Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 136 012
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
И аз днес се пораздвижих.Ако упея да не вечерям ще е още по-добре поне за нова година малко да разкарам декемврийското наливане.

mypi1975, зависи какво търсиш.Има сериозни тренировки, има по-леки, по-танцувални.Във форума има тема с много линкове:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1485631.new#new

В Ютюб също има много и на-различни.Аз лично харесвам такива, които са на принципа на крачки.
Ползвай инструктор за да ти покаже как се правят правилно упражненията, много е важно изпълнението.

# 976
G&B,
Скрит текст:
за подобрявани на желязо и жск много помага престой във високата планина. И след това на ниско спорта се получава по-лесно, колелото се завърта и лека-полека желязото се дига и почваш да имаш сила.
Приема на желязо дига с учудващо малко....

С хемоглобин 70 нямаш сила да извадиш мокър чаршаф от пералнята....

# 977
Последно (преди няколко седмици) беше 78.  Ще търся вариант поне за кратки 20-25 мин тренировки.

# 978
  • Deutschland/HE
G&B, при баща ми много помогна редовния прием на спирулина, едновременно си пиеше желязото и всяка сутрин за закуска си разбъркваше кисело мляко с една лъжица спирулина. Април беше с хемоглобин 65, вече е на 125. Това му го препоръча личната лекарка.
Бързо възстановяване.

# 979
За желязо зная, че хлорофил е добър вариант за прием.

# 980
Colibri, благодаря. Поръчах от Амазон.
Пия и хлорофил, писала съм преди, но ефектът все още е слаб.
Ще замета тоя спам по-късно, че май съвсем не съм по темата.

# 981
^^^ Не мети, съвсем си си по темата, всички минаваме през подобни неволи Hug

# 982
SmileyДядо Коледа ми донесе иглена терапия - курс от 4 процедури. Подкарвам ги от февруари - по 1 всяка седмица. Малко след 14 февруари може и да се преселя в друга тема - например Стилът ни след 30-те години. Smiley

# 983
  • русе

mypi1975, зависи какво търсиш.Има сериозни тренировки, има по-леки, по-танцувални.Във форума има тема с много линкове:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1485631.new#new

В Ютюб също има много и на-различни.Аз лично харесвам такива, които са на принципа на крачки.
Ползвай инструктор за да ти покаже как се правят правилно упражненията, много е важно изпълнението.

Благодаря, ще погледна линка и ютуб.

# 984
  • София
Kopche къде е тази сладкарница?Звучи интересно.
Миналата свдмица ненадейно си направих коледен подарък професионална козметика за лице.
На Цариградско 101.
https://www.travelnews.bg/bg/news/16712966218275/sladkarnitsa-s- … ne-e-hit-v-sofiya
За първи път от 18 години почивам между Коледа и Нова Година.
Аз също! Чак ми е неестествено, но добре нагласих програмата!
Kopche
Как си отивате:) сякаш сте майка и дъщеря? Майка ти сигурно и тя е ваша версия Simple Smile
Благодаря!
Ами, с майка ми сме на снимката с огледалото 😉. Тя ми  се смали последните години, заради остеопороза на гръбнака, но винаги си е била младолика.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 19:22 от kopche

# 985
Копче, изпуснах ви, но съм сигурна, че сте прекрасни и трите! Много мил подарък!
Сладкарницата не съм посещавала, но торите им вече пробвах и са много хубави.

От терапии с игли, ботокс и всички подобни  все още се въздържам. Плескам кремове в домашни условия и така. Марджи, каква е твоята? Ще ни е интересно да споделиш и ефекта след това.
Али, а ти каква козметика добави в грижата си?

Да се оплача, днес не успях да се подстрижа. Фризьорката ми я нямаше, а всички останали бяха претоварени. Утре ще пробвам пак и ако не стане, ще посреща НГ дългокоса Joy

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 18:40 от Light Beam

# 986
Копче,
Пропуснала съм последната снимка

# 987
  • София
Копче, изпуснах ви, но съм сигурна, че сте прекрасни и трите! Много мил подарък!
Сладкарницата не съм посещавала, но торите им вече пробвах и са много хубави.
Много си мила! Благодаря! 🤗
 P.S. Не си изпуснала нищо. Просто са в скрит текст.

Днес, след изпращането на майчето, отчитам подстригване и фитнес със сауна. Не бях се подстригвала от 15. Септември. 😉

# 988
Копче, много мило ми стана и на мен. Хубави снимки и още по-хубави моменти.
Един от коледните ми подаръци беше наша снимка с моето момиче в рамка. Чак се разплаках. Детето ми отдавна е голямо и самостоятелно, прави ми много хубави подаръци, но емоционалните най ги обичам. И понеже стана дума за такива, които биха били не особено ползваеми, искам да похваля този за ММ от нея и гаджето ѝ. Машина за лед. Бях убедена, че ще събира прахта само, защото винаги имаме две формички в камерата на хладилника, но се оказа много интересен и със сигурност полезен уред. Особено лятото. За осем минутки имаме първите ледчета. Само 250 вата е, не е шумна и трети ден я ползваме всяка вечер. Край на ангажимента кой напълнил формичките и ще има ли достатъчно лед когато имаме гости.

# 989
Лайт, процедурата я правя за 3-ти път, веднъж годишно, значи от 3 години. Казва се колаген индуктивна терапия. Иглите са много, много фини и тънки и се получава т.нар. кръвна роса. Боде се и около очите, не се усеща никаква болка, предварително съм омазана с маска с лидокаин и лицето изтръпва. Заличават се фини бръчици, белези, ако има такива, петънца. Много се подобрява цялостния вид на кожата, особено като се постоянства. На мен ми е препоръчано веднъж годишно тези 4 процедури и веднъж годишно 6 лифтингови процедури. Засега. През останалото време правя съпътстващи процедури - с хиалурон, с вит С, щадящи пилингчета и разни такива.

Общи условия

Активация на акаунт