🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 562
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 435
Избра Финци, защото са такива настроенията 😂

# 436
Пууу пак опущих епичните слова! Ма така е като имам бебе и сменям пелени...

# 437
Айде, Финци се изпусна и показа истинската си същност.

# 438
Точно това идвах да напиша... Удържа до сега, ама то просто напираше отдавна да се покаже.

# 439
  • София
Не съм съгласен с Финци, че Иван е пъдпъдъче сърце.
Мъжете от Старите герои се криха не по-малко от Новите. Жените им свършиха работата за сезона.

Чавдар е първия класирал се на финал мъж този сезон.
Познах за него, още от началото на сезона ми бе фаворит за финалист. Simple Smile

# 440
Финци много се излага. Да излезе достойно на арената, май той ще заплаче от страх, не Иван. 😀 (не харесвам Иван) Не стига, че жените им изнесоха цял сезон отбора и мъжете се криха като мишки, сега обиден, че са го избрали. Ако играха новите мъже срещу старите, щяха да са ги опаткали и хич нямаше да са 5 на 2.

# 441
Оффф Камелия, че чак иска и ние да повярваме, че е мила и добра. Трудни решения взимала... На живот и смърт. 😁 Ами да беше избрала Яни, ама "страх ,лозе пази".😁

# 442
Финци, защо така бе джанъм? Правилата на играта позволяват на Камелия да избере, който си иска. Или усещаш, че си с единия крак навънка 🤣🤣

# 443
А как определелиха Иван, че съм го изпуснала....

# 444
А как определелиха Иван, че съм го изпуснала....
Финци си го избра

# 445
Само не мога да разбера защо не теглиха кои ще е първия дуелист, а Камелия го избра ? Честна игра нулева. На безнадежните ,много им върви, все са втори дуелисти.

# 446
Само не мога да разбера защо не теглиха кои ще е първия дуелист, а Камелия го избра ? Честна игра нулева. На безнадежните ,много им върви, все са втори дуелисти.
Е нали е фермер

# 447
Финцарата криндж докрай, че и нагъл - точно той да говори за фалш и измислени доводи... Че и говори за смелост да се избира най-якия - ми да беше дръпнал Яни, отворко.

# 448
  • София
Пуснах бърза нова анкетка! 😊

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 21:37 от Diavolo

# 449
Не виждам страх в Иван. Финци май артикулира собствения си страх. Много рязко му падна "емоджито".

Общи условия

Активация на акаунт