🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 555
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм сигурна, че без Яни и Веселка, всички останали, които ще отидат на финала, първо си мислят, че на Яни и Веселка мястото не е там, щото вече са взели каквото се дава; после - че и зрителите мислят така "тия са взели, сега е ред на другите"; и трето - аз се представих уникално, няма друг като мен, убеден съм, че аз ще спечеля, щото ако не ме виждат хората като победител, не са в ред.
Персонално:
Скрит текст:
Финци (просълзено, начело на масата и с чаша в ръка като един истински тамада) - аз съм велик, много съм добър и съм много точен, и съм страшно забавен, и умен, много съм и работлив, и имам най-много нужда, също така най-заслужавам, щото ми трябват, а и съм обещал на Слънчака. Слънчак, чакай ме, ще има земетресение! Освен това участвам втори път и съм си ги изработил, плюс това, че другите ги е страх от мен, защото съм много силен и имам рунтави гърди!
Чавдар (тихо и с драматични паузи) - поканиха ме веднага след първото ми участие..... значи са ме оценили, защото съм умен и съм мъдър..... в мен е събрана мъдростта на вековете и това, което казвам, трябва да се записва със златни букви в Книгата на живота..... защото аз съм изворът на мъдростта.... Аз съм пътят и истината, и животът!.... Аз съм реброто, от което са създали жената, а тя е създадена изцяло в услуга на мъжа, защото е по-долу от него, тъй като е само ребро.... Аз правя хляб и преносно, и буквално.... с едното храня душите на низшите духом, а с другото храня телата им.
Валерия (зайо байо, скок подскок! хм, тоя заек нещо не е зайче вече) - аз трябва да спечеля и ще спечеля, защото съм силна и съм спортист. Освен това съм умна и красива, и съм първата жена стигнала до финал предния път. Млада съм и сега е моментът да живея, имам мечти и ще ги сбъдна. И се измъчих в тая Ферма, ратай бях веднъж, Гечо ме преби, в затвора бях, не е честно да не получа наградата аз. Даже на една битка бях!  
Иван (стоун фейс или Черният отмъстител) - тия мишки нищо не заслужават, дъртаци некви, ше ми се праат тука на интересни, скатават се цела Ферма, ся тука на борби ше ми ходат. Аре, глейте си работата. Дойдох да намеря приятели и намерих Генчо, а вие ми го взехте, и ме оставихте сам до края без него. Не ви прощавам! Хората не са слепи, те ще запомнят колко подло постъпихте и разделихте двама неразделни приятели! И на Гечо завета е аз да съм на финал и аз съм, затова ще спечеля! Защото съм си го заслужил от първия дуел, та чак до втория!
Камелия (Горгона Медуза с леденият поглед и анимационният глас) - някой да се съмнява, че аз трябва дя спечеля???! М?! Пет битки, аз съм амазонка терминаторът съм! i'll be back! И съм по-умна, и съм по-красива, и съм най-секси, и изобщо съм най!
Когато бях ратаят, кравата е виновна, че и се получи маститът, и мухълът в сламата също, той и Влад е виновният, не съм аз. Той беше фермерът, който с нищо не се справи. Аз съм войникът и спортистът. Издържала съм изпитите за ВВС на САЩ, за да натрия носът на мъжът ми, който е глупак и затова работи във ВВС на САЩ.
Зрителите ще оценят моята сила, красота и ум, няма вариант, в който да не гласуват за мен, защото аз съм себе си.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 08:39 от Анонимен

# 526
  • earth
КПД на пост = (брой прочитания)/(брой редове)

# 527
Азалия Hands ClapJoy Докато го четях хем си ги представях, хем ги чувах как говорят Joy

# 528
Финци не можа да изиграе ролята си този път, показа, че хич не е толкова великодушен. С тази скиснала физионмия много се изпусна. Веднъж да съм съгласна с Камелия.

# 529
Азалия Hands ClapJoy Докато го четях хем си ги представях, хем ги чувах как говорят Joy
И аз😁
Особено Камелия. Има ли около нея добра душа , да й обясни кога се използва пълен член?
Преди детето й да научи български със същите грешки?

# 530
Финци, ако казваше това, което мисли, а не това което ще се хареса, щях да го харесам повече.
Язък му , че цял сезон се стиска. Ми излей я тая душа, щеше да извлече повече позитиви според мен.
И не пропусна за пореден път да каже , че Стоян бил с пъдпъдъче сърце. Ами не, не беше с такова и заслужено го победи на финала!
Чесно, все ми е тая кой ще отпадне. Но бих искала да видя физиономията на Кама (Кама ми звучи като камила Grinning) , ако остане сама!

# 531
Аз пък искам да видя физиономията на Финци като Иван, тоя мишок, го бие Grinning

Много ме издразни Финци в снощния епизод. Пак да се повторя, щом Иван и Камелия ми изглеждат прави в случая, много се изложи Финци. Беше ми абсолютно неуднобно да му слушам тирадата пред Иван, кой как бил заслужил да стигне до финала, как го бил правел заради Иван.. Моля??!?!? Има ли още някой, който да му вярва на този театрал на глупостите за честта и ценностите. Видя се на финал, явно се е видял и победител, незнайно на какво основание, и вече се обиди, че го спъват на една крачка от чека. Много извисено и морално, няма що!

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 10:02 от Ели-Мели

# 532
  • Варна
Настъпиха му егото на Финци. Беше избран за най-слабия от тримата стари. Затова се газира толкова и надрънка един куп глупости. Още от както беше фермер и раздаде запасите падна на дъното, но тоя път направо заора надолу.
Хареса ми дискотеката дето си я направиха. Като за последна вечер си направиха купон. А Финци се ската в кревата. Още една тъпа постъпка.

# 533
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Иван и Камелия не ги харесвам и грам симпатия не изпитваХ към тях до снощи.
Финци най-накря показа истинкото си лице. Целия патос, сълзи, гръмки слова и тупане в гърдите оттекоха в канала.
Няма начин да не съм на страната на Иван и Кама и да искам Финци да остане, абсурд.
Най-неприятни винаги са ми били такива хора като него. Толкова фалшив, измамно добър и уж позитивен, а провокираш ли го малко и истината лъсва. Тук отровна дума, там изстискана насила сълза, едно тупане в гърдите и накрая черешката, ама "аз за тебе го правя". Моляяяяя!? Глупости и фалш, много се задържа този в предаването.
Довечера очаквам поредната изпразнена от съдържание, досадна реч за човечността, приятелството, това да бъдеш човек и т.н. Все неща, които проповядва, но не притежава.

# 534
Па като се залюля на тая люлка Финцака и хоп у езорото се удави!
Иван как кротко го слуша седнал на парапета. Smile Говори си, копай, мятай, ха още една лопата...
Конспиративно да си кажа, че първата ритловица на Иван ми се видя по-дебела и последва забавяне.

# 535
Хаха абсолютно! Снощния разговор между Иван и Финци е нагледен пример, че мълчанието е злато. Само седиш, кимаш с влажен поглед, а опонента сам се закопава с всяка дума Grinning

# 536
Па като се залюля на тая люлка Финцака и хоп у езорото се удави!
Нали са казали хората "внимавай какво си пожелаваш", та Финци си рече: отивам да се къпем, па дано се удавим! Ето, окъпа се в съмнителна слава и се удави в собствения си фалш. Сбъдна му се желанието! 🌠

# 537
Финци и той тръгнал да обяснява кой имал космѝ по гърдите. А, неговите къде са?
То не бяха напоителни монолози, обиждащи интелигентността на драгия зрител, то не бяха опити да подкупи Новите, докато беше фермер, да не вземат да го хързулнат за изпълнението на задачите и да му сринат авторитета, то не беше подмазване на Камелия, белкем му се размине дуела. От друга страна един път не го видях да меси питки или закуски, като Чавдар, каквито и да са били мотивите на последния.

А тоя Иван добре, че остана последен от групата на младите мъжкарчета, че да видим, че не е толкова лош.

# 538
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лелеееее, извинявам се, извинявам се!
Изобщо не предполагах, че първо - има хора от темата, които го гледат, и второ - че все още някой не е гледал финалния епизод. При все, че и в спам темата го коментирахме....Отивам да изтрия, да не изгори още някой. Наистина съжалявам, но гледай защото не е сама накрая. Има някаква интрига, въпреки, че аз съм с резерви към специално съвета на Максимал, който е силно предубеден и това опорочава цялата игра. Както казваше сина ми като беше малък - кажи, че ми простираш!
И ако искаш изтрий моя цитат от твоя пост.
Е, стига де, изобщо не си го слагай! Разбира се, че ти простирам, иска ли питане! Hug Умишлено си го оставих за след ТВ форматите, да има какво да гледам. Ще го пробвам, ако не ми е интересно, ще потърся нещо друго, няма драма.
Спам темата я заобикалям много отдалече, нали ме знаеш как мразя спойлери. Joy

Аз пък Финци не го разбрах - хем брат му Чочо е най-достойният да е на финал, хем се разсърди, че новите не го избраха за дуела, защото имал само един. Все тая де, мисля, че снощи си отне шанса за вот на публиката. Не че и Иван има. Той хубаво се сети да се сниши точно накрая, но аз лично не съм забравила нещата, които говори през цялото време и пригласянето на Калиновото "яко дрис" за всички стари.
Но в интерес на истината не го дадоха да казва на Камелия, че предпочита Финци за опонент, до последно твърдеше, че и двамата с Чочо са му на едно ниво. И като цяло виждането му за нещата беше на финал да стигне някой, който не е бил вече там, докато виждането на Финци е на финала да са най-заслужилите. Обаче тогава нито Яни, нито Валерия трябва да са там, защото са само с по един дуел.

# 539
Азалия, разсмя ме от сърце!😀🤗Топ-коментар! Ако може Дяволо да го публикува в новата тема на първа страница, в раздел “Най-забавни и проницателни коментари за сезона”.

Общи условия

Активация на акаунт