🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 601
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 510
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мери, току-що ми обезсмисли гледането на Максимала, който си пазех за след края на ИВ и Фермата. Joy

Иван не му дреме и в момента играе, прави се на хрисим, че не знае "какво стана с добрия Финци", оставя Кама да казва истината и Финцарата сам да се доизложи. Simple Smile Подредбата на точките показва какви шансове дава на въпросните игри, така че нищо неочаквано, просто ме изненадва, че успя да се прави на наивник докрай, явно това му е "финалната" стратегия.
Хитростта като цяло е характерно за този етнос, нищо ново и неочаквано не е показал.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 11:02 от Reinа

# 511
Финци 🛌
Другите 🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻
+++++
За всички Party time, Финцарата го играе многострадална Геновева! Smiley

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 00:03 от sineva 1

# 512
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 83 (08.12.2022)

# 513
  • при късмета
Аз, противно на повечето мнения, мисля, че Иван си заслужи натриването на носа. Даже си мисля, че му беше малко. Да, Финци днес се държи различно, но и Иван и Камелия не се държат, както се държаха цял сезон. Злобно, надменно, с обиди, пренебрежение, принизяване и обезценяване на всеки един от старите по отделно. И злобната Камелия като се окаже от другата страна, пак не си дава сметка, че каквото правиш самия теб се връща огледално. Но тя като е надменната, тогава е в правото си, а като е с/у тях тогава не е достойно. Ако говорим за недостойни за финала хора, то от останалите вътре са именно Камелия и Иван. И той беше с едни закани. Чавдар бил такъв и онакъв, после се уплаши и реши, че е най-най. Ми да, пъдпъче сърце е, какво да е друго? Защо новите мъже не взеха тактиката на старите, да пращат силните? Изобщо не е оправдание, че не е викан, защото взеха цели 3 поредни седмици. Да бяха отишли по желание той Радо и Калин и да бяха взели отборната битка.
Битува убеждението, че жените са командвали при старите, но дефакто Чавдар беше този който предложи тази тактика, убеди Аксения и чак от там жените и целия отбор. "Прозорливата и усещаща" Камелия обаче, никога няма да го проумее, защото е ясно какво ни ѝ достига. Да, Финци се държа малко надменно, но според мен в никакъв случай обидно или унизително, за разлика от тях двамата, Камелия на дуели, а Иван по всяко друго време, с когото му попадне и си нарочи. Така, че пак казвам, според мен, малко беше. Финци вероятно ще отпадне, макар, че не е толкова лесен, колкото си мислеха, но пак ще остане любимец на редовната публика, а тях двамата няма кой да ги запомни или поне не с добро. Ако това ги радва, халал да им е, да се радват

# 514
Да, Финци се държа малко надменно, но според мен в никакъв случай обидно или унизително

Ъхъ, обиди го поне с десет различни определения от келеш до мишок, но това си е добродушно старческо мърморене... Няма значение дали някой го заслужава, това определено не работи в полза на Слънчака, няма как да мине с оправданието от детската градина "и те така правеха". Не го знам какъв е любимец, но и той ще е голямо дъно ако се додрапа до финалите, не че Иван ще се окъпе в народната любов на негово място, сетил се накрая да се прави на Яни 2 (убеден съм, че щеше да използва съвсем друг език при умопомрачително нелепия разговор на верандата ако това ставаше преди месец). Изобщо, толкова е слаб кастът, че ще спечели многодетната майка от не знам си къде, което си е показателно отвсякъде.

# 515
  • Другата България
...................
Мери, току-що ми обезсмисли гледането на Максимала, който си пазех за след края на ИВ и Фермата. Joy
Лелеееее, извинявам се, извинявам се!
Изобщо не предполагах, че първо - има хора от темата, които го гледат, и второ - че все още някой не е гледал финалния епизод. При все, че и в спам темата го коментирахме....Отивам да изтрия, да не изгори още някой. Наистина съжалявам, но гледай защото не е сама накрая. Има някаква интрига, въпреки, че аз съм с резерви към специално съвета на Максимал, който е силно предубеден и това опорочава цялата игра. Както казваше сина ми като беше малък - кажи, че ми простираш!
И ако искаш изтрий моя цитат от твоя пост.

# 516
Финци е голям изкуственяк, от километри си личи, че заучените му фрази, рецитали за чест, мир, любов и достойнство са безкрайно фалшиви. Дори някой да е имал съмнение за това, то в тези последни епизоди, той показа какво злобно човече е и каква дребна душица носи. Малко разбор и на другите участници. Иван беше първия, когото много бързо харесах, още в първите епизоди. После отново толкова бързо ми стана антипатичен, заедно с Камелия, заради отношението им към Аксения. После на моменти пак съм му симпатизирала. С Аксения е същото, много абсурдни ми бяха някои нейни действия, много ми е чалга, но пък си личи, че има добро сърце. Валерия ми е съгражданка и това ме кара да й симпатизирам, добро момиче е и тя, спортист, има качества, но някак не блесна този сезон. Относно случката с Гечо, аз напълно я подкрепям, тук няма да отварям скоба защо, ще е дълго, не мисля, че вотът за нея би трябвало да бъде по-нисък в следствие на това, но виждам, че нагласите в останалите зрители са други. Веселка ми е най-симпатична от всички, работно, добро момиче, на моменти обаче малко я водеха за носа. На арената се справя много добре. Камелия - противна ми е от началото на сезона. Както казва ММ това е Зори на Фермата(тези, които гледат ИВ, ще разбрат). Първо външният й вид ми е отблъскващ, второ начинът й на говорене, и не, не става дума за мякането, а за това, че се опитва да говори “правилно” и слага пълен член навсякъде. Злобна си е, то си й личи, но последните епизоди си мисля нещо. Ако Аксения я нямаше, може би щяхме да видим една друга Камелия. Те двете са един типаж, високи, силиконки, хубаво тяло, мислят се за красавици, обичат вниманието, две такива жени трудно виреят на едно място, короната е само една. Затова и Камелия ревнуваше от самото начало, Акси си е по-чаровна и Камелия усети превъзходството й. Положително мнение за Камелия мога да дам от представянето и на арената, няма по-добра този сезон. Последните епизоди не ми е толкова анти, почнах да виждам и човешкото в нея, но с цялостното си предствяне, тя остава негативен персонаж. Останаха Чочо и Яни. Яни така и не можа да ми направи някакво особено впечатление, дали заради монтажа или просто не беше от интересните персонажи този сезон. Добър е на арената, мисля, че е добър човек, ще съм ок той да спечели. Чавдар. Чавдар ми е странен още от предния сезон, много ми likeable. Хем ми е фалшив и понякога ме дразни, хем го харесвам. Изкуствен ми е и той много като говори, обаче го прави по такъв начин, че го харесвам, не мога да обясня точно, но предполагам има и други зрители, които го усещат по този начин.
Като обобщение бих казала, че има много противоречиви участници този сезон и няма явен фаворит.

# 517
  • София
Винаги чета темата преди да гледам и съм изумена. Не мисля, че Финци направи нещо повече от Камелия. Адреналинът оказва влияние. Иван не ми е неприятен. Така му се получи и се залепи за Камелия.
И да, жените, избутаха сезона. Чавдар, определено ми е противен и от неговият сезон.

# 518
Финци на няколко пъти показа, че го е страх от Камелия с тези приказки колко е силна, как си е заслужила да е финалист и т.н. Обаче, когато тези омайни приказки не свършиха работа, той се почувства свободен да си каже какво му е на душата. Да, наистина не беше красиво от негова страна да напада губещ човек, но това си беше неговия недодялан начин да си отмъсти на Камелия.

А тя милата, нямала стратегия, била истинска, но не пропуска да изтъкне пред зрителите кусурите на другите, а понякога направо си ги клевети.

# 519
Няма такъв смях, че мъжете на старите, дето до последно се криха зад полите на жените и нон стоп ги пращаха на дуели, сега са с по-рунтави гЪрди от мъжете на новите надежди... Simple Smile))))Чавдар последно нали имаше болежки и отиде пак Аксения на арената. Взе най-силната, би се и падна с достойнство.Жените се представиха много по-силно май и в двата отбора. Силният пол не е това, което беше...
От друга страна в отбора на старите мъжете наистина са по-стари по възраст. Ама хайде пък да не учим другите на кураж, като на нас ни липсва...Финци загуби в този епизод. В моменти на стрес- фермерство, дуел направо не е същият...Хареса ми много спокойствието на Иван, направо му се възхитих...

# 520
Последната битка беше "Когато в кацата с мед сложиш лъжичка говно".
Ивайло Шопски с неговото маршируване в един от дуелите беше носител на приза "Селендур на годината" до момента. Снощи го загуби.
Хиляди локуми и от сто кладенеца вода, а едно "Извинявай" беше напълно достатъчно.

# 521
Ей, хора, от грозното излизане на Гечо спрях да пиша в темата, ама си го гледкам предаването. Обаче не мога да не дойда да се разпиша баш на финала, когато най-после стана ясно колко "готин" човек е Финци!! Grinning Хем е от Лом, не е ли чувал поговорката, че власите се давят на край Дунава. Ей това е Фермата, цял сезон Иван го мразех, плашеше ме с черния си поглед и лошотията си, обаче фалшивият Финци ме докара до там да викам за Иван на този дуел.. Да ми бяха казали, че така ще направя, нямаше да повярвам! Стискам силно палци на КараИван да отупа в последната битка бат Финци и да си оди, както той би казал. Иван поне беше искрен цяяял сезон, лош, но искрен! Grinning

Иначе да си каже, че съм за Веселка на финала!

# 522
Финци - три месеца театър, гръмки фрази и накрая, когато, аха да види пачките и... като власите по Дунав. 🤣

# 523
  • При семейството си
Думите на Финци не бяха насочени само към Иван, а и към Чавдар, като последният доста успешно мишкува със стратегията си, изпълнена от жените и в частност Акси.
Представям си, ако него беше избрала Камелия. Щеше да има едни речи- от Адам и Ева или произхода на житото до финала на Фермата. Ако пък беше бил Иван на някоя битка, отиде ефирното време на продуцентите, да му обяснява какъв недодялан младок е.

# 524
  • earth
ама с най-белите зъби и черна коса

Общи условия

Активация на акаунт