Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 16

• 43 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви , малко се притеснявам честно казано.

# 451
  • София
Лисичке, ако не е прекалено нахален въпросът ми, каката как приема новината?
Кумата ми роди на 42 години второто си дете (непланувана бременност) и когато с мъжа й съобщили новината на сина им, по онова време на 13 г, той цял ден повтарял - "Кажете ми, че се майтапите". Сестричката му вече е на 4 годинки и той я обожава.

# 452
При нас е леко сложно ако си спомняте.
С баща й сме разведени отдавна,поради простата причина ,че беше побойник.
И като го гледаме изобщо не му пука за нея.
Аз съм си с друг човек.
Иначе още не сме й казали,скоро ще е.
Просто чакам резултати от едни изследвания.
Иначе съм на 33 ,имам сестра с 13 години по-голяма от мен Simple Smile

# 453
Честито, Лисичка! Хубави новини са това. Всичко ще бъде наред.

# 454
Лисиче, честито!
Аз вчера бях в ступор като те прочетох! В темата за тийнки такава новина....не я разбрах правилно, признавам си. После помислих, че може за котката ти да става въпрос...
Дано каката приеме добре новината.

# 455
Лисичке, честито! Много се радвам за вас и съм сигурна, че новината ще бъде приета радушно.
Моята съседка има дъщери с 13г разлика и казва, че това е било най-смелото и умно решение в живота й. Честно казано много им завиждам като гледам как каката се оправя с по-малката сестра. И двете деца растат много отговорно, а емоциите за родителите идват балансирано, не 2х Joy

# 456
  • София
лисичке, доколкото разбирам всичко лошо е зад гърба ти. Боже, колко си млада, а аз ти давам пример с моята кума. Grin Стискам палци и ти желая от сърце всичко да наред - лека и безпроблемна бременност!

# 457
Много ви благодаря сладурки!
Надявам се да приеме добре новината и всичко да е наред и най-накрая да сме истинско семейство.

ПП - Скоро наближава рождения и ден и се чудя какво да и подарим.

# 458
Ти първо и кажи, да не разбере от форума!
Няма да и е лесно, а е 7клас, нали? Милата! Доста емоции и предстоят

# 459
Ще кажа разбира се ,като се уверя,че всичко е наред.

# 460
Тениска с надпис "Big sister" Simple Smile

# 461
Моята съседка има дъщери с 13г разлика и казва, че това е било най-смелото и умно решение в живота й. Честно казано много им завиждам като гледам как каката се оправя с по-малката сестра. И двете деца растат много отговорно, а емоциите за родителите идват балансирано, не 2х Joy

Да, тя и майка ми така казва Laughing. Имам двама братя - през 6 години сме, демек с най-малкия имаме разлика от 12 години. Много се обичаме и разбираме, обаче бебоци да не видя. Имам чувството, че цял живот гледам бебета.
Отчетох се с едно и за повече не искам да чувам!

Иначе на чужди се радвам. Честито, Лисичке!

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:02 от Manique 🎬📚🗺️

# 462
Честито Лисичке! Да сте здрави и да има много хармония в семейството ви!

Аз имам доста приятелки, които родиха на 40 първите си деца.
И малко да се посмеете. Една друга двойка имаха бебе, когато големият син беше на 15. Като му казали, бил шокиран, че още правят с*с Joy

# 463
  • София
Честито, лисиче!
Леля ми има две деца с много голяма разлика (18 или 19 години, не помня точно) и всичко е супер. Баткото (вече отдавна семеен) помагал за сестричката си, а сега тя (тийн в момента) му помага за неговото хлапе. 😀
И помня, че леля ми беше много щастлива с втората бременност, макар и като теб малко притеснена, защото тя вече беше прехвърлила 40. За нея също беше втори брак след неуспешния първи брак с един побойник.
Всичко ще е наред! ❤️🤞
Имаш време и за трето, ако искаш. 😀

# 464
Много ви благодаря сладурки!
Надявам се да приеме добре новината и всичко да е наред и най-накрая да сме истинско семейство.

Това бях поръчала аз на дъщеря ми, която стана кака на 11г.Но и идеята с тениската ми харесва. Всичко ще бъде наред ❤️

Общи условия

Активация на акаунт