🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 698
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Банско
Чавдар направо им скри топката. Браво! Много добро представяне. Трябваше този път той да спечели, но и Веси го заслужава. Израдвах се, че тази змия Камелия видя, че зрителите не я харесват. Много противно и високомерно същество.

# 1 141
Да си призная честно, бях за Яни, но не съжалявам изобщо за победата на Веси. Особено след като видях траурните физиономии на Акса и ВаРелия. Тая последната лигла, освен, че влезе като супер фаворит и се срина до нулата заради собствената си тъпотия, не знам защо беше решила, че целия народ е длъжен да впрегне сили за нейните “каузи”? Типично леке, с много сгрешена самооценка.
By the way, за сринатия си имидж, може да благодари и на Акса, която я нахъсваше да изгони Гечо. Но едва ли има толкова акъл да събере две и две и да се замисли с какви хора е заобиколена и какви съвети й дават.

Както казаха и други, надявам се Веселка да направи преоценка на новите си “приятелки”! Определено е по-добре с никакви, отколкото с такива!

Изпитах удовлетворение и заради последните места на Иван и Кама. Не толкова по зрителски вот, защото там беше ясна работата, а заради най-слабото им представяне в игрите. Дано това ги е приземило малко. А дано, ама надали… Особено за Кама. То акъл се иска, за да мислиш, а той явно й е в недостиг и на нея.

Като цяло ми хареса сезона, особено на фона на Ф7, където нещата удариха дъното, особено откъм каст. Но като се замисля, че единствените положителни неща и симпатични хора от тази година, бяха от старите, определено нямам добри предчувствия и за сезон 9.
.
.
.
П.С. На Ангел бая му бяха потънали гемиите. Коментирано ли е как са се развили любовните му блянове с Кама?

# 1 142
Подозирам, че го е ползвала да агитира за нея като му е пуснала леки аванси и сега ще е кой от къде е. Ангел не мога да го разбера  що е такъв мазохист и как пък все за такива отровни жени се лепи

# 1 143
  • София
Болярката с американски паспорт и руски корени се е дистанцирала рязко от Ангел веднага след излизането си от фермата, според мен.
Тя не е инвестирала в цици, джуки и зъби, за да ходи да ги показва на село.
А и в един от последните епизоди, май когато Дидо беше влязъл, стана дума за Ангел и неговите трепети и Камелия каза нещо от рода на “Кой Ангел? Ангели много…”. Изобщо не иска да го свързват с нея.

# 1 144
  • София
Пуснах новата анкета! 🙂

Браво, Весии, честитооо!!! Simple Smile
Как натри носовете на всички злобари, как гледаха само някои, хехехехе 😀😌

Радвам се много и за моя Чочо, този човек за малко да превърти играта и да поднесе най-големия шок в историята, хаха. Даже ме хвана яд, честно ви казвам, но много бързо този яд ми мина, защото аз можех и да си го подкрепям ама си го бях го отписал и бях шокиран от крайните резултати. По едно време даже пресмятах в реално време и си казах, че ако на Веселка светне по-малко от 25% Чочо печели. Егати драмата, не е истина.
Още снощи писах, че ще е близо този път. Simple Smile

Победата на Веселка за мен е заслужена, защото бе естествена, скромна и силна.

След малко ще пиша повече, ама сега ще ви изчета с кафето.
Много съм доволен от целия епизод, студиото и атмосферата.
Само с този епизод Иван и Андрей скриха шапката на боклуците от Олд Скул!
И жалко, че сигурно заради Франция и Англия са събрали малко зрители. От bTV са за разстрел, за пореден път прецакват предаване на Иван и Андрей (справка и някои от сериалите им).

За мен изобщо не е имало съмнения, че ще има сезон 9, защото отдавна ви писах, че са подновили за нови 3 години. Та не знам защо някои си мислеха, че това ще им е за последно.

# 1 145
Виви,на всички ни беше ясно,че не иска да има нещо общо с него,но е достатъчно долна да го е използва от както е излязла от Фермата лятото, та досега да агитира за нея. Ангел е що годе харесван участник от зрителите и от старите фермери и със сигурност се е раздал да убеди хората какво злато е болярката

# 1 146
Нямам особено съчувствие към Ангел. Когато пак и пак се лепиш на такива жени, в един момент май трябва да осъзнаеш, че грешката е при теб. Нали се сещате онова за миризмата на лайно, когато всеки до когото се доближиш ти мирише на лайно, май е по-вероятно, че ти си тоя с насраните гащи. И при Ангел тъй. При него, особено е специфично, че нито Надежда, нито Камелия изрично и недвусмислено са му казали че искат нещо с него, но той и с двете беше подготвил голямата кошница предварително 🥲

# 1 147
Честита победа на Веселка. Накрая всеки си получи каквото заслужава. Да си харчи парите както реши със здраве и кеф. Абсолютно споделям мнението, че "приятелките" й са се надявали на друг развой. Само не знам приятелството им дали ще свърши рязко, или постепенно  животът ще ги раздели. Не им прави чест поведението на Валерия и Аксения.  Надявам се Веселка да си намери истинска подкрепа и приятели в реала, защото тези буквално я използваха и изтискаха.
Отдавам факта, че малко са гласували за нея точно защото са знаели, че ще обере зрителския вот и както казаха по- горе тя е готина само като върши работа за личните им цели.
За протокола гледах основно мача.
Olibooo точно това пишех за Ангел и за жените. Щом сам ги избира такива, да си търпи последствията.

# 1 148
Поздравления на Веси! Заслужи си победата.

Обаче аз по едно време се хванах да викам за Чавдар. Не знам защо така. Нямаше да имам нищо против той да спечели. Направо ги отвя в битките. Чак ме е яд, че само един дуел игра през сезона. Очевидно има какво да покаже.

Харесвам Аксения, но ми остана неприятно чувство от траурната й физиономия. Ясно е, че е искала повече Валерия да победи, ама нали и Веси й е приятелка.

# 1 149
Еее, сетили се те и заискали да спечели Валерия. А цял сезон кой ще иде ратай - Веси, кой ще иде на дуел - Веси, кой ще направи това - Веси, онова - пак Веси. Кой ще се тръшка за всичко - Валерия.
Браво Веси! / а Дидо как гушкаше децата на Веси, и от първите я поздрави, браво и на него/

# 1 150
Накратко за финала, разочароващ и изтъркан развой. Яни и Веселка не показаха нищо особено като представяне, че да оберат вота. Яни цял сезон рева, а Веселка избягваше конфликти и си трайкаше. Не е лошо момичето, но ми идва прекалено да печели за втори път.

Аз бях за Иван или Валерия. Накрая, като се откри вота, ми се искаше и Чавдар да спечели за да имаме поне различен победител от преди.

Това, което ме изненада е, че Камелия задмина по вот Иван. Очаквах тя да е с най-нисък резултат. Не мога да не коментирам облеклото й, което беше потресаващо. Дори Веселка от село се беше облякла по-добре и изглеждаше сладка.

Физиономията на Аксения беше за изложба. Цял сезон приказки как "Вал и Веси" са й най-добрите приятелки, а сега щеше да ревне и да си тегли ножа. Дори не отиде да поздрави подобаващо победителката.

# 1 151
Има хора, които не са конфликтни, не им е в кръвта. Защо трябва да са част от конфликтите, за да заслужат победа?

# 1 152
Доволна съм от победителя и дано се научи да отстоява себе си, за да не я прескачат всички, защото “няма да се разсърди”.  Още не съм гледала гинала, ако го гледам ще е отгоре-отгоре ей тъй да завърша сезона.

# 1 153
Нямам особено съчувствие към Ангел. Когато пак и пак се лепиш на такива жени, в един момент май трябва да осъзнаеш, че грешката е при теб. Нали се сещате онова за миризмата на лайно, когато всеки до когото се доближиш ти мирише на лайно, май е по-вероятно, че ти си тоя с насраните гащи. И при Ангел тъй. При него, особено е специфично, че нито Надежда, нито Камелия изрично и недвусмислено са му казали че искат нещо с него, но той и с двете беше подготвил голямата кошница предварително 🥲
Не помня подробности,но аз при Надя бях останала с впечатление, че е чисто приятелски. Тя не беше ли омъжена или нещо съм в грешка Rolling Eyes

# 1 154
Анго се прави на шут с Камелия. С Надка си бяха дружки, някак се сприятелиха и си се подкрепяха.

Общи условия

Активация на акаунт