Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 16

• 43 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Добрите протектори не се усещат въобще. Потърсете.
Аз живея в зона с 60-70% влага и +35 градуса през лятото.. ако се запотявахме от протектора да сме умряли до сега.
Отидете в добър маганин за матраци и питайте там.

# 436
Първите три години прескачане по-малко от 90 дена се смята за ок. Ако е 90 дена и по-голямо, е добре да се отиде на лекар.

# 437
Не знам непромокаем как няма да спарва?!? Това е против всякаква физика и физичните закони. Wink
Сегашните не се усещат, но не са непромокаеми,  изцапахме матрака и чак тогава се усетихме, че е станала белята.

# 438
aDream,
Наистина има такива Simple Smile попитай Simple Smile
Не се против физиката. Ще ти обяснят.
Аз не произвеждам протектори за матраци, няма защо да ти ги рекламирам Simple Smile

# 439
  • вече Пловдив
Бях писала преди време  - миналата година на дъщеря ми не й дойде 8 месеца.  Дойде й 5 месеца редовно и спря. Ходихме на гинеколог и ендокринолог, нищо нередно не откриха, изследванията бяха в норма. После пак й дойде. Според 2-те лекарки първите 2 години било нормално да е нередовен...

# 440
  • Mediterraneo
Аз по горещата тема забравих да споделя, че голямата в момента е на екскурзия с класа в Мадрид. 2 учебни дни изгубиха, ама няма нищо, нали... С другата паралелка, която не е на екскурзия, имат блок часове всеки ден по 1-2 предмета, часовете си вървяха четвъртък и петък за останалите в училище.
Имаме протектори на матраците, на спалнята е с ципове и обхваща отвсякъде матрака, има зимна и лятна страна( както и матрака), нищо не се набръчква, страшно удобна работа. На децата са от набръчкващите се, но когато е уцелен точния размер, няма проблеми.

# 441
  • Пловдив
Every day., нощни, с памук, дълги са 31 см(!!!!) Аз никога не съм ги ползвала, но тя се чувства най-сигурна с тях.
Даже понякога ги носи денем, в силните дни на цикъла си. Но тя ходи с широки анцузи, така че не се притеснява

# 442
Евридей са най- хубавите превръзки. Аз само тях ползвам, такива взимам и за дъщерята. В Кауфланд често ги пускат на промоция и излизат много изгодно.

# 443
  • София
Кръв, както и петна от плодове се чистят идеално с кисело мляко. Покрива се петното и се оставя млякото да изсъхне. После го отлепяш и переш. Не остава никаква следа. Естествено не трябва преди това петното да е третирано с друго.
Матрака почиствам с мокри кърпички след киселото мляко.

# 444
Протектори за матраци имаме от ИКЕА и не спарват, нито пък се набръчкват под чаршафите. Горният слой е памучен и като цяло са много добро качество защото за 10г не са мръднали. Ластика на единия се беше скъсал, но го заших и си ги ползваме нормално.

За превръзките - не знам дали е в следствие от рекламите или просто наистина е комфортно, но дъщеря ми ползва само Always. Уикенда точно открих, че правят нова серия от био памук и за по-дълги от обичайното. За менструалните еднократни гащи на марката съм писала и преди - отвратителен памперс, който спарва и се изсулва докато спиш - не препоръчвам.

# 445
Леле,обърках темите Simple Smile

Моята е с always и EveryDay,тези които взимах отначало за тийнове,вече са мънички.
Ние ще имаме ново попълнение в семейството живот и здраве.

# 446
  • В царството на игрите:)
Нощем, когато е в цикъл спи с бельо за цикъл и така си решихме проблема с евентуално изцапване.

# 447
  • при палмите и алигаторите,FL
Леле,обърках темите Simple Smile

Моята е с always и EveryDay,тези които взимах отначало за тийнове,вече са мънички.
Ние ще имаме ново попълнение в семейството живот и здраве.

Лисичка, честито!

# 448
Честито, Лиске!

# 449
  • София
Лисичке, страхотна новина - честито! Heart

Общи условия

Активация на акаунт