🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 611
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 465
Иван и Калин много се подиграваха, че старите били въздух под налягане, но друго се вижда на практика.

# 466
Камелия сега ли се сети че е грозно да говориш така Joy
По принцип съм против да се рита паднал човек ,но Иван си го заслужи с всичките злобни коментари през сезона

# 467
  • София
Как заби на този последен кол Иван не е истина.
Добре започна и после тотално зацикли. Разочарова ме тук.
Иначе Финци много добър.

А Камелия да не се жалва сега, защото тя е говорила много по-брутални неща на Хепи Ванче, но от продукцията удобно изрязоха всичко.

# 468
Много арогантна демонстрация от Финци. Забравя, че този, който се смее последен, се смее най-добре.

# 469
А ти бат Финци, защо не си дръпна ти Яни?

# 470
Как се стресна Финци, че поведението му може да не се разчете добре от зрителите, хахаха. Мазен е и нагаждач е наборчето. Усети се и сега взе да маже.

# 471
Иван и Камелия очакват явно с перце някой да ги гали в последните дни. Става въпрос за последното място на финала. Когато те злобяха и заливаха с жлъч другите, можеше, сега като опитаха от собственото си лекарство, оказа се, че горчало.

# 472
  • София
Не знам, аз вече не съм такъв оптимист за Иван, уф
Ама дано спечели, стискам му палци. В момента Финци си плю на целия сезон с поведението си. Много се изложи.
Финци му влезе под кожата и чисто психологически Иван е в тежко състояние. Работи го много умело. Първо по време на дуела с поведението си, а сега с тези мили и уж откровени думи.

# 473
Щото бат Финци не е идиот. Първо Яни ще го бие,второ дори по някакво чудо да успее да победи на финала зрителя хич няма да е доволен  че е избрал да играе с  някой от своите

# 474
Боже, що не млъкне тоя глупак!? Направо се задъни, не ами не знам. Даже и да си отиде, което предполагам, че ще стане, направо се из@ка на всички театри, които изигра през този сезон.

# 475
Ее, Финци се и***а на метеното, цял сезон се мазни и се прави на един, а сега все едно друг човек. Аз и Иван не харесвам, въпреки че е доста хитър и добър стратег, което уважавам много.

# 476
Щото бат Финци не е идиот. Първо Яни ще го бие,второ дори по някакво чудо да успее да победи на финала зрителя хич няма да е доволен  че е избрал да играе с  някой от своите
Тогава няма право да коментира Иван с кой иска да играе 😂😂

# 477
Финци е глупак и е смешно, че практически повтаря провала от миналия сезон, в който участва. Направо идентично. Отново яко изплискване на легена точно в края.

Не, че съм го харесвала преди този епизод, но да кажем, че със сигурност е имал почитатели сред зрителите, които не анализират особено дълбоко поведението на участници, а сега съм сигурна, че и на много от тях е опротивял.

# 478
А може ли и двамата да си тръгнат и Дидо да е финалист на тяхно място ? Благодаря. Simple Smile

# 479
Какъв селски тарикат и дребна душица.

Общи условия

Активация на акаунт