Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 849
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Coccinelle и аз ги харесвам като модели,дори напоследък повече от Фурлите.

# 1 141
  • Sofia
Като пълен лаик приемам за лукс чантите на Hermes, обаче не само нямам такива, но и не съм виждала на живо. 
Нося кожени Hobbs, Coccinelle, Zara ,  Ted Baker , Michael kors . Имам и някои Armani и Versace от изкуствена кожа, ами предпочитам Зара пред тях.

# 1 142
  • София
Е, то Хермес са.... не за лаици, че и за професионалисти не са Simple Smile.  Ако съм милионер, може би щях да ги купувам, защото нямаше да ми прави впечатление цената, но...не съм и няма и да бъда.
Задоволяват си нуждите с евтини неща.

# 1 143
Аз от години имам няколко на тази марка. Харесах си ги в магазина им на едно летище - Мюнхен, Фра или Виена . Не помня вече. И съм ги купувала от Магазините на летищата, когато са били в намаления. Естествена кожа само съм купувала. Много съм доволна. Дори в Мюнхен продавач-консултантката се оказа българка и се запознахме
https://picard-lederwaren.de/

# 1 144
  • София
Аз от години имам няколко на тази марка. Харесах си ги в магазина им на едно летище - Мюнхен, Фра или Виена . Не помня вече. И съм ги купувала от Магазините на летищата, когато са били в намаления. Естествена кожа само съм купувала. Много съм доволна. Дори в Мюнхен продавач-консултантката се оказа българка и се запознахме
https://picard-lederwaren.de/

Марката е доста популярна в Австрия и Германия. Ползва висококачествени кожи, качеството им е отлично, а моделите са супер практични и са много тачени в тези страни. Ползват се със статут подобен на Furla и Coccinelle.

# 1 145
О любимата ми марка-имам няколко на Пикард и аз ги открих преди 8-9 години във Фра, съвсем случайно попаднах в техен магазин и моментално забърсах една Wink Нито ги знаех, нито ги бях чувала, много качествени се оказаха.
Аз не съм толкова по марките колкото по качеството и винаги само кожа купувам, твърдо не за изкуственяците, колкото и готини на фасон да са !

# 1 146
  • тук-там
Пикард купува по летищата.

# 1 147
  • София
Аз не съм толкова по марките колкото по качеството и винаги само кожа купувам, твърдо не за изкуственяците, колкото и готини на фасон да са !
Абсолютно съм на същото мнение! В момента абсолютен фаворит ми е чантата ми от Дика! Страхотна кожа с един такъв фин лустро блясък. Винаги си личи , когато е от естествена кожа една чанта.

# 1 148
Честита Нова година, стилни момичета Simple Smile Бъдете живи и здрави, много усмихнати,много щастливи и обичани. Нека през новата година се сбъднат всичките ви мечти, желания и копнежи. Много поводи за радост и положителни емоции да имате.
Днес ,в този прекрасен ,слънчев ден съм така.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 21:30 от Lioness77

# 1 149
  • София
Честита и на теб Лъвче. Готина, както винаги си.
Не мислих, че цикламено ще е ок с твоят цвят коса, но взе че ми хаРеса

# 1 150
  • Бургас/Пз
Като сме заговорили за чанти... Отдавна съм решила, че имам нужда от нова крос боди чанта. Всъщност досега съм имала само една, понеже като цяло харесвам по-големи чанти.
Разглеждам тези. Според вас кой вариант е най-удобен за носене през тялото?

Последната малко ме притеснява, че няма цип, а само нещо като капаче и май ще се вижда какво има вътре.

# 1 151
За вариант едно съм. Най-много ми харесва модела, а и може да се носи на рамо с късата дръжка

# 1 152
За номер едно съм.

# 1 153
Ани, първата и аз я заглеждах. Първо е черна, аз имам много такива и второ надписа Zarena не ми харесва.
Купих си третата, но в бордо цвят. Да, няма цип само капаче. Ако ще я носиш през тялото само ти ще виждаш какво има вътре и надписа Зарена. 😂Ани, надписът евтинее според мен, но само аз си го виждам. Ако искаш някакви снимки мога да ти направя.
В момента съм с една Фурла и мразя надписи, дори и луксозна марка да е.

Не се вижда въобще каква марка е като я нося. Защо някой трябва да знае каква марка ми е чантата. 🤣🤣

# 1 154
И на мен първата най-ми харесва! Аз пък се чудя дали да не си поръчам чанта от Maya made it. Видях някакво стори с неин модел, който ми хареса. Прилича малко на любимата ми чанта седло, която няма да си купя оригинална никога. Харесвам дрехи, обувки и чанти, но от една сума нагоре според мен не си заслужава, не и преди да натрупам милионите.

Общи условия

Активация на акаунт