Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 932
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 020
На Guess не може да им се отрече, че имат разкошни цветове. Само заради това надзъртам от време на време.  И те както всички марки имат и боклуци и съкровища, по-рядко се намират, но ги има.
Роклята е страхотна Каран, носи си я със здраве!

Лошото на заведенията е, че музиката е просто непоносимо висока. За храната вече споменах.
Преди две седмици забегнахме малко на теферич и в хотела, в който отседнахме, вечерта в ресторанта имаше жива музика.
Жива да не бях! Получих преплитане на червата от бесни ритми, маанета и гюбеци! Идеше ми да ида и да лепна на челото на певеца една банкнота и да го помоля да си почине поне за 20 мин. та да се навечеряме спокойно. С приятели бяхме, ами дума не можахме да си разменим.

Лайт, ти си такова слънчице, че и мъжки фасон не може да те загрози. Relieved

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 15:24 от Sysly

# 1 021
  • София
Най-хубавите ми посрещания на НГ са след като се сдобихме с кемпер. Не се съобразяваме с никого, тихо е, лягам си, когато поискам.

# 1 022
За съжаление аз си прекарам тазседмичната отпуска болна вкъщи. Не успяхме да отидем никъде и по всяка вероятност НГ ще посрещаме двамата вкъщи. Изобщо около мен заради боледуване на доста хора им пропаднаха новогодишните планове.

# 1 023
  • тук-там
Най-добрите посрещания на НГ са партита, които правим у дома. Ние обичаме да събираме хора и да организираме партита. Обичайно инициираме игри и раздаваме награди из под елхата Simple Smile

# 1 024
Точно музиката ме унищожава по заведенията мен, по същия начин я усещам в стомаха. Все по - малко ме привличат ресторантски партита. Наскоро бяхме на имен ден, убихме се да викаме през масата -  нищо не се чуваше.
На болните пожелавам да се оправят бързо, тазгодишният грип е много гаден -  мина и през нас, като само аз се отървах.
На Ани комбинацията ми хареса много, както и на Карен роклята.

# 1 025
Всеки празник е какъвто си го направиш. Нямам лош спомен и ми е било еднакво добре и на кръчма, и на плажа, у дома с приятели или сами, на гости. Високата музика не ми пречи, ама ако е моята. С чалгата съм люто скарана и просто не отивам където има такава.
Весел празник, красиви момичета! Забавлявайте се, бъдете блестящи, усмихнати и най-вече с любими хора и животни!

# 1 026
  • София
Обожавах купоните за нова година, но в последните 10 сигурно, предпочитам в къщи и да си легна.
И за тази година така го планирах, но децата се самопоканиха 🤣.

# 1 027
Аз се оказа, че няма да си ходя, оставиха ме дежурна до 17,30 ч.😭
Роклята на Гес ми харесва, особено цвета! Аз днес съм с тяхна чанта в много готин син цвят! Wink

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 14:54 от mimi.7299

# 1 028
  • София
И аз като Магни - висока музика ми пречи само ако не ми харесва. А да тоида някъде, където не ми харесва музиката - не знам как точно ще стане. Единствено се прежалвам за някой концерт на любима група на мъжа ми, разбирайте хард за моята нежна душа.
Новата Година продлжава да е неизвестна за нас.

# 1 029
Презряна или не марка, тази година си купих две много красиви якета с пух на Guess. Иначе досега не влизах изобщо в магазина им. Единствено бях пробвала една рокля - хубава на снимка, на живо беше зле.
С нов парфюм съм за Нова година - мини Linderit на Givenchy, защото и с 30 мл никога не се справям.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 18:28 от marigold_

# 1 030
  • София
Моят ден днес бе такъв

Нагоре и надолу по чукарите покрай морето.
Колата е Триумф Хералд от 1963 г. Получих специално разрешение да се снимам до нея.

Утре ще е пак така. А в 22 ще спя.

# 1 031
Красива си, Змия !

# 1 032
  • София
Много си хубава Змия Flowers Hibiscus

# 1 033
Много си хубава Змия Gift Heart

# 1 034
Видимо ти е гот, змия!
Така да е и в новата година!

Общи условия