Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 887
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 095
Пинко и аз съм за въздух и пространство! Фитнеса не е моето!
На вашето внимание Бакаджика, разходихме се чудесно! Сега ядем кюфтета на площада в Ямбол! Мъкаааа! Joy
Смятам да си купя и един глинен гювеч!

# 1 096
Не ходя на фитнес 🙂
Всичкото спорт дето го правя е на открито.
Дърветата цъфнали 🌱
Мими, като избираш гювеча гледай отвътре да е гладък, без шупли, неравности и негледжосано

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 08:16 от Al Georgieva

# 1 097
Не ходя на фитнес 🙂
Всичкото спорт дето го правя е на открито.
Дърветата цъфнали 🌱
Мими, ката избираш гювеча гледай отвътре да е гладък, без шупли, неравности и негледжосано
Уф, купихме го вече и го оставих в колата! Wink

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 16:10 от mimi.7299

# 1 098
За много години, прекрасни!
Здрави и щастливи бъдете! Flowers Evergreen Tree
Разкошни снимки видях, да сте все така красиви и вдъхновяващи и през следващата година! Flowers Rose

# 1 099
  • София
Вчера уважихме по традиция Новогодишния Концерт на Виенската Филхармония (пред ТВ разбира се).
Предишният ми пост се загуби, след като по погрешка дадох на телефона back. Weary
Тъкмо обяснявах, след снимките от Витоша, че изпуснах разходката до Бистрица с моите момчета, защото останах, точно да си гледам/слушам Новогодишният Концерт на Виенската Филхармония, традиционно излъчван всяка година от 12, 15 по БНТ1! Heart Eyes
Видя ли, че нашият президент беше в публиката? Innocent
Мечтата ми е да бъда някога сред богоизбраните , които всяко година на 1.01. седят в тази зала за Новогодишният концерт! Знам, че билетите започват от 500 евра и се разпродават до март месец повечето места.

Открих годината вчера с тренировка в залата по случай РД на нашата инструкторка! Имахме си парти в затворен кръг, което започна в залата със смесена тренировка Стронг и Зумба! Голяма забава! После баница с късмети, червено вино и торта с момичетата. Blush

Днес си поръчах нов телефон, след като на място в магазина на Йетел ми казаха, че били свършили Ябълките от 128гб. Имам да преподписвам договор, та чаках  от миналата година, да дойде януари за тоз телефон! Те пък изчерпани! WearyЩе имам вече и аз хубави снимки! Измъчих се с този!

# 1 100
Копче,
Билетите за концерта дори се играят на томбола мисля. Бях чела преди години.
За Президента чух, че е поканен, стори ми се, че го мернах някъде за д главата на диригента в един момент, но не съм сигурна!
Аз бях на прекрасен Коледен концерт в Прага преди Коледа в Кметството. Уникална зала, 80 човека състав и 80 човека хор.

# 1 101
  • София
За много години,  дами!
С какво бихте носили тази чанта?

# 1 102
Чантата е трепач!

# 1 103
  • София
Абсолютно убийствена! Но след първоначалната еуфория се замислих как ще я нося.

# 1 104
Льоня,
С почти всичко Simple Smile трепач е!
С дългата дръжка придобива casual вид и носи и спортно-елегантен ежедневен стил. Благодатна е от към цветове.

# 1 105
Да, разкошна чанта. Търпи и черна елегантна рокля, става и с дънки и едноцветен топ. Представих си я с панталон в тъмна охра и бежово палто. Рокля в морско синьо или нещо строго в бордо.

# 1 106
Чантата става за всякакви комбинации. Такива цветни вървят на всичко.
Само за носене в ръка, с дълга дръжка не стои готино.

# 1 107
  • София
От дънки с маратонки до доста елегантна визия - с всичко бих носила тази чанта.
Откъде е?

# 1 108
С какво бихте носили тази чанта?

Жестока е чантата! С какво ли не! Със здраве да си я ползваш!

# 1 109
  • София
От дънки с маратонки до доста елегантна визия - с всичко бих носила тази чанта.
Откъде е?
Чанти Вера.

Общи условия

Активация на акаунт