🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 503
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 570
Аз точно за тормозената говоря, като в моите очи в много ситуации изобщо не беше тормозена без причина.
Cardhu,личното ми мнение е ,че в нормална среда самите зрители щяха да я изядат. Ванчето  има своите фенове само заради ролята на жертва. Ако Кирил и другия идиот (на който забравих името ) не й бяха изписали очите, щеше да е просто поредната кукувица с глупостите си за феи,карми,аурите, светлина и т.н.

# 571
Аз не съм съгласна. Всички сме различни и приемаме по различен начин нещата. А и онези не си позволиха такова поведение с друг, а Ваня беше постоянно под пресата им. Всеки си има граници, а тя издържа много. Да се справи с девиантно поведение е загубена кауза. Тия са за лечение.
Иначе за това с каузите и светлините й  и.....съм напълно съгласна с теб, Leona.

# 572
Мисля, че ще гласуват за Камелия, подтикнати от продукцията...Доста я излъскаха Камелия, не е без причина.

# 573
  • София
Никакъв шанс. Дори договорите вече са им изтекли на старите сезони. Ето сега някои от най-популярните образи се вихрят в социалните мрежи и никой не обелва и дума за Камелия.
Продукцията не е всесилна и не решава ТЯ, а хората, в случая фермерите и най-вече публиката.

# 574
  • при късмета
Днес е последния редовен епизод, а за гласуването нищо не се знае. Ще влизат ли отпадналите фермери да гласуват, от стари сезони ще имат ли глас пак? А преди, това беше една много съществена част от сезона и интересна. Забавлението се състоеше в това дали ще познаеш кой за кого ще гласува. Дано го видим все пак, независимо днес или утре.
И аз не мисля, че продукцията може да повлияе на вота. Даже и на тези от сегашния сезон. Не могат да ги задължат да се съобразяват с такова нещо
Утре и финала няма да мога да гледам редовно

# 575
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не влияе продукцията на вота и според мен. Въпреки че не само имат пристрастия, но си и позволяват да ги показват свободно на дуелите, дори да приемем, че дават битки, облагодетелстващи "техния" човек /което се случва/, никога не са си позволили да правят шашми с времето, преиграване и подобни тъпотии, само и само да спечели, който трябва. Както правят в съседния формат. Тук винаги са се стремили да изчистят моментите, будещи съмнения у зрителя.

Мери,
Скрит текст:
и там щях да идвам да пиша, защото отначало изгледах първите два епизода веднага като излязоха, но после ми хрумна мъдрата мислА да си го оставя за десерт и съответно се отказах и от темата, нямаше как.

# 576
  • София
И Георги от сезон 7 подкрепя Чавдар!

# 577
  • при късмета
Нормално е всеки да подкрепя този, който е останал от неговия сезон за финал

# 578
О,и това изобщо не е аксиома. Има хора от един сезон, които не се понасят и по-скоро биха агитирали за друг. Въпрос на лични симпатии и контакти е, според мен.

# 579

Ако на някой му е интересно, след малко ще има лайв в инстаграм

В крайна сметка, някой гледа ли го това? Да обади какви са ги плещели Grinning
Аз гледах малко.
Симона готви скариди.
Иван имаше няколко фенки, който го сваляха и го питаха, дали е сингъл
Мажена разказваше, че с колеги е ходила във Фермата 6 на тийм билдинг, където са си имали фермери, ратай и т.н.
После ми доскучаха и ги спрях 😂😂

# 580
  • Другата България
Тя Мажена си беше колко - два месеца на тийм билдинг във “Фермата“.
И ратаи си имаше, и фермери.....

# 581
Финци изплиска водата, защото смята че Иван е най-малко достоен от 4-мата останали мъже, но в същото време знае че единствено Яни има по-големи шансове да отстрани орнитолога.Това което обаче не се усети, е че играта има различни етапи и трябва да се нагаждаш според ситуацията. Тоест Финци като вече избран от Камелия ако искаше да остане на 100% трябваше да направи битка на хлебарките, но така щеше да загърби отборната лоялност пазена цял сезон. Цялата му теза за това как Иван не е избрал да играе с най-силния и е излезнал като мишок, беше падението на един театрален актьор. По тази логика защо Веси е на финал като победи две слаби звена. Тогава обаче като се играеше за отбора беше достоен избор, да ама не. Цялото това бранене на отбори и в същото време градене на мостове описа целият сезон като провал и голяма част от участниците за лицемери. Играта го надигра Финци и според мен тази вечер ще отпадне.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 19:58 от toohot2resist

# 582
Тя Мажена си беше колко - два месеца на тийм билдинг във “Фермата“.
И ратаи си имаше, и фермери.....
Още един топ коментар! 😀 Много, много вярно!

# 583
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хаха, и тук отново познах, захарта, сиропите, сълзите.
Предпоследната част от пиеската днес завършва.
Сега чакам още минимум една прочувствена реч, тъжна мелодия,
и ред сълзи и соп**и от всички до края на епизода.
Камелия колкото и да се пъне, няма как да вземе гласовете на
публиката. Има си своите фенове, но те не са толкова много на общия фон
на феновете на останалите петима, особена тези на Яни и Веска.

# 584
Тази година защо ли не вкараха всички фермери последната седмица? Май за първа година пропускат или аз нещо бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт