Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 137 939
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Много ме дразнят тия от Бест Сикретс!! Миналата седмица поръчах, още не са ми изпратили ботите, пък! На косъм съм, да им откажа поръчката! Ама, ги искам пустите боти!😩
Доставката е от чужбина и отнема 10-тина дни. Прояви търпение.
Лилаво палто от букле имах преди 20 год. Много го обичах и буквално изтрих от носене. Много го обичах. Ако в архивите намеря снимка ще го покажа. Иначе имам поли от букле. За мен са класика.
Имам представа. 4та поръчка ми е. Говоря за това, че е в статус processing вече 8ми ден. Не е обработена изобщо!
Получих този извинителен мейл
Скрит текст:
Due to an unexpectedly high order volume, the delivery of your order will be delayed by a few working days. We will try to keep the waiting time as short as possible for you and we apologise for the delay.

Best regards,
The BestSecret Team

# 811
Да, всички са на това дередже с пратките май тези дни.

# 812
Pepsi, разбирам те 🙂
Сигурна съм, че ако бях различен номер от S и аз щях да се дразня.....човек иска да се види с дрехата.

По това време на годината е нормално всичко да се бави. Не поръчвам онлайн неща, които искам веднага 🙂

# 813
  • Бургас

Много ми допадат , определено бих облякла дрехи на тази марка  ако имам възможност.Не знам какъв ценови диапазон са, но имайки предвид написаното от Пеп-си едва ли, но ще се полюбувам с удоволствие.

# 814
Бях на детско коледно парти в градината на детето. Имаше майка с пуловер-рокля в същия цвят като якето ми, мноооого ми хареса.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 11:46 от mardji1

# 815
  • София
Изпуснах ви няколко дни, нямам никакъв шанс да наваксам.
Счупвам се от работа. Мисля, че на Бъдни вечер ще заспя на масата от умора.
Снощи бе и Коледното ни парти. Спала съм 2 часа и вече съм на ръба на възможностите си за оцеляване.
Показвам се за малко и отивам да разхождам куче, след което се препарирам в леглото.
………

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 20:18 от змия

# 816
И аз работя като звяр тази месец, надявам се резултата да дойде в някой момент, а темата ми е чудно място за отмора и разсейване от работни активности 🌲☀️

Утре вечер съм на тетатър, а после на спешъл събитие и като нищо ще заспя в театъра 😃

Кнапп не са така екстремно скъпи, писах на ЛС цената на клиновете им. Имам този, много приятна материя, а принта е 💖

# 817
Последен работен ден за мен днес и заминаваме на гости на родителите на мъжа ми, за празниците.
Змия, успях да те зърна, хубава рокля и хубава жена, не ти личеше умората.
Рокси, харесва ми тази визия с такъв широк панталон, знам,че са модерни и мисля,че на твоята фигура ще ти отива.
Аз в последните три дни така.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 20:59 от Lioness77

# 818
  • русе
Нещо напоследък никакви ви няма, темата замря. Много задачки ?
Аз съм болна, тръшна ме от вчера някакъв вирус, чак си загубих гласа.
Какво планирате да приготвите за коледната трапеза, традиционните ястия или нещо друго?

# 819
Нищо не планирам, имаме готови менюта за Бъдни вечер и Коледа и с тях ще се изхранваме. За децата - една пуйка ще изпече ММ.
Незнам на кой свят от работа съм аз.

# 820
M

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 12:59 от MarietaYo

# 821
  • София
Нищо не планирам, имаме готови менюта за Бъдни вечер и Коледа и с тях ще се изхранваме. За децата - една пуйка ще изпече ММ.
Дай рецепта за пуйката. Едно добиче имам във фризера, а никога не съм пекла цяла.

# 822
Аз съм болна, тръшна ме от вчера някакъв вирус, чак си загубих гласа.
И аз трети ден боря гаден вирус, в гърлото ме удари мен. Все едно се опитвам да глътна таралеж. Imp
Оздравявай, Мими!
За коледа ще заредя гювеча със лук, моркови, картофи, свинско завито в бекон, наденички и пълнени с ориз, и кайма чушки. Салати, мезенца и надявам се добро настроение.
Да е светло в домовете и сърцата ви пожелавам за празниците!

# 823
Дай рецепта за пуйката. Едно добиче имам във фризера, а никога не съм пекла цяла.
Нямам идея..)

ММ готви професионално.

# 824
  • София
Нямам идея..)

ММ готви професионално.
Питай го де.

Общи условия

Активация на акаунт