🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 549
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 540

ама с най-белите зъби и черна коса

Косата не знам дали я боядисва, но зъбите със сигурност не са му от майката природа. Simple Smile

Аз пък Финци не го разбрах - хем брат му Чочо е най-достойният да е на финал, хем се разсърди, че новите не го избраха за дуела, защото имал само един.

То няма как да разбереш тая измишльотина, цялата му трагедия се оказа, че Иван е избрал недостоен противник и няма да впечатли публиката, лол, вечно мислещият за другите Финцара... И прав е тук де, недостоен е, но какво да се прави. И да, Иван може и да е говорил чрез Камелия при избора, но няма как да се докаже на 100% (не го дадоха), виж обаче изборът на Слънчака го видяха всички "на живо" в "реално време", не видях да лови най-якия за ушите и на арената, той е този, който ИЗБРА Иван, не обратното, тъп ли е. Първо правило на моралните проповеди на Слънчака - не вАжат за самия него, само за другите...

# 541
Тъп е. Но ти не му следиш потока на мисълта. Той беше ПРИНУДЕН да избере Иван, защото Камелия избра него! А тя трябваше да избере Чочо или Яни, които... пак щяха да изберат Иван, но щяха да са по-достойни противници от немощния и слаб Финци. И така Иван, който 100 про щеше да победи който и да е от тях (според Финци), щеше да се окичи със слава и лаврови венци! А сега... ще победи един немощен, отруден, стар фермер, баща на 10 деца, който заради недалновидността на Камелия, ще се прибере вкъщи с празни ръце и всички горко ще плачат... И Иван ще остане в аналите на Фермата като един безславен и безчестен финалист. Бива ли такива работи!?
И на Иван зъбките не са природна даденост! 😬

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 13:58 от Анонимен

# 542
И двамата са страшни циркаджии. Иван с нелепото си оправдание за повелята на "дъртия", Финци с неговите изсмукани от пръстите доводи. В един момент Финци контрира Иван, че по неговата логика би следвало да дръпне Яни, защото освен че е бил на финал, вече е и печелил.

Истината е, че всеки един от останалите мъже го е страх, та му треперят мартинките. С единствено изключение Яни, защото (без значение каква е била неговата логика) първо извика Радо, а после и Калин и то без условности - хем са по-здрави, хем редят точки. Чавдар не искаше да е първи дуелист, искал да реди точки, Финци пък скоро бил и фермер и дуелист, направо е грохнал милият. По тази логика не трябваше да гласува за Аксения миналата седмица, защото беше ясно, че пак Камелия ще е избрана, а тя скоро беше на дуел. Иван го е страх да отпадне от Яни или Чадар, мислил си е, че с Финци ще е по-лесно, но както се видя, не е.

Българската мачовщина е такава - биене по косматите грЪди, а после по кьошетата се правят схеми. Излез и кажи: "Да, страх ме е да отпадна от еди кого си, но по-добре да падна от силен играч". Ще кажеш, че с тези 100к ще задминат Илън Мъск...

# 543
Дами и госпоЖа, започна се! "Предизборните кампании" се откриха няколко часа, преди истинско им начало! Мис USA започна - "пускайте смс-чета и ме подкрепяйте". Гуспата и той още от началото на седмицата яко агитиране за Яни в Инста и ФейсУ. Другите финалисти засега са спокойни! До довечера всички ще са се агитирали, освен сигурно Весето и Чавдар, тъй като те не са инфлЮенсъри Joy

# 544
Аз пък не виждам какво срамно има да кажеш "избирам еди кой си, защото го смятам за по-слаб играч". Ами, разбира се, че всички са там за победата. Много ясно, че ще изберат по-слабия. Още ми е смешно Мажена колко далеч стигна, заради едната пуста чест на половината жени в предаването. Големи оправдания, голямо чудо.

# 545
Не харесвах новите като цяло, само Калин и може би Влад бяха ок, но мъжете на старите са мишки.
Дали просто такава беше ситуацията и трябваше да пращат жените на дуели, няма значение, просто остава един такъв послевкус на мишоци, начело с Яни и Финци.
Е, имаше и по-големи мишки - Нина и лелята, не й помня името, лекарката, те бяха вече наистина дъното 😅

Не е мишкуване за мен, а играта го наложи чрез разделението на 2 отбора и фактът, че жените при младите бяха много слаби (без Камелия и Ваня, но тя пък бе смазана от ратайства), а мъжете им доста силни.
Тоест, за победа на Старите трябваше да се играят женски битки, дори двата дуела на Митко и Дидо бяха стратегически грешки.

# 546
  • Другата България
Лелеееее, извинявам се, извинявам се!
Изобщо не предполагах, че първо - има хора от темата, които го гледат, и второ - че все още някой не е гледал финалния епизод. При все, че и в спам темата го коментирахме....Отивам да изтрия, да не изгори още някой. Наистина съжалявам, но гледай защото не е сама накрая. Има някаква интрига, въпреки, че аз съм с резерви към специално съвета на Максимал, който е силно предубеден и това опорочава цялата игра. Както казваше сина ми като беше малък - кажи, че ми простираш!
И ако искаш изтрий моя цитат от твоя пост.
Е, стига де, изобщо не си го слагай! Разбира се, че ти простирам, иска ли питане! Hug Умишлено си го оставих за след ТВ форматите, да има какво да гледам. Ще го пробвам, ако не ми е интересно, ще потърся нещо друго, няма драма.
Спам темата я заобикалям много отдалече, нали ме знаеш как мразя спойлери. Joy

Скрит текст:
Аз пък Финци не го разбрах - хем брат му Чочо е най-достойният да е на финал, хем се разсърди, че новите не го избраха за дуела, защото имал само един. Все тая де, мисля, че снощи си отне шанса за вот на публиката. Не че и Иван има. Той хубаво се сети да се сниши точно накрая, но аз лично не съм забравила нещата, които говори през цялото време и пригласянето на Калиновото "яко дрис" за всички стари.
Но в интерес на истината не го дадоха да казва на Камелия, че предпочита Финци за опонент, до последно твърдеше, че и двамата с Чочо са му на едно ниво. И като цяло виждането му за нещата беше на финал да стигне някой, който не е бил вече там, докато виждането на Финци е на финала да са най-заслужилите. Обаче тогава нито Яни, нито Валерия трябва да са там, защото са само с по един дуел.
Нееее, не говоря за темата за спойлери.
Спам темата за всичко - и формати, и сериали, и участници, и ...абе всичко без спойлери.
И ние не обичаме, пишещите в нея.
Там обсъждахме Максимал, но вече сме го изгледали.

# 547
  • София
Ваня Павлова от сезон 7 агитира хората в инстаграм и фейсбук да подкрепят Чавдар. Simple Smile

# 548
Ваня Павлова от сезон 7 агитира хората в инстаграм и фейсбук да подкрепят Чавдар. Simple Smile
Супер, радвам се, че и тях някой по-активен в мрежите ще ги подкрепя. Те двамата с Веска са много рядко активни в която и да е социална мрежа, така че Ваня добре го подкрепя. А и те си бяха съфермери, нормално е. Живка може би също ще подкрепя Чавдар.

# 549

Ако на някой му е интересно, след малко ще има лайв в инстаграм

В крайна сметка, някой гледа ли го това? Да обади какви са ги плещели Grinning

# 550
# 551
# 552
Сега гледам снощния дуел.Битките: въжета,чували,стрелби по дървени трупчета...Същите ,,силови,, игри като при жените: гуми,горящи каруци ,ритловици и подобни.

# 553
На жените само дето не метнаха и чувалите с пясък...Доста лежерни игри като за финалисти бяха снощи.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт