🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 634
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Sunshine state
А тпй пък по бащински я пляскаше по задника, където я види. 😂

# 1 381
  • при късмета
Караиванов ли визраш? Той се беше подготвял за тоя формат и беше отделил много време в почти всеки аспект от играта.
Само за битките се беше подготвял. От доене и строителна работа примерно и понятие си нямаше, неговата работа е съвсем друга.

# 1 382
Намерих въпросния пост на Финци, с който индиректно се съгласява, че играта е била нагласена. Приятелката на Иван се е вихрила с голям ентусиазъм да го защитава, сипейки обиди към коментиращите. Доста нагло момиче. Казва, че Иван бил най - обичаният вътре, което се доказвало, че всички съфермери гласували за него, обижда и Финци, че е лицемер, фалшив и т.н. Той си бил избрал трасето и сега нямал право да се оплаква.

Иван и той се е включил с много груби обиди към Финци и към коментиращите, показал си е какво представлява.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 14:58 от Siska25

# 1 383
Голям цирк се е развихрил във фейсбук. Мина финалът и хоп - показаха си истинските лица Ваньо и компания. Очаквам скоро включване от приятелката му и тук, да ни изнесе една лекция по морал и колко чист е нейният Ванка. Joy

Ваньо е толкоз злобен, че първоначално във Фермата го показа, после се усети, че ще го гледат зрителите, и се прикри, но сега, след като всичко свърши, отново си е истинският Ваньо. В профила си е написал следното, което е индиректна обида към Яни - "Който иска да опита истинския и натурален продукт от най-добрият пчелар, участвал някога във Фермата, да се свърже с него (Георги Корчев).....

Както се казва - убава работа, ама циганска Simple Smile

# 1 384
Яни is shaking.  Каква смъртна обида. Ще му трябват минимум 10 консултации с Ани Владимирова, за да го преодолее

# 1 385
  • при късмета
Както се казва - убава работа, ама циганска Simple Smile
Не напразно я има тази приказка, вярна е в 100% от случаите. И аз намерих поста, много се излагат и манго и приятелката му

# 1 386
Помогнете с намирането на поста.

# 1 387
# 1 388
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Голям цирк, не им отива на всички.
Финци показа колко се е обидил и е бил меко казано не ок той да е избрания дуелист. Иван (участника) не трябваше изобщо да му обръща внимание на кълването. Финци му пускаше отровни стрели и по-време на дуела им, уж за него го правеше. Сега просто си продължава.
Гледам и в инстата на Аксения добре и сипват за "подкрепата и радостта" за Веска.

# 1 389
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напълно нормално е да се захапват след като вече са излъчили записите и стане ясно кой,какво е говорил и правил зад гърба.Отделно и се случват неща между тях в живота,които ние няма как да знаем.
в ИГ е същия цирк.

Финци го видяхме в целия му блясък.Ако наистина той си е избрал трасето,с какви претенции коментира Иван и играта,че била нагласена заради черен бидон?
Разликата от 10л реално е минимална,това е водата,разлята от менците по трасето.

# 1 390
Лелеле, тия всички са изплискали "менците"...много грозна работа!
Той даже Иван във Фермата си е бил много обран откъм изразяване, четейки сегашните му постове!

# 1 391
Май съм забравила да ви кажа, че почти в началото на сезона засякох брата на Иван да обижда едно момиче в страницата на фермата във фб. Та изобщо не се учудвам от речника на някои хора. Парите вече са спечелени и няма за какво да се пазят.
Аз ако бях на тяхно място, щях да си замълча, или да направя нещо весело, осмиващо ситуацията, защото съм над нещата. Те обаче явно нямат такъв капацитет, пък и нали не обичат позитивизма. Излагат се като кифладжии. 
Мили съфорумци, нека го погледнем от добрата му страна. Сеирът ще пронължи още малко, лошото е че пак ще е с кофти привкус.

# 1 392
Да сега Камелия и Валерия бях в Преди обед. Камелия много глупости изговори. Сашо я захапа предимно за Аксения и извинението ѝ. И на взетото одеяло специално внимание обърна. Първо тръгна с това, че ратая разполагал така или иначе само с нещата в мешката си, та никакво наказание не било, че ѝ скрили багажа, после кандиса, че за одеялото съжалявала. На нея не ѝ влияели метрологичните условия и не било проблем. Няма връзка с главния мозък тази жена

То на луд човек кога са му влияли метеорологичните условия.....Толкова са противни с Иван, че...Радвам се, че хората ги изтикаха на последно място.

# 1 393
  • Другата България
Аз се радвам, че всъщност лъсна истинското лице на Ангел. Как го жалехте всички....нарочно отпаднал, манипулация било, намсикво още.....манипулация грънци, просто чичака толкова си можеше, а сега с тази “подкрепа“ на Камела и “брат ѝ“ след като вече е приключило предаването продължава да се излага. Нека, най-звучен ще е шамара когато усети и той народната “любов“. Ако вече не я е усетил. А що се отнася до  Иван, всичко сте казали, дори не си заслужава писането.

# 1 394
  • при късмета
Аз се радвам, че всъщност лъсна истинското лице на Ангел. Как го жалехте всички....нарочно отпаднал, манипулация било, намсикво още.....манипулация грънци, просто чичака толкова си можеше, а сега с тази “подкрепа“ на Камела и “брат ѝ“ след като вече е приключило предаването продължава да се излага. Нека, най-звучен ще е шамара когато усети и той народната “любов“. Ако вече не я е усетил. А що се отнася до  Иван, всичко сте казали, дори не си заслужава писането.
А каква драма беше в първото участие на Ангел, заради изоставянето от жена му, какъв рев. И наблягаше непрекъснато на този аспект, че докато бил по пътищата тя изневерявала с приятел. И по една време самия той каза, че е загубил дете. Ето това е драма, а той жалеше за бившата жена. Но като знаем по какви си пада, за мен не е изненада. Джуката от неговия сезон, сега Камелия. Невестулката за приятел и съюзник в играта. Всичките са един дол дренки, кухи лейки. Търси човека един тип и после реве. Но явно са му себеподобни

Общи условия

Активация на акаунт