Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 870
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 155
И на мен първата най-ми харесва! Аз пък се чудя дали да не си поръчам чанта от Maya made it. Видях някакво стори с неин модел, който ми хареса. Прилича малко на любимата ми чанта седло, която няма да си купя оригинална никога. Харесвам дрехи, обувки и чанти, но от една сума нагоре според мен не си заслужава, не и преди да натрупам милионите.
Дъщеря ми има 2 чанти от Maya made it и си ги харесва. Има нещо недоизпипано в тях, кожата е много груба и категорично не е естествена кожа въпреки, че ги представя за такива. Като черна станция обърнах внимание на няколко детайла по изработката и пак продължи да си ги харесва и носи, но се отказа да поръчва и трета чанта.
3-4 модела са и играе с цветовете и заменяемите елементи към тях.

# 1 156
  • Бургас/Пз
Благодаря ви.
Клое,  благодаря ти, точно за надписа се зачудих дали на това черно няма да ми боде очите. Даже по-скоро клоня май към светлия вариант. Първо идва лято, второ, дори и зимата ходя със светли палта и дрехи и бих я носила и светла. На черната обаче повече ми харесва късата дръжка, защото на светлия вариант е само синджир.
Благодаря ви, момичета, ще ги помисля още малко!

# 1 157
Моля🤗
Ани, току що погледнах да видя светлата коя беше. И аз като теб харесах късата дръжка на черната.
Третият модел е изчерпан вече. Има голямо намаление, и ако си решила да купуваш побързай. Ще изчезнат по-интересните модели.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 13:46 от cloè

# 1 158
  • Бургас

Дъщеря ми има 2 чанти от Maya made it и си ги харесва. ................
Погледнах страничката и като видях
Цитат
Цена?
Каква е цената на чантата?
Cena?
и се отказах да гледам повече. Отвратителен похват, дори да харесам нещо, катугорично отказвам за "моля за цена"

# 1 159
  • Бургас/Пз
Клое, права си, много бързо се изчерпват. Поръчах светлата. Дано да няма проблем с връщането, ако нещо не ми хареса. Една черна малка имам и много рядко я нося, та прецених, че светлата ще ми влезе повече в употреба.

# 1 160
Абсолютно съгласна . Яна .. Супер дразнещ подход е да да се предлагат стоки без обявена цена и да се генерират някакви излишни питания, обикновено без отговор (поне публичен такъв). Дори не разбирам каква е точно целта на личните съобщения, освен ако повечето клиенти не ходят на място и  плащат в брой. Така или иначе при изпращане с куриер с наложен платеж, куриерските фирми вече са свързани с НАП и постъпва информация за извършените продажби...

# 1 161
Аз съм в Пловдив!
Сдобих се с нови български ботички! Имам червена чанта и шал!

# 1 162
Скрит текст:

Дъщеря ми има 2 чанти от Maya made it и си ги харесва. ................
Погледнах страничката и като видях
Цитат
Цена?
Каква е цената на чантата?
Cena?
и се отказах да гледам повече. Отвратителен похват, дори да харесам нещо, катугорично отказвам за "моля за цена"

Скъпички са им чантите, аз също не одобрявам този подход на продажби.

# 1 163
  • Бургас
И като се разговорихме за чанти, аз съм се загледала в два модела, но ме спира факта, че нямат дълга дръжка.

Чантите са Guess, имат доста голямо намаление и са естествена кожа. Последното за мен не е жизнено важно. По толкова много чанти имаме всички, че в никакъв случай не ми е важно да е вечна, а и естествената кожа е по-тежка. Е, определено ми се свиди да плащам цена на изкуствена като за такава от истинска кожа, но ако ми хареса, ако не струва скъпо бих си взела.

# 1 164
Лъвица, имам молба. Може ли когато се снимаш следващия път да е от ъгъл, от който прическата ти се вижда добре, за да мога да покажа на фризьорката ми? Разбира се, ако позволиш да ползвам снимката ти за това, като ще замажа лицето. Ако не си съгласна, няма, ще потърся подобна в нета.

# 1 165
Честити боти!

Моята Зарена е тази, не ме дразни надписа, но на бялото не изпъква чак толкова

Ани, на мен светлата ми допада повече от черната.

А иначе повечето ми чанти, особено спешълските за работа, нямат емблеми и надписи. Намирам за леко просташко да ходиш целия в табелки, или по-скоро за проява на лош вкус.

допълвам: сега отворих и видях, че има намаление на сайта им, някои модели са на 50%, на мига поръчах две мини 😃

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 16:41 от Al Georgieva

# 1 166
Ал, много е свежарска чантата. 🤗
На същото мнение съм и аз за лого и надписи. Но пък си има хора, които точно това искат и се стремят. 😅

# 1 167
Да, свежа е и загубих бройката колко дами са ме питали от коя година е този модел на Furla, че са го изпуснали. С код за 30% отстъпка беше добра покупка.

# 1 168
  • Бургас
За първата чанта съм.Харесва ми модела.

# 1 169
На бялата чанта надписът не е крещящ, щом са те питали Фурла ли е. 😁
На черна сигурно ще е. 😁

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 17:14 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт