🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 794
  • 1 433
  •   2
Отговори
# 165
Веселка с два елементарни дуела, един с баба си и още един с една кифла и хоп на финал 😀

# 166
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, нямам търпение да гледам наглата Нинка 😄
Калин и неговите напъни, тъкмо си хапвах и викам, а дано не стане номера 🤔
Нинка, обаче си и вярва че има някакъв шанс. Моста им на Иванко и Андрей, тотално се разруши, едните викат стари герои, другите нови надежди, те мостове ще строят…

# 167
Ужас. Искам и двете да си ходят. И все пак на 0,00001% ще стискам палци Нина да остане. Хич не й е мястото на финал, няма и никакъв шанс, ама Камелия много си повярва вече. Аз се надявам да вземе поне една игра Нина. Винаги ми е тъпо някой да е на 0.

# 168
Напълно доволна съм,че единственият от новите ,който имаше шанс на финала вече е аут. Новите им надежди бяха толкова безнадеждни, че от един цял отбор ,сезона почти сигурно ще се спечели от стар участник
И какво ви прави така доволна? Калин беше най-свестен от всички там. Много повече заслужава от Яни да е на финал, предвид, че на Яни вече му подариха наградата в 3-ти сезон…

# 169
Нина я нарочиха за слаба, но в своя сезон изигра много равностоен дуел и загуби със съвсем малко, и то срещу Ваня Стамболова.
Затова сега ми е необяснимо какъв беше тоя страх от дуели цял сезон.

# 170
Хванах края и БРАВО Яни заслужена победа! Калине,колкото и да си добър толкоз си неуверен в себе си,ако не беше слушал църния за повръщането можеше и да победиш.Нина -не те харесвам и никога не бих харесала жени като теб....ако наистина ти бяха мили Валерия и Веселка то трябваше някоя от тях да избереш и без това знаеш,че не си силна,но поне можеше да дадеш шанс на една от двете да си запише победа,а не да даваш победата на Камелия и ооооооо вече с Камелия няма да се говори-цирк бе ....силна била и бля бля,че тя само слабачки избираше освен Аксения.....била терминатор /аз я описвах така,но не че е силна,а че има железна захапка и всичко свързано с устата/......това от мен...няма да гледам дуела на двете ,тъй като и двете са ми неприятни и ме натоварват.

# 171
Аз съм за Камелия. Добра, лоша, но си заслужи финала. Тук пак заприлича на тийн форум.

# 172
Хайде стига с този трети сезон! Яни напълно си заслужи победата 4 от 5 игри, 11на 4 точки! Нали беше въздухар според новите , толкова пренебрежително се изказваха , заслужиха си напълно да им натрият носовете! Сега и Чочо вече е “ голям човек” и Финци е най- добрият, нали!

# 173
Напълно доволна съм,че единственият от новите ,който имаше шанс на финала вече е аут. Новите им надежди бяха толкова безнадеждни, че от един цял отбор ,сезона почти сигурно ще се спечели от стар участник
И какво ви прави така доволна? Калин беше най-свестен от всички там. Много повече заслужава от Яни да е на финал, предвид, че на Яни вече му подариха наградата в 3-ти сезон…
Просто не вярвам, че Калин е свестен. Имам ли право да го мисля или трябва да се оправдавам?
Все едно да питам защо смятате победата на Яни за подарена Wink

# 174
Някой беше писал ,че Веси само с два дуела и стигнала финал. Ама те Валерия ,Яни и Чавдар да не би да са с повече ? На Чавдар дори му забравих дуела, а Валерия  предния път си стигна финала с подарена победа в дуел. Този път отново срещу Елена , но поне си я победи. А Яни срещу един от най- силните в сезона взе победа.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 22:08 от Joy 05

# 175
Леле, Нинка е тотал щета, направо да ти стане жал като ѝ гледаш напъните.😀

# 176
Нина е много зле.

# 177
Боже тая смотла до къде я добутаха…

# 178
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нина е тотал щета. Камелия не я харесвам, но я уважавам за хъса
и желанието за победа в дуела и с това недоразумение. Нина е трагична,
да плачеш ли, да се смееш ли като я гледаш.

# 179
В този момент Нина се връща в мача Joy Тя милата изобщо не участва,къде се връща Joy Иван да не е пил от бъчвите с вино зад кадър Joy

Общи условия

Активация на акаунт