🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 689
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък мисля,че приемате прекалено буквално ,че е искал разрешение от майка си. Може би защото не познавам такива мъже,но ми се струва напълно невъзможно да е искал разрешение така както се разбира буквално. Според мен Яни имаше предвид ,че го е обсъдил с родителите си,а не е питал "мамо може ли да вляза във фермата "

# 106
Аз пък мисля,че приемате прекалено буквално ,че е искал разрешение от майка си. Може би защото не познавам такива мъже,но ми се струва напълно невъзможно да е искал разрешение така както се разбира буквално. Според мен Яни имаше предвид ,че го е обсъдил с родителите си,а не е питал "мамо може ли да вляза във фермата "
   Мда, и аз с моята романтична настройка така приемам нещата. Ще ми се да вярвам, че е по-скоро в кръга на шегата. А ако няма близка, своя жена до себе си, родителите и брат и снаха явно са му най-близките хора.

# 107
Честно казано така и не мога да преценя Яни като човек. Не съм го гледала в предния сезон и представата ми за него е от разказа на моя приятелка, която го определя като много точен. Смятам, че в този сезон прекалено често се снишаваше, за да не привлича внимание, което не означава, че е лош човек. Просто в обкръжението ми нямам познати като него. Като започнем от това, че е 34 годишен, а изглежда като на 50. Рижавата коса и луничките рядко се срещат на нашите ширини. Завършил е висше образование, но се върнал на село и се раздава мах за всичко, което прави. Според мен е най-добрият в коването и рязането от всички участници. Беше много смешно, когато показваше техниката на коване с малко чукче, как всички се умълчаха и го гледаха в захлас.

Интересното е, че и той говори на диалект, но това изобщо не ме дразни, за разлика от говора на Камелия и Евгени.

Това, че се разбира с родителите си, не означава, че те ще са ужасни свекъри. Добре би било да го насърчават да си намери половинката.

За Алманаха го оправдавам, защото от многото работа изобщо не е имал време да го чете, а това, че  е забравил наученото в университета го разбирам – като не го прилага, нормално е да забрави. Плюс стреса, че го изпитват.

И все пак, бих казала, че е прекалено екзотичен, за да спечели формата.

# 108
Е, голяма екзотика! Той вече веднъж е печелил фермата.

# 109
Вероятно не е искал разрешение по начина, по който го каза, но от всичко, което показва и казва за мен си е едно непораснало момче, което още се държи за полата на майка си. Аз такива мъже не харесвам и Яни хич не ми е сред фаворитите. От мъжете само Калин ми харесва от самото начало, но предвид, че жените изнесоха целия сезон, а те се криха, като мишки от Арената - надявам се да спечели жена.

# 110
Забравих да коментирам тая нелепица Бачорски! Той пък в ролята на какъв влиза, че чак послания, молби  раздава?!
  ПРОДУКЦИЯ, що не вкарахте някой от издаделство, да прави послание да се четат книги? Или някой доброволец, да прокламира доброволчеството? Защо Бачорски? Защото ви чисти къщите ?
    И той ли ще се включи към успелите българи в кампанията?
   Аз следя жените на ИА в ИГ. Ирина, защото я харесвам като домакиня , само до тук. Близначката Толева, от любопитство. Признавам, че сторитата как ахкат и охкат пред фирмената баничарка на Бачорски ги пропускам.
   Нямам търпение да видя изборът на Нина , дали някой ще вземе решение вместо нея?Тя дали си дава сметка колко олеква пред родители на ученици и пред зрители с това непрекъснато натъртване,че не иска и не обича да взема сериозни решения.Това  е толкова безхарактрено.

# 111
Да не мислите, че родителите не са я преценили, а са чакали да я видят и чуят във фермата?

# 112
Всъщност децата така трупат житейски опит, като попадат на неадекватни учители.
Да не съдим Нина по предположеия, може пък да обяснява добре и това, че е безхарактерна да не се отразява не преподаването ѝ.

# 113
Яни се крие зад родителите си, това си е психологически проблем на неговото (не)развитие. Използва думата "разрешавам" и да, точно това си имаше предвид, той просто е уплашен от това, че е станал възрастен и че трябва да поеме отговорност, затова си е изградил този свят на богобоязлив "младеж", който уважава много родителите си и изобщо по-възрастните авторитети и ги слуша, защото са много мъдри. Не желае да взима решения (Нина поне го е осъзнала истински) и затова е делегирал всички права над живота си на родителите си, за да се чувства така, както се е чувствал най-добре - някъде в детството... Познавам точно такъв човек, съученик на сестра ми, той е с почти десетилетие по-голям от Яни, но още си е такъв и още пуска лафа "майка не ми даде", отдели се в собствен апартамент... и пак се върна, щото майка му му казала, че така ще пестят повече като са заедно. Преследва една своя съученичка от 20+ години и постоянно се дъни с такива глупости и нежеланието си да даде пет лева повече над санитарния минимум. Няма оправия за това поведение, поне не ако някой насила не ги изтръгне от тоя "свят" и няма нищо за одобрение и възхищение в това, това дори не е истинско уважение, а бягство от реалността. Яни и преди писах, че има дооста... ще го нарека странно поведение и то никак не е просто симпатично и в негова полза. Тук много се превъзнасят по Яни, какво добро "момче" е, колко е скромно, как обича майка си, но никоя не би излязла и на една среща с него, жените много обичат да хвалят качества у мъжете, които всъщност в действителност не търсят и такива "добри момчета" често си остават сами за сметка на такива, от които уж първите "бягали". Simple Smile

# 114
  • при късмета
Точно това имах предвид. Аз бих се радвала на човек като Яни в обкръжението си, но никога не бих го избрала за мъж. За приятел е идеален, не се налага, обсъжда, има ценности, работлив е, винаги ще ти помогне и ти ще помогнеш с кеф на някой като него и на драго сърце. Ноооо, ако трябва свекъри да определят решенията в семейството ми, а не двама та с мъжа ми, ще избягам с 200. По-точно никога няма да го допусна изначало. Това ми мнение е още от предишното му участие.
Тук обаче обсъждаме участниците, като играчи в определени условия и от тази гледна точка Яни заслужава финал, а защо не и победа. В контекста на формата е положителен участник. Има си трески за дялане в характера, като всеки човек разбира се, но като играч почти няма слабо място

# 115
  • София
Пуснах новата анкета!

Много хубав дуел се получава засега. Аз харесвам и двамата, но съвсем малко повече съм за Калин. Някак си го усетих и разбрах повече през сезона. Яни твърде много се кри...

За Нина, нямам по-различно мнение от вашето. Ако това нейното беше тактика и тя ни бе разказвана на синхрони и бе стигнала дотук с тази си тактика, щях да и кажа браво! Само че тя стигна дотук с голяма доза късмет, само защото попадна в отбор Стари герои и там се съобразяваха с нея и 'страховете и' от дуели. Т.е. тук няма стратегия за мен, има една наплашена и нерешителна Нина, която дори и сега на крачка от финала, все още няма мнение и решение какво да прави. Дори за Камелия ще стискам палци ако се срещне с Нина. Но се надявам Нина да избере Веселка (не съм дал опция с Валерия, защото Нина категорично си каза какво мисли и какви са и колебанията), защото не искам да падат рекордите на Ваня Илиева (сезон 6) и Ваня Павлова (сезон 7) от един не чак толкова добър дуелист като Камелия. А гласът зад кадър в началото на епизода още, отново каза голяма глупост. Че досега Фермата не била виждала терминатор като Камелия. Тази Камелия ако бъде хваната от Силвия или Велислава ще бъде бита брутално и на нула. Жалко, че малко не стигна (уж 16 секунди) на Акси да я вземе на каруцата, да видим какво щеше да прави терминаторката, както бе зверски уморена след бутането на гумата.

# 116
  • при късмета
При дуел Нина - Камелия, ми е все едно коя ще победи. И двете на финала няма да имат кьорав глас, та никаква конкуренция не може да са
Видях в промото, че ще Влиза Данчо Йовчев. Много го харесвам, даже повече от Владо Николов

# 117
Хубав дуел се получава и заслужаваше да е съботен, не извънредно двудневен. Калин след първата битка изрева, че е изморен, след цепенето на дървата беше гроги. Вярно, че Яни все за дробчетата си споменава, но катраните на Калин можеше и да го предадат в съботен дуел. И като се има предвид, че последните два дни почиват и хапват стабилно, като се и наспят, днес трябва да са фурии на Алманаха! Smiley

Смея се с Нина, сериозно тренира жената, вчера я видях да тича...изобщо и трите да ѝ излязат - бие ги и се прибира с чека!

# 118
Добре, че Нинчето ще е първи дуелист. Така няма да ѝ се налага да взема тежкото решение на коя битка колко точки да сложи.

# 119
Добре, че Нинчето ще е първи дуелист. Така няма да ѝ се налага да взема тежкото решение на коя битка колко точки да сложи.
Пуснах новата анкета!

Много хубав дуел се получава засега. Аз харесвам и двамата, но съвсем малко повече съм за Калин. Някак си го усетих и разбрах повече през сезона. Яни твърде много се кри...

За Нина, нямам по-различно мнение от вашето. Ако това нейното беше тактика и тя ни бе разказвана на синхрони и бе стигнала дотук с тази си тактика, щях да и кажа браво! Само че тя стигна дотук с голяма доза късмет, само защото попадна в отбор Стари герои и там се съобразяваха с нея и 'страховете и' от дуели. Т.е. тук няма стратегия за мен, има една наплашена и нерешителна Нина, която дори и сега на крачка от финала, все още няма мнение и решение какво да прави. Дори за Камелия ще стискам палци ако се срещне с Нина. Но се надявам Нина да избере Веселка (не съм дал опция с Валерия, защото Нина категорично си каза какво мисли и какви са и колебанията), защото не искам да падат рекордите на Ваня Илиева (сезон 6) и Ваня Павлова (сезон 7) от един не чак толкова добър дуелист като Камелия. А гласът зад кадър в началото на епизода още, отново каза голяма глупост. Че досега Фермата не била виждала терминатор като Камелия. Тази Камелия ако бъде хваната от Силвия или Велислава ще бъде бита брутално и на нула. Жалко, че малко не стигна (уж 16 секунди) на Акси да я вземе на каруцата, да видим какво щеше да прави терминаторката, както бе зверски уморена след бутането на гумата.
Така си е! Чак пък терминатор Камелия....Първата игра победи Аксения на пирон и половина,четвъртата с едни 16 секунди.Явно,че не и беше чак толкова лесно.Всички чухме кой плачеше като буташе гумата и викаше : не мога,бе,хора,не мога! Терминатор.....Ах,този глас зад кадър,дето все ни бута едни такива мисли в главата на драгия зрител....

Общи условия

Активация на акаунт