Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 846
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 170
И на мен първата най-ми харесва! Аз пък се чудя дали да не си поръчам чанта от Maya made it. Видях някакво стори с неин модел, който ми хареса. Прилича малко на любимата ми чанта седло, която няма да си купя оригинална никога. Харесвам дрехи, обувки и чанти, но от една сума нагоре според мен не си заслужава, не и преди да натрупам милионите.
Дъщеря ми има 2 чанти от Maya made it и си ги харесва. Има нещо недоизпипано в тях, кожата е много груба и категорично не е естествена кожа въпреки, че ги представя за такива. Като черна станция обърнах внимание на няколко детайла по изработката и пак продължи да си ги харесва и носи, но се отказа да поръчва и трета чанта.
3-4 модела са и играе с цветовете и заменяемите елементи към тях.

Мерси за информацията! Аз съм ги виждала само на снимка, и там поне си изглеждаха добре. На мен конкретно ето тази чанта ми хвана окото:

Аз предполагам, че цените не се обявяват, защото все пак може да се направи с различни цветове, евентуално с повече елементи или друго, поради което не желае да се ангажира с цена. Май са от 200 лв нагоре, не знам колко струват точно. Но виж, това, че според теб не е естествена кожа ме притеснява. За мен е важно чантата да е от естествена кожа, не харесвам изкуствена.

# 1 171
Само закопчалката е естествена кожа. Закопчалките се продават отделно и на тик так копчета могат да се сменят, дъщеря ми има няколко цветни и ги върти, но и те са цифра. За тези пари избор голям и много по-качествен може да се направи. Едната я праща на поправка, че капсите изпуснаха. Поправя ги безплатно, но като платиш куриерската услуга все едно обущар да ти я поправи, за една капса даже няма и 5 лв да ти вземат

Масово по сайтове са почнали да пишат кожа и велур без да уточняват естествен или изкуствен.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 16:57 от zari65

# 1 172
  • Бургас
Ал, благодаря ти че каза за намалението, има чанта с моето име  Smile и ми харесва.

# 1 173
Ами покажи какво си избра 🙂
иначе не е честно Wink

# 1 174
# 1 175
# 1 176
  • Бургас

Поръчах, дано да ми хареса и на живо.Отдавна си търся по-малка чанта.

# 1 177
Много е хубав модела 🙂

Аз поръчах Emma в бежово и Maria в бордо. Да видим....

То стана ужас, колко чантички чакам 🙃

# 1 178
Мими,
Честити Пловдивски придобивки.
Не си пропуснала Елизабет на Главната , нали?Wink

# 1 179
Мими,
Честити Пловдивски придобивки.
Не си пропуснала Елизабет на Главната , нали?Wink
Разбира се! Wink Имаше много и най различни палтенца, много свежи цветове... отдавна не бях влизала в магазини на Елизабет, сякаш са завишили цените? И Кенсола не пропуснах... Wink

# 1 180
  • Бургас/Пз
Ал, наистина си заслужава намалението Simple Smile
Галдучо, и аз Галя Simple Smile поръчах, само че светлата Simple Smile
Границата, която си бях сложила беше до 150лв и съм много доволна.

# 1 181
  • Бургас
Ал, наистина си заслужава намалението Simple Smile
Галдучо, и аз Галя Simple Smile поръчах, само че светлата Simple Smile
Границата, която си бях сложила беше до 150лв и съм много доволна.

И светлата е много хубава.Права си за цената, преди даже не влизах да ги гледам, а сега харесах още няколко.Сега, на тези цени ще се разграбят като топъл хляб.

# 1 182
  • Бургас/Пз
Даа, и са много бързи с доставката. Днес имам съобщение за получаване.

Честит имен ден на всички празнуващи днес. Големият ми син също празнува и ще правя суфле със сладолед днес Simple Smile

# 1 183
  • София
Честити да са имениците,ако сред вас има такива!От здраве да не се отърват!
Отдавна съм загледала моделът Галя на Зарена.Имаше и един патладжанен цвят,който изчезна при предишното 30% намаление преди месец и повече не се появи.Мноооого ми харесваше.
Сега като видях това намаление,реших,че ще си взема светлата за пролетта и лятото.Подобна черна имам.Напаоледък черните чанти хич не ме кефят,не знам защо така.А елегантно стоят.
Честито на вече сдобилите се с чанти!

Опитвам се да поръчам и ми иска кредитна карта.Странно ми е за български сайт да няма заплащане с дебитна карта.

Днес сме на соаре.Чудя се на какво да заложа в облеклото,но май удобството ще надделее.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 11:09 от Ali97

# 1 184
Честито на имениците, няма къща без Иван! Да са живи и здрави!
Големи сте подстрекателки, и аз поръчах чанта Галя, не ми прие промо кода, защото явно не важи за намаления! Поръчах черната, имам само две черни чанти и едната смята да я бракувам, макар че не е мръднала!

Общи условия

Активация на акаунт