Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 942
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 005
И аз не се тръшкам за коса, расте...е няколко месеца ще ми е кофти, но после всичко минава! Преди Коледа доста се чудих дали да се подстрижа, за да не ме окепазят, е слава на Бога старата ми фризьорка успя да си ми направи формата, която харесвам!
Лайт, не те успокоявам, но с твоите сини очи и пайетите няма как да си зле, кой ще гледа косата! Hug
Tuty, оздравявайте, дано до 31.12. сте се подобрили! Heart

# 1 006
  • Бургас/Пз
Лайт, напълно те разбирам. Имам една случка след фризьор, най-малкият ми син не ме позна и се разплака, беше някъде на 9-10 месеца. Коса расте, ама що да е...

Ние ще сме вкъщи на НГ. Ще имам гости, но само двама човека още и то много близки, та нямам никакви притеснения. Смятам да съм с нова рокля и токчета, както и малко грим. ММ и момчетата, винаги се обличат с ризи, та ще се понагласим по-празнично Simple Smile

Днес и утре съм на работа. Тегаво е, но нямаше как. За утре съм се запазила час за скинбустер, малко да си свежна лицето и добре да е дошла новата година 😂

# 1 007
Лайт, разбирам те напълно и няма да те успокоявам. Била съм в такова положение и уж коса и расте, но докато стане си трябва време. Доколкото си спомням твоята коса е дълга и гъста. Предполагам, че е на етажи щом казваш, че изглежда рошава и проскубана. Вариант едно е да я прибираш, ако имаш дължина. Може и едно каре да направиш. Косата изглежда плътна и здрава.
Тази вечер и аз се подстригах, но така се нося от 3-4 години и нямах риск.

На Нова година ще съм в домашна обстановка със семейството на брат ми и родителите ми. Радвам се, че не сме се събирали така не помня от кога. А иначе и на ресторант, на гости и по летищата съм била за НГ. 😂😂
Има голямо предимство летищата са празни и полетите точни като швейцарски часовници. 😂

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 23:44 от cloè

# 1 008
Лайт, знам, че е коса и расте, но на мен ми се разваля много настроението, ако някой фризьор си остави ръцете. Утре съм при нов и непознат, защото моята е в майчинство..
Пожелавам ти да израсте бързо. Когато пия Центрум например, косата ми избуява и за нула време изглеждам като човек, който не ходи на фризьор.
Случвало ми се е да издържа кофти подстрижка примерно две седмици и после да отида да ми поправят щетите на друго място и се е получавало.

# 1 009
  • Бургас
Лайт, съчувствам  !  Аз не посмях да се подстрижа преди НГ.Винаги се подстригвам по календара на Мишел за да избегна такива ситуации.

НГ предпочитам на ресторант, искам да танцувам.

# 1 010
Няма да те успокоявам за косата Лайт, гуш от мен.
Миналата година, отивам май месец да ми вземат малко от дължината 5см. и дотук ОК, моля фризьорката леко да ми оформи бретона /сама си го подстригвам/ , но нали съм на профешънал, та оная ми ти 'бръснарка' със замах ми го оформи -скъси и филира. Докато мигна и станах на идиотче..рИвах от там до нас и ходих с какво ли не до Октомври- когато вече леко добих дължина/косата ми расте адски бавно.

Четейки поста на cloè, и се замислих и аз за НГ къде ли не сме я карали..
Най-екстремното място беше в Белиз - без документи, без пари и разбира се без телефони, в един забутан край на страната близо до границата с Гватемала.

А вие, кое е било най-запомнящото се място, на което сте посрещнали НГ ?

# 1 011
Добро утро момичета!
Днес ми е последен работен ден от тази година. Работно беше екстремно тегава, малко като влакче на ужасите, но изненадващо стигнах до нещо към което вървя от години....то пък стана като на шега.

Лайт, прегръдки 🙂

Klemy, много са красиви 🙂 Честити и със здраве да ги носиш!

Коледа ни е празник за семейството, но виж за Нова година искам парти, бляскаво, на площада, в клуб с танци и т.н. Това след официалната вечеря вкъщи като акцента в менюто е баницата с късмети и баклавата.
Преди правехме големи партита и вкъщи, но вече не искам. След 50 човека си трябва основно чистене 😃

Най-запомняща се беше на парти в приятели, на площада на едно алпийско градче на много минус, едно Банско и т.н.

# 1 012
  • Mediterraneo
Влизам да ви пожелая готино посрещане на новата година, който както го иска! Бъдете все така красиви, усмихнати и доволни от живота!
Аз съм на работа и на 31, и на 1-ви, така че празнуване няма да има. На 31 по обяд сестра ми ще минат да пием по нещо, после на 1 на обяд пак, да разрежем баницата с късмети. Това ще е, ама не се оплаквам.
За коса не се тръшкам. 3 пъти режа по 40 см за даряване, това ме кара да се чувствам добре. Оплаквам се, че не мога да се накарам вече втора година да оставя косата си да расте, за да мога да я отгледам и даря отново. Хващат ме лудите да я чакам.

# 1 013
Лайт, съжалявам за косата, но съм сигурна, че ще си неотразима с новата рокля!
Може да я прибереш или с някаква диадема да опиташ.
Солун е прекрасен по празниците. Празнувахме една нова година с приятели и пак бих отишла, много настроение има по улиците!
Вече не се подстригвам преди повод или пътуване, че и мен като Пинко са ме правили за резил преди една обиколка на Италия - имах безумен вид с едно етажиране - получиха се едни дебели кичури, които не можеха да се приберат и се вееха като уши на кокер шпаньол. Търсих фиби по магазините.
Ние още се чудим къде да сме. Имаме покана за парти при приятели, но ме влече да си остана вкъщи, знам ли.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 09:54 от silver pearl

# 1 014
  • София
Лайт ще порасне косата,но е ужасно,когато се погледнеш в огледалото и драстичната промяна ти боде очите.
За Нова Година ми се ходеше някъде извън София,но не се организирахме навреме.Не знам дали имам най-запомянща се Нова Година,но имам много спомени от празнуванията извън дома.

# 1 015
  • София
Нямам запомняща се НГ, нито като място, нито като нечуван купон. Сигурно и за това все още ме влече, имам да наваксвам. Като дете все бяхме вкъщи, след това домашни партита с приятели и 3-4 пъти ресторант.

# 1 016
  • Русе
Лайт, прегръдки, знам че не е приятно! И аз като Пинко с един ужасно скъсен бритон обикалях из Дубай, добре че бързо расте и се оправи.
Празнувала съм по различни начини новогодишната вечер и сами у дома, и у приятели, и по ресторанти. Май най съм запомнила нощните дежурства, докато работех на такъв график. Тази година ще празнуваме с приятели в Букурещ. Заминаваме следобед, а аз съм на работа в момента и още не съм успяла да се приготвя напълно.

# 1 017
  • Бургас/Пз
Последен работен ден за тази година. Догодина повече Simple Smile
Днес съм в лилаво-сивата гама. Рядко нося пуловери, но тези дни ми е студено и реших да ги извадя. Мисля, че добре се получи в комбинация с панталон с висока талия.

И обеци в гамата на пуловера Simple Smile

# 1 018
  • Sofia
Лайт, красивата жена всякак е красива! Hug Не си струва коса да ти влияе на настроението и самочувствието!

Аз си поръчах лятна рокля пред нова година.  Не устоях на цвета и това, че е 100% коприна, въпреки че е от презряната тук марка Guess. Joy

# 1 019
И аз още съм на бач, но след малко тръгваме...
Анииии, много си готина! Heart
Най-запомнящите ми нови години са по заведения, рокли, танци, диджеи... Wink Къщните партита не са за мен!

Общи условия

Активация на акаунт