🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 508
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 420
  • София
На мен 5 сезон ми е любим, много беше динамичен и положителен, участниците бяха пълни с енергия. Шопски не го понасях и превъртах понякога скандалите, но другото ми харесваше.

# 421

Ако на някой му е интересно, след малко ще има лайв в инстаграм

# 422

Какво, ще агитират да се пускат смс-и за Мис Америка ли Joy ? Генчу, Маджена. Ваньо и СимонКА, чудна компания като за 19:30, нямам търпение! Joy

# 423
Въобще не можах да разпозная кое е това чудо долу вляво...

# 424
И аз така...Клонинги много.

# 425
  • Другата България
Колко ли зрители ще събере този лайф?

# 426

Простете , кой е "моя милост"?

# 427
Мило(ст)ва

# 428
Ако не пишеше  че всички са участници от Фермата изобщо нямаше да се сетя коя е Моя милост и то за да разбера ползвах метода на изключването Joy

Злобна,незлобна,скучна,забавна..Камелия спечели ПЕТ дуела и си заслужи място на финал.8г гледам Фермата и такъв рекорд не помня да се е случвал.
Въобще не смятам,че ще събере минимален зрителски вот(много трудно ще преглътнете обратното лол,чак ще е забавно да чета коментари),но мисля,че победител ще е Веселка или Яни.
Нямам нищо против Веселка. Яни не го харесвам - селяк,без маниери и деликатност.Отвращават ме простаци.
Никой не е писал,че Камелия не е заслужила място на финала. Напротив,всички твърдим ,че честно и не особено почтено си заслужи цялата слава и всенародна любов Grinning

# 429
Ивайло, знам че пишеш и четеш тук, ти като беше вътре осъзнаваше ли, че държанието ти е грубо и, че губиш позиции пред зрителя?
После като излезна и гледаше излъчването, как се почувства?
Любопитно ми е Камелия като е зла, почти не затри крава, провали отборна битка за лична изгода...дали сега като се гледа й е болно...или си мисли, че е големия стратег,  рекордьор на дуели, успяла и красива, целеустремена...но
 "диванните хейтъри" от завист ще гласуват за друг...

# 430

Простете , кой е "моя милост"?
Нейна милост Симона.
Не, че и аз я познах, но някой ме открехна тук в темата.

# 431
Все сме чували пълни простотии като доводи за избор, ама като тази не е било. Това е най-тъпото нещо, което съм чувала от доста време насам.

# 432
Язък за всичкото мазнене на Финци 😂

# 433
  • София
Камелия отмъщава за Ангел, ти да видиш

# 434
Кармата застигна Финци - неговите тъпи оправдания преди време сега бяха наказани с още по-тъпо оправдание. 😂

Смъднало я под лъжичката, рогът удря, емоционално разорена... какво беше, вратата звъни, звънецът чука. На финала тълковен, правописен и правоговорен речник за боата удушвач.

Общи условия

Активация на акаунт