Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 931
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 035
Змия, къде е това море и слънце? Сияеш. Да не ти е уроки!!!

# 1 036
  • София
Най-добрите ми новогодишни партита са тези, които съм давала у дома. Събирахме големи купони вкъщи по 20-30 човека в тристаен апартамент едно време, след това ми се нареждат нова година в Хаваи и в Маями. Славни времена!

Тази нова година съм в БГ с приятели в домашна обстановка в къща. Малка компания, надявам се весела. Сега се прибрах от весело парти за РД. Въобще, след много тежка година, се опитвам да отпусна. Надявам се да ми се получи.

Празничият тоалет още не съм го уточнила. Нещо ми е трудно!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 01:19 от Dona-Flor

# 1 037
  • София
Змия, къде е това море и слънце? Сияеш. Да не ти е уроки!!!

В Гърция - остров Евия.

# 1 038
Много е красиво!
Изживейте вълшебна новогодишна приказка!

# 1 039
Най-добрите ми новогодишни партита са тези, които съм давала у дома. Събирахме големи купони вкъщи по 20-30 човека ....
И ние така Heart Наистина славни времена Simple Smile

Guess имат и хубави неща Simple Smile Като цветове и десени са да поискаш всичко да ти опаковат от рафтовете

Хубаво посрещане на празника момичета!
На кой както и където му харесва - на парти, на ресторант, на хижа, в леглото с кокошките, на площада и т.н. Simple Smile

# 1 040
  • Бургас/Пз
Карен, роклята е прекрасен цвят. Ще чакам да я покажеш облечена Simple Smile

Змия, радвам се, че вече си добре. Изглеждаш толкова доволна и спокойна! Все така да си 😘

Днес се размотавам из къщи. Мъжете излязоха тримата по мъжки и ме оставиха да релаксирам. Направих си любимата маска за лице с див пелин и кожата ми буквално грейна. Е, не могахда отрека и че поспах 9 часа, което за мен си е направо рекорд Simple Smile
Довечера ще правя лазаня и суфле, така че имам още няколко часа да се погрижа за себе си Simple Smile

# 1 041
  • София
Топло, уютно и весело посрещане на Новата година, дами!
Пожелавам ви да сте заобиколени от любими хора, да сме здрави  и всичко друго само ще се нареди!
Погледът ми тези дни е прикован в

жалко, че няма сняг навън

# 1 042
  • тук-там
Капамата е във фурната:

Започвам предястията и баницата Simple Smile
Весело посрещане, момичета! Бъдете все така свежи и влюбени в стила и живота!

# 1 043
Аз сготвих свинско със зеле, утре ще врътна баницата! Довечера съм на ресторант, ще трябва да нося токчетата в торбичка, близо е за кола, а пеша е далече за токчета Wink
Желая ви весело и стилно посрещане на Новата година, дами! Бъдете здрави, другото го можем! Heart

# 1 044
Сутринта направих руската салата, завих сармите и замесих една питка. През цялото време уж мислих какво да облека довечера и не го измислих. После пресаждах палми и тъкмо реших да си полегна, се оказа че тестото е тръгнало да ме търси. Наредих си питката, докато се пече си направих ноктенцата

Скрит текст:
за малко си позволих да са блестящо червено

Измислих коя рокля искам и вече мога да си полегна с книжката за час, два. ММ ще пълни гювеча, но по-късно. Децата ще минат за по питие, определено съм усмихната днес.
Весело посрещане на новата 2023 година, момичета! Дано ви донесе още вълнуващи покупки, пътешествия и моменти!

# 1 045
  • тук-там
Магни, страхотна погача и мн красив маникюр!
Аз вероятно ще облека черна рокля и сребърен чорапогащник.

# 1 046
Аз си мислех за зелената рокля с панделка на гърба, но тя е с къс ръкав, та пак ще заложа на синята Дика! Сега отивам да я гладя, ММ спи...
Ноктите задължителното червено и аз като Магни! Wink

# 1 047
  • София
Последен залез за годината

Изпращам я с 40 км с колелото и още 10-ина разходка с крака.
Ще изпека едно агнешко бутче, ще направя салата и ще отворя бутилка вино.
Толкова от мен за тази година.
Утре пак с колелото.

# 1 048
  • София
Хей мацки! Весело посрещане! Аз съм в града на градовете, без коледни песнички, с равно количество кеф и стрес, но съм се настроила да приемам като турист цялата лудница.

# 1 049
  • София
Роки, на Истиклял винаги е прекрасно. Наслаждавай се!

Общи условия

Активация на акаунт