Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 949
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 990
Не си изпуснала нищо. Просто са в скрит текст.

Днес, след изпращането на майчето, отчитам подстригване и фитнес със сауна. Не бях се подстригвала от 15. Септември. 😉

Много чудно как проспах Blush Ами, прекрасни! Приличате си много с малката Копче! Страшно харесвам красиви майка и дъщеря заедно Heart Три поколения е умилително.

На фризьор и аз на около 3 месеца ходя. Критерият ми, че е крайно време, е да започна да не си изтърпявам дължината и сплесканата форма на косата.

# 991
  • София
Пак ви изтървах. Нито една снимка не видях.
Коледа беше при нас в семейна обстановка, не сме се обличали специално, аз си я изкарах с мек панталон и блуза с лодка деколте. Нова година ще е пак домнашна, дори има вероятност да сме си само ние вкъщи. Пълна скука.

# 992
  • София
Години наред ми бе мечта да си легна в 22 часа на 31 декември. Вече е постигната мечта.

# 993
  • София
На мен ми е чидесно с компания. И много ми тъжно, че може да си седим сами този път. Изведнъж се оказаха всички болни и то с някакъв ужасен грип. Принципно ако не беше малката и да се чудя как да я крепя здрава, за да ходи на градина, нямаше да ми пука. Мен не ме плашат вируси. Но заради нея трябва да се пазим.
Имам жестоки, авторски бижута от кована мед. Подарък от сестрата на мъжа ми. Ще ги снимам тези дни да се похваля.

# 994
Много хора са болни, може би трябва да свие яко студ, за да намалеят инфекциите.

На НГ празнуваме с пълни сили, живи и здрави само 😃
И по площади, и на партита, и в заведения и изобщо да има компания, музика, танци

# 995
  • София
Години наред ми бе мечта да си легна в 22 часа на 31 декември. Вече е постигната мечта.
Абсолютно съм съгласна!
Засега успявам да наложа правилото- само нашето семейство на Нова година. У нас. Вече втора година приятелят на дъщеря ми ще е единственият поканен у нас. След шампанското, всеки по стаите си. 🫡

# 996
Нова година отдавна не ми е никаква тръпка. Просто още един ден от календара.
А да отида в ресторант и де се дървя цяла вечер на един стол, и цяла армия в пълно бойно снаряжение не е в състояние да ме принуди. Simple Smile Още повече, че по време на подобни кампанийни събития е обществена тайна, че заведенията и магазините си прочистват хладилниците и рафтовете от застояли стоки, и храната е под всякаква критика. Да не говорим, че няма вариант да си поръчаш друго, ако нещо от менюто не е по твой вкус.
Не, благодаря съм.
Най ми е добре вкъщи. Ранна вечеря, сиренца, вино и плодове до 12 (колкото да има нещо на маста), наздравица и по леглата. Wink
Изпробвали сме всички варианти на посрещане и единодушно сложихме точка на експериментите.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 09:24 от Sysly

# 997
  • Sofia
Тази нова година ще ми е различна. Две от порасналите ми момчета за пръв път ще са отделно от нас, ще празнуват с приятели.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 09:39 от Karen

# 998
  • русе
И ние така, НГ сами в къщи.
Днес, след толкова много почивни дни ми е трудно на работа 😁

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 06:47 от mypi1975

# 999
Оф, и аз съм на работа, половината служба я няма та е спокойно и може да се работи без никой да ти влиза и излиза, ама то пък пусто след толкова празници трудно се работи! Grinning
Нова година няколко пъти я посрещахме у нас с приятели, ами колкото и да се помага от другите цялата тежест и чистенето после пада на домакините. Така, че вече в този филм не ми се влиза. Наяждам се на ресторанта, танцувам ако има диджей и после мирно и тихо към един през нощта си лягам в леглото. Къщата ми чиста, аз наспана и всички са доволни. Joy

# 1 000
  • София

Обещаните снимки.
За мен перфектната НГ също е или ресторант, или ние на гости. Не ми се хамалства, но по-скоро искам като ми писне да си легна. А гостите не мога да изгоня. За това - някъде, където мога да си тръгна, когато реша. Вкъщи сами на тихо и кротко - това е всяка вечер. Няма как да ме привлича.

# 1 001
Клеми, да, наистина са много оригинални бижутата! Имаш ли с какво да ги носиш?

# 1 002
Като се замисля, досега на НГ никога не сме стояли у дома с ММ. Това ни е времето за приятели.

Нашите са стари и истински, нещо като второ семейство Heart Чувстваме се богати с късмета да имаме в живота си хора като тях.
Коледа ни е времето за биологичното семейство, НГ за другото - старите приятели. Познаваме се от деца. Децата ни - те също израстнаха заедно и са много близки приятели, трето поколение. В забързаното ежедневие в последните много години, ни остава време да се съберем за една лятна почивка и за някой и друг празник през годината.

И да се оплача отново - постригах се днес Cry По-голям гаф с косата си не съм правила от много години. Скъсена е с 15-20 см и буквално на проскубана рошава гарга приличам Confused. Иде ми да ревна, ама няма смисъл. Това няма да промени нищо. Отдавна не се бях правила на нищо в главата... Ще се покажа, когато преодолея шока. И не, нямам нужда от успокоение, достатъчно самокритична съм и виждам какво стои срещу мен в огледалото...
 И не вярвайте на твърденията, че жените след 40 непременно трябва да ходят с по-къса коса. Не винаги резултатът е добър Confused

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 19:56 от Light Beam

# 1 003
  • София
Клеми, да, наистина са много оригинални бижутата! Имаш ли с какво да ги носиш?
С ежедневния ми стил си пасват чудесно.

# 1 004
Лайт, плакала съм след фризьор, знам какво е. Уж не се впрягам за такива неща (маловажни, коса е, расте), обаче суетата надделява.
За НГ ще сме си вкъщи, болни сме с детето, не е ок да се събираме с никой. От  6-7 години все сме някъде, та сега ще го приема като разнообразие. Мисля да направя капама, руска и млечна салата и баница с късмети. Нито ще мисля някакви менюта, нито ще се блъскам по магазините да купувам храна, която ще дояждаме с дни.
Ако ме хване суетата, ще се гримирам и пременя в някоя роклА, ако ли не, ще съм само с прическа, че утре съм на фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт