🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 613
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 450
Само не мога да разбера защо не теглиха кои ще е първия дуелист, а Камелия го избра ? Честна игра нулева. На безнадежните ,много им върви, все са втори дуелисти.
Е нали е фермер
Аз пак не разбрала. Завеяна работа.😁Помня ,че казаха фермер за един ден и затова.

# 451
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как се показа накрая Финци, не можа да устиска до финал 😄
Аз също страх не виждам в Иван. Те можеха да избират слабите за опоненти за да додрапат повечето до тук ама Иван е със сърце на мишка….

# 452
  • София
Аз съм за Иван в дуела!
За него гласувах.
Цял сезон го смятах за много опасен, просто ги усещам нещата. Имам тренирано око и ги усещам добрите състезатели. Опит ли е, чувство ли е не знам.

Искам да похваля и двамата, дотук гледаме най-качествения дуел в сезона като чисто качество. Но е рано още, защото са минали само 2 битки. Може и да ми се развалят впечатленията.

Много добри с мятането на куката и двамата. Особено Иван.
А после стрелбата на Иван беше като по учебник. Аз такава стрелба не помня. Никой досега не е стрелял така.

А пък преди малко Финци с 5 от 5 постави рекорд на Алманаха за този сезон. Браво!

Много качество има в дуела. Интрига също има.
1-1 игри, 4-2 точки.

Simple Smile

# 453
Разговорите между Иван и Камелия са интересни, защото често се ориентират доста добре в ситуацията и анализите им като цяло са интригуващи. За съжаление през целия сезон злобата им идваше в повече, което доста отслаби иначе нелошите им дискусии за играта.

# 454
Оф, взе да става грозно...

# 455
Оф, взе да става грозно...
Струва ми се, че друго не е и било.

# 456
Всичките са ми еднакво неискрени, че нямам ни един фаворит.  Камелия няма да я осъждам, но за фалша на Финци е абсолютно права, противен ми е. И аз ще съм за Иван в двубоите, но инак никой не ми харесва. Яни ми е същата мишка и нещо фалшиво има в него, Веселка е простодушна, но и тя не ме кефи, така и не можах да я харесам. Като се замисля, май ми все тая кой ще спечели. Е, за Камелия съм твърдо не, но няма да си направя труда да пусна есемес за когото и да било.

# 457
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много добри с мятането на куката и двамата. Особено Иван.
А после стрелбата на Иван беше като по учебник. Аз такава стрелба не помня. Никой досега не е стрелял така.
Е, той е в националния отбор по спортна стрелба, оставаше да не стреля добре и да не е точен.
За Финци съм, въпреки че не ми е любимец и много се излага в момента /не с дуела, с поведението и думите си/, но не искам Иван на финала просто.

# 458
  • София
Разговорите между Иван и Камелия са интересни, защото често се ориентират доста добре в ситуацията и анализите им като цяло са интригуващи. За съжаление през целия сезон злобата им идваше в повече, което доста отслаби иначе нелошите им дискусии за играта.

Да, двамата много рано в сезона усетиха кои ще са фаворитите на публиката, но по една или друга причина не успяха да ги елиминират. Камелия толкова жени елиминира, но така и не успя да се докопа до тази която е плашеше най-много, Веселка.
Иван пък правилно разчете, че Яни ще е опасност, но ето Яни е на финал пред Иван.

Яни игра антисистемно и само с два хода спечели много. Първо когато избра Радо (факт тогава имаше късмет с нрава на Радо) и после с Калин, който пък бе най-голямата опасност за него и Веселка като съперник за финал.

Сега Иван можеше да спечели много ако бе накарал Камелия да му изпрати Яни за първи дуелист, но Камелия не даваше и дума да се каже.

Реално Камелия и Иван четат играта, но не направиха ходовете (а можеха) за да елиминират най-големите си съперници. Докато Яни собственоръчно отстрани неговата и на Веселка най-голяма заплаха за вота на публиката - Калин.
Ето я разликата между двата отбора. Едните наистина бяха отбор, а другите сбор от силни индивидуалности, но без здрав колектив.

Това и ще реши сезона!

# 459
  • Отвъд алеята зад шкафа
Признавам, че Камелия ме дразни и с диалекта си. Имаше и един друг участник, някакъв полицай беше, който ме убиваше като си отвори устата.

# 460
Друго си е Валерия да ти ч-ъка  😀😂😀

# 461
  • София
Малее как цепи Финцарата, чак се плаша.
Отново хубава битка. Накрая се задъха ама нямаше време да бъде хванат.
Супер си е Финци, има много умения, но не му прави чест да говори такива неща.

# 462
И на двете говорите са им много неприятни, но никой ни мой би Гьенчу.

# 463
Сменили са Финци. Онзи беше един мааазен тарикат, а този изведнъж видя в Иван мишка, страхливец и дребен тарикат.

# 464
Камелия взела да обсъжда играта на Финци, било нечестно и грозно да се говори така срещу другия играч, хахаха, пък тя как игра срещу Ваня, същата злоба беше. Яд ме е, че Финци печели, много е противен. Този сезон май само противняците печелеха.

Общи условия

Активация на акаунт