🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 717
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 125
Камелия дето плюеше по Аксения, че е фолкаджийка се е барнала като Камелия на един клип от 94-та година с тез лъскави ботушки. Тази не спира да ме изненадва 😂😂😂

# 1 126
  • Sunshine state
Не съм чела назад, но да кажа, че много се радвам за Веселка. За мен тя трябваше да спечели. Кефя се и че натриха носа на Иван и Камелия. 😁
Да си ги ползва с кеф парите Весито, заслужи си ги.
Камелия се беше докарала като чалга певачка от зората на фолка с тия ботуши. Виждам, че брекетите са били на вятъра и зъбките й са в повечко. Радвам се, че получиха своеобразен шамар от публиката и бяха на последните места с Иван. 😁😂

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 04:30 от Pupitka

# 1 127
  • earth
Доволна съм от финала, защото даде доста уроци.
...
Да добавя:
- На зрителите - да гледат на запис.

# 1 128
Този сезон ми хареса много повече от предишния. Много ми хареса и финала.
ИиА обаче трябва да си оправят каста за бъдеще.

# 1 129
  • Вестерос
Според мен не е 1 гласът за Веселка.
Там точките са:
5
4
3
2
1
Което общо прави 15 точки, а фермерите всичките са 27. Без 6-та финалитси стават 21.

Тоест не е точка към даден глас 1: 1.
По-скоро мисля, че спрямо броя гласове са ги подредили и се разпределят точките отгоре-надолу. Та, може и повече от един глас да е за Веселка.
Иван имаше 8 гласа, Яни 6, Чочо мисля 2, Вал 3, а Веси и Кама по едни. За първите двама съм сигурна в броя гласове.
само първият с най- много гласове взема пет точки. Другите вземат 0 точки.

# 1 130
Изгледах финала на запис.
Англия -Франция гледах на живо.
Хари Кейн и Камелия могат да реват във  един ъгъл...лузъри.

И двата двубоя завършиха както трябва, и както исках. Бай бай Камелия най вече.
И във Фермата 8 доброто победи.

Евалата Веси, скри им шапката майка. Честита втора победа. Със кеф да си ги харчи тези 90 000лева, напълно заслужени.

# 1 131
Честита победа на Веселка! Голяма загадка остава за мен защо тя получи толкова малко от фермерите, равен резултат с Камелия...

# 1 132
По коментарите предните дни съдя, че доста хора очакваха вотът на публиката да бъде манипулиран, та искам да попитам: В сезон 1-5 имало ли е неочакван вот? Т.е. ИиА буди ли ли са подозрение вече, че лъжат за резултатите? В 6ти и 7ми ми се сториха напълно логични резултатите от гласуването и съответно нямах съмнения и тази година.
Като цяло Фермата е едно от риалититата, които ми изглеждат автентични (другото е Сървайвър) и с най-малка намеса на продукцията в хода на играта. Опитват се чрез гласа зад кадър да внушават, но преките  намеси ги правят рядко и ги прикриват доста добре, ако има изобщо такива. Затова и го харесах предаването, скучничък беше този сезон, но поне победителят ми беше логичен.

# 1 133
При мен подозренията за манипулации през сезона, водеха до съмнения в крайния резултат. Може да подбутват екшън и драма по време на снимките и после при монтажа, да подпомагат определени участници и да прецакват други, но явно броят честно зрителския вот.
Аз бях сигурна, че тикат Камелия, но пък тя не победи, сгрешила съм. Продукцията уважи решението на зрителя.

# 1 134
Честито на Весито. Да е жива и здрава и тя и децата й.
Колкото и да съм критикувал (да не казвам и по-силна дума като "плюл") Иван и Андрей, не мога да не отбележа, че благодарение на Фермата Веселка успя да промени живота си и да излезе от мизерията, в която е живла. Надявам се искренно да е по-щастлива.
За съжаление ще кажа, че моите деца не могат да оценят това, което имат, точно защото аз като родител съм опитвал да не ги лиша от много неща. А май е трябвало - за да станат и по-силни и по-самостоятелни. Минало заминало.
Всичко най-добро на Веселка. Напълно заслужено.

# 1 135
Изчетох ви.
Нямах възможност да гледам финала на живо и сега след като всичко сте изкоментирали влизам само да честитя на Веселка.
Нека се променя момичето все към по-добро. Виждам, че се  учи от грешките си.
Браво!
Беше ми приятно да ви чета, специални благодарности за хубавите теми.

# 1 136
И аз гледах мача и пуснах да видя кой е победителя. Та пускам аз и виждам Веси как печели и за фон траурната физиономия на Аксения и навиращата се в камерите Симона.. Адски грозно, момичета! Не, че бихте си взели поука... И Дидо мярнах, който неохотно поздрави Веселка.. И малко се разочаровах. То хубаво е бил за Чочо или там, за който е бил. Но ми остава лош привкус. Същото важи и за "приятелката" Аксения... Супер обидно ми е за Веси, защото и вътре никой не я подкрепи. Явно и на финала също. И тези пари за съжаление няма да успеят да парират нейното разочарование, че никой от фермерите не я подкрепи. Сигурна съм, че Веси страда заради това, а не го заслужава...

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 08:09 от Ели-Мели

# 1 137
  • Стара Загора
Физиономията на Аксито беше невероятна,когато Андрей обясняваше за гласуването на фермерите и разпределението на финала(размиването). Според мен,тя се замисли че е гласувала за Вал,а не за един от реалните фаворити. В последните кадри-същата физиономия. Забавно! Дано Веселка си вземе едно на ум!
Според мен Аксения едва тогава осъзна, че фактически казаното в онзи момент от водещите, наистина е така и че реално, ако всички от техния отбор са се били обединили около гласуване само за един от четиримата техни финалисти, то той би бил победителят.
В този ред на мисли обаче се сещам за нещо друго. Ако например Валерия беше спечелила вота на съфермерите, нейните точки щяха да станат 44. На Веселка точките бяха точно толкова. Как ли щяха да процедират от подукцията в такъв случай? Thinking
Най-голяма тежест има вота на зрителите. Но по-добре, че нямаше такава ситуация, защото щеше да има лош привкус от победата.
 И на мен ми е много интересно кой е гласувал за Веселка.  Ако някой разбере, да пише непременно. Въпреки, че гледах сезона " отгоре, отгоре", мисля, че е възможно това да Лили, или пък Радо...
 P.S.  Сега ви дочетох и съм съгласна, че най-вероятно е Влади.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 08:52 от wanconboy

# 1 138
Сори, че влизам в личен режим, но Веселка ми напомня малко на мен самата на работното място. Аз бях свито дете, което просто искаше да избегне конфликт и целта ми беше да си върша работата качествено. Ръководителят смяна напусна и изведнъж стана ситуация, в която шефът търсеше нов ръководител и няколко патки от работа веднага ме пробутаха като такъв с много комплименти към мен пред шефа за работата ми, получих това "повишение" (което беше само като позиция, не финансово, та нищо толкова специално), а идеята на другите беше ясна, че аз като малко по-интровертен тип ще бъда лесно вербувана от тях, а те ще си правят , каквото искат, защото новият ръководител ще е безгласна буква. Е, не им се получиха плановете, защото просто взех щафетата от стария ръководител и действах по същия начин и на много хора им потънаха гемиите.

Идеята ми е, че такъв тип хора често са виждани позитивно от другите, само когато изпълняват общата цел. Не ти е позволено да имаш собствени възгледи и амбиции, пък какво остава за успехи, защото едва ли не си прекалено смотан и тих за това. Готин си, докато си вършиш работата като пълнеж за комфорта на другите, но блеснеш ли малко индивидуално, другите започват да те гледат с един горчив поглед. Точно каквото се случи с Веси вчера. Тя беше достатъчно готина да обслужи общата цел, тоест страхливите мъже от старите да стигнат много напред с половин дуел, а и да се погрижи за женските ратайства, че приятелките й да не се преуморят, но не достатъчно готина да получи масова подкрепа за победител от доскорошните си приятели.

# 1 139
  • Отвъд алеята зад шкафа
Веси всички участници я виждаха от самото начало като претендент за вота на публиката и я използваха само.

Чавдар остана на на 2 точки от победата, което се пропуска сякаш в коментарите. Стигна до финал, в битките беше по-добър от другите двама, доста по-млади от него.

Камелия и Иван получиха каквото си заслужиха. Започна се още с представянето им на финалните игри - и двамата бяха по-слаби от другите. Не й се получи на Камелия с "Излизам и мачкам". 1.50 м момиче я отвя.

Общи условия

Активация на акаунт