Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 136 022
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 960
Солун магазините 'охи' на 31.12.  Wink

Благодаря, Пинко, Змия! Така и предполагах Simple Smile Е, ще гледаме да тръгнем в разумен час на 30-ти сутринта и да имаме няколко часа за Mediterranean Cosmos. След това ще се отдадем на свободно лентяйство и кулинарен туризъм с компанията Simple Smile

Змия, ако трябва да избирам, бих тръгнала за Пелопонес. В Nafplio и портокаловите горички около него ми остана сърцето през април Yellow Heart Но пък, и горещите извори на Евия не бих отказала да проверя ...

Павловата за 14 февруари може да пробвам Stuck Out Tongue Winking Eye С боровинки ми изглежда много примамлива.

И като стана въпрос за коледните подаръци преди няколко страници - станахте ли собственици на нежелани неща? Аз тази година - нямам нищо излишно, което не би ми влязло в употреба Grinning
Снощи се упражнявах да си правя педикюр с електрическа пила на батерии Орифлейм Joy Не бих си купила сама точно това, но се оказа, че върши работа. Приставката за почистване на кожички ми хареса най-много.
Прахосмукачката е ясна - нея си я поисках сама и си я харесвам Blush Пробвах я и съм доволна.
Неизпълнени желания за дрехи, козметика, парфюми, аксесоари, ... наистина нямам никакви Neutral Face Имам лошия навик при прекомерен стрес да разтоварвам с шопинг ...
В последните месеци стресът май наистина ми дойде свръх и като да прекалих с "терапиите" ... От "нямам какво да облека" се докарах до "кое от всички да облека" Flushed

През 2023 ще трябва да обмисля сериозно други начини за борба със стреса.

# 961
  • София
Лайт, и на двете места съм била неколкократно. Включително и по това време на годината.
В Нафплио посрещнахме 2020. На 1 януари се къпахме в морето. Сега водата там пак е 18 градуса и е подходяща.
Утре ще минем през Термопилите, може пък да реша след това, че нямам нужда от още топла вода в Лутра Едипсу.

Нямам нежелани подаръци. Отдавна сме се разбрали подаръците да са символични. Всичките 3-4 броя ми харесаха. Само свекървата ми подари пари и сега ще си бия главата какво да си купя. Нищо не ми трябва.

# 962
  • Sofia
Ето я Павловата. Никога не съм виждала и яла такава. Подозирам,  че блатът го пресуших, защото го забравих 2.5 часа във фурната Joy Момчетата ще кажат после.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 23:16 от Karen

# 963
Мале какви Павловни се развъртяли в темата! Wink
Нямам нежелани подаръци, защото нямам такива! С родата отдавна сме се разбрали подаръци само за децата. Много ми е добре така, нямам нужда от нищо, което не съм си избрала АЗ! Wink
Иначе и аз лекувам стреса и депресията от зимата като Лайт и смятам добре се полекувах този сезон! Joy
Ох, Змия, благородно ви завиждам за дестинациите!
Гледах днес с фемилито " Аватар". Хареса ми повече от първата част!

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 20:55 от mimi.7299

# 964
Весела Коледа, прекрасни дами и честит имен ден, ако има именици днес!  Чудесно минават празниците със семейството, а и малко почивка след тях добре ми се отразява.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 23:16 от pep_si

# 965
Ани, за ретинола лекарката ме предупреди да се пази околоочната зона стриктно. Първо да слагам околоочен и тогава серума с ретинол!
И аз много искам да видя Лайт с тъмносините пайети, ще е неотразима!

# 966
  • София
Аз, освен здравословният подарък от синът ми-AirFryer, за Коледа и по 20лв от дветe баби на децата, за себе си друго нямах. Подаръците за Коледа си бях купила още от ЧП. Чантата от Дика и сакото.

Направих за себе си вчера, обаче, най-хубавият Коледен подарък! Да подаряваш е по хубаво от това, да получаваш! Купих нови стъкла и рамки за майчето ми от Оптикласа! Hug После я водих на почерпка с щерката ми на новооткритата сладкарница Tea&Eat на Цариградско. Много добре ни се получи! Бабата, майка и дъщеря! Heart Eyes
Тук показвам и на вас роботчето  Бела, което разнася поръчките по масите в сладкарницата Blush. Сервитьорът само ги поднася, когато то спре пред съответната маса. Много кукленска е обстановката, в стил Лешникотрошачката! Препоръчвам!

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 09:31 от kopche

# 967
  • София
Kopche къде е тази сладкарница?Звучи интересно.
Миналата свдмица ненадейно си направих коледен подарък професионална козметика за лице.

# 968
Kopche
Как си отивате:) сякаш сте майка и дъщеря? Майка ти сигурно и тя е ваша версия Simple Smile

# 969
  • Бургас/Пз
Супер сте, Копче. Малката е прекрасна ❤️ Много такива прекрасни моменти да имате. Три поколения заедно е страхотно.

Смениха превръзка на детето и ние отиваме на сладкарница. После ще тренирам, а довечера сме на яйца за разтоварване 😂

# 970
Ани, радвам се, че сте добре!
Копче, много сте чаровни, като сестричка си й!
Аз въртя сарми и чакам свекъра на гости! И аз да поготвя малко, че се олежах тия дни! Wink

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 13:36 от mimi.7299

# 971
Копче, чудни сте!
Ани, радвам се, че малкият е добре.
За първи път от 18 години почивам между Коледа и Нова Година. Три дни вече чета или гледам Нетфликс. Днес ще имаме гости и ще се наложи да се активизирам. Избирам някаква програма за трениране, но имам известни колебания. Ще го мисля.

# 972
Ани, радвам се че малкият е добре 🙂

Копче и госпожица Копче са супер

G&B, програмата за трениране има ли цел или е за тонус/подържане на форма?

Аз от вчера на обяд съм работна, успокоявам се че не става за ски....

# 973
Аl, има за цел славяне и тонизиране, най общо казано.
Скрит текст:
Проблемът е, че след здравословни проблеми лятото и наложило се кръвопреливане няколко пъти все още хемоглобинът ми е доста нисък, въпреки редовният прием на желязо. Понякога се налага да си взема почивка при елементарно изкачване на стълбите вкъщи, а при трениране, базови упражнения с дъмбели, без скачане, бърпита и прочие пулсът ми е над 190.

# 974
  • русе
Честита Коледа със закъснение да сме живи и здрави!
Момичета от къде ги сваляте тези програми за трениране. От януари мисля да тр гна на фитнес с една приятелка, но съм обсолютно начинаеща. Мисля, че фитнеса където ще ходим предлага да си платиш за инструктор, може на първо време  да го ползвам като опция.

Общи условия

Активация на акаунт