🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 810
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 200
Честита победа на Веселка! Много се радвам за нея, заслужена победа с оглед на показаното за три месеца! Champagne Tada
И аз като повечето до 21ч. на Ферма, след това на Жиру Blue Heart и се завърнах за финала. Обещавам да видя Чавдаровите победи, а програмния директор или както се води на БТВ да си дари заплатата за декевмри! Естествено, че и още десет Ферми ще има като тях рейтинг не ги бърка, просто се запълва екранно време.

За Веселка само да кажа, че тя не е родила на 19г. две деца на селския пияница, нито е с манталитет на циганетата до 14 пристанала с 2 чавета и баба им на социални...Това което помня от нейния сезон и казано от нея:
Скрит текст:
Веселка е учила в техникума в града и е била през седмицата в общежитието към училището, като много тийнове на 16-17 години е с гадже по-голямо от нея с 3-4 години. Бяха се появили снимки, симпатично момче. Беше казала, че се е пренесла при него с една торба дрехи, забременява и май още бременна се разделят, прекъсва училище(може би 10-11 клас) и си отива в Борима. И в нейния сезон е казвала, че иска да си довърши образованието и да си вземе дипломата, доколкото разбирам го е направила. Там вече се запознава с дъртия селски ерген и това което не харесвах, че говореше едни глупави клишета - как вече не избирала със сърце, а с разум...то чуден убавец, на бързо се събрали и две деца.  Така на 22 години в първия ѝ сезон беше с 3 хлапета на 4, 2 и 1 години. С мъжа си и брат му си вадеха хляба с дърводобив, а явно нейните родители са гледали децата. За жалост, май сега каза, че майка ѝ е починала. Дано продължи напред с човек който я обича и уважава и да се радва на прекрасните си дечица.
Красимира се "отрече" от нея. Силвия си я подкрепяше и на предния финал, както и Александър, те и сега се включваха с видео на дуелите и на финал бяха в агитката ѝ. А точно най-големия ѝ критик учителката-Маргарита сега също беше в агитката ѝ със страхотно изказване, което показва, че Веселка е в състояние да промени мнението и на най-върлите си "врагове".

За Камелия не се изненадах, че изпревари Иван по вот на публиката. Много "борбени" жени се припознаха в нея.
Валерия каква кауза се оказала, че има...тцъ, тцъ, три месеца аз не разбрах за нея, добре, че дойде финала. Нали има спортна зала, води тренировки, какви деца ще вкарва в залите? Да беше призовала за повече открити площадки, велоалеи, тук имаме прекрасно време със само 4-5 месеца хлад, през останалото време спорт на открито.
Аксения е открила козметично студио в Бургас, съответно грима на Валерия беше със съдействието на същото студио, тагнато и рекламирано. Wink Нормално да са по-близки, живеят на няколко км една от друга, виждат се, на един лайфстайл акъл са, да се подкрепят.

# 1 201
Не успях да изчета всичко, не знам дали са се коментирали застъпниците.
Според мен гимнастичките, които подкрепяха Вал са причината за доста по-добрия от очаквания за мен резултат, който получи. Това с каузата, да се вкарат в залата повече деца, наистина беше добро попадение и допадна на публиката.
Приятелките на Кама запяха в хора й. Заповтаряха мантра й,  че видите ли, ако си груб до болка и нараняваш другите е някаква еманация на откровеността.
Ами не е! Може да си искрен без да газиш, като танк другите и да си ампутиран от емпатия и човечност. Поне се опитаха да оправдаят, коравосърдечието, което демонстрира.
Виж Чочо нямаше късмет с избора на защитници. Останах в потрес от Ваня Павлова.
Без бой си признавам, че я мислех за по-умна жена. Първо се беше барнала все едно ще ходи на Виенски бал, а не на фермерско шоу, за което са подходящи по неглиже тоалети. Изглеждаше добре, дори зашеметяващо, но крайно неподходящо и нелепо. Scream
После обаче, като отвори устата съвсем ме хвърли в джаза.
Как успя за едни две минути да накаканиже толкова клишета?!
"Ако победи Чочо, ще победи доброто, ще възтържествува правдата", "Човек с главно Ч", "Каквото и да кажа за него ще е малко", " Той се бори истината да възтържествува" и т.н.
Бе, жена, кажи едно изречение с твои думи, а не тези кухи изпразнени от съдържание лозунги и клишета. Направо го закопа. Усетих, че беше неприятно изненадан от кухата й реч.

# 1 202
Силвия пък много да не говори, че всички я помним в нейния сезон с креватните изпълнения, а не със силна или достойна игра, така че не е показател за такава.
Иначе това е поредното изказване против Чавдар, явно наистина много играе за пред камерите и всъщност е съвсем различен (което подозирах още от предния сезон).

# 1 203
Какъв Виенски бал, Ваня се беше барнала като за Пирин фолк в зората на демокрацията...

# 1 204
  • Другата България
Къде мога да намеря снимки на Ваня, а и по принцип на хората от агитките?

# 1 205
Историята на Веселка е сходна с историята на много български жени по малките населени места, а и не само там честно казано. Момичета, които вероятно имат потенциал за голямо развитие, но бързо са форсирани да пораснат, когато някой 10-15-20 години по-стар дъртюга ги хване още в тийнейджърските години и ги завърти със сладки приказки как са много умни и зрели за възрастта си, направи им дете след някоя година и на 20 години животът на тия момичета вече се е променил необратимо. Личностното развитие остава толкова назад, че може изобщо да не съществува. За щастие Веселка е намерила изход от тая дупка, но хиляди други не.

Интересно, че като се говори за ценности тая тема никога не се повдига, дори и във Фермата.

# 1 206
Историята на Веселка е сходна с историята на много български жени по малките населени места, а и не само там честно казано. Момичета, които вероятно имат потенциал за голямо развитие, но бързо са форсирани да пораснат, когато някой 10-15-20 години по-стар дъртюга ги хване още в тийнейджърските години и ги завърти със сладки приказки как са много умни и зрели за възрастта си, направи им дете след някоя година и на 20 години животът на тия момичета вече се е променил необратимо. Личностното развитие остава толкова назад, че може изобщо да не съществува. За щастие Веселка е намерила изход от тая дупка, но хиляди други не.

Интересно, че като се говори за ценности тая тема никога не се повдига, дори и във Фермата.
Няма как да се говори за това, тъй като лайтмотивът на Иван и Андрей е "раждайте много, раждайте млади", а това е в противовес с него.
Но до 18-годишна възраст можеш да се развиеш толкова, че и три дечица да имаш, това да не ти пречи да си развиваш потенциал. По мои наблюдения Веселка има липси за запълване, а не пропуснат потенциал за догонване.

# 1 207
Ваня се беше облякла покъртително... В топ 3 на най-нелепите дами от финала попадат Ваня с балната рокля, Камелия с ботушките и Симона за цялостен принос Animal See No Evil

# 1 208
  • София
Да добавя за протокола от снощи, че бяхме тръгнали да изреждаме кой-за кого ''дере гърло''
Яни е получил подкрепа и от Стратимир ИВ сезон 3 и Боби ИВ сезон 2!
Гуспата да го вземат в някой истински предизборен щаб, ако не друго знае как да събира гласове, въпреки че отидоха за лудо. 😀

Ваня Павлова се отказва от Фермата! 😮

Истинско приятелство?

Краси ; Гуспата ; Жорката ; Облачето

Весииии 🤗

# 1 209
По принцип хич не обичам да злословя, ама тия интервюта с Петя Дикова не съм в състояние да ги гледам...пускам го и дотам..Sad(((

# 1 210
Аксения и Елена също не са с много подходящи тоалети според мен

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 22:12 от ~~Мария~~

# 1 211
  • Другата България
Аксения е потресаваща!
Не мога да намеря снимка на Ванчето, заинтригувахте ме с балния ѝ тоалет....

# 1 212
Не мисля, че Аксения беше облечена така снощи. Имам спомен, че точно при погребалната физионимия беше с пусната коса на път.

# 1 213
Не успях да изчета всичко, не знам дали са се коментирали застъпниците.
Според мен гимнастичките, които подкрепяха Вал са причината за доста по-добрия от очаквания за мен резултат, който получи. Това с каузата, да се вкарат в залата повече деца, наистина беше добро попадение и допадна на публиката.
Приятелките на Кама запяха в хора й. Заповтаряха мантра й,  че видите ли, ако си груб до болка и нараняваш другите е някаква еманация на откровеността.
Ами не е! Може да си искрен без да газиш, като танк другите и да си ампутиран от емпатия и човечност. Поне се опитаха да оправдаят, коравосърдечието, което демонстрира.
Виж Чочо нямаше късмет с избора на защитници. Останах в потрес от Ваня Павлова.
Без бой си признавам, че я мислех за по-умна жена. Първо се беше барнала все едно ще ходи на Виенски бал, а не на фермерско шоу, за което са подходящи по неглиже тоалети. Изглеждаше добре, дори зашеметяващо, но крайно неподходящо и нелепо. Scream
После обаче, като отвори устата съвсем ме хвърли в джаза.
Как успя за едни две минути да накаканиже толкова клишета?!
"Ако победи Чочо, ще победи доброто, ще възтържествува правдата", "Човек с главно Ч", "Каквото и да кажа за него ще е малко", " Той се бори истината да възтържествува" и т.н.
Бе, жена, кажи едно изречение с твои думи, а не тези кухи изпразнени от съдържание лозунги и клишета. Направо го закопа. Усетих, че беше неприятно изненадан от кухата й реч.
Чочо едва ли е очаквал някаква по-смислена реч от жена ,която продава любов,щастие и светлина в кутии Grinning все пак той е живял с нея 2-3 месеца и се е наслушал кой знае на какво

# 1 214
Хепито беше най-добре облечена според мен. Ваня е като за награди на телевизия Планета 2005 година.

Общи условия

Активация на акаунт