🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 819
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 975
Дано Камелия спечели, за да видим как Ангел и предлага 💍
😂 в тоя живот няма да го видиш това...

С тва "маняк"... много па близост демонстрирате... Ивановци!

# 976
Чавдар се представи много силно в игрите, а и не малко зрители го харесват, така че като нищо може да събере достатъчен вот, за да победи. Не ми е много на сърце Чавдар за победител.

# 977
  • Другата България
Да, както и предполагах, със зрителския вот Валерия ще измести Чавдар от първото място, и ще спечели.
И защо беше този почти 4 часов театър, като аз, а и вероятно не само аз, ги усетих още днес наобяд? Ето ми постовете от днес на обяд и след това.
Цитат
За съжаление не вярвам на продуцентите /дано Иван чете все още/, че няма да манипулират СМС вота в полза на Валерия, както вече писах. Това “крещене“ отвсякъде в нейна полза точно за това ми говори.
Цитат
Предвид така стеклите се обстоятелства моето мнение е, че въпреки всички агитации на този и онзи, битки, митки и СМС вот, който знаем, че може да се манипулира естествено, чекът довечера ще се връчи на Валерия.
Нито съм гледала внимателно, нито всичко - и ей на, ясни като бял ден.

# 978
  • Варна
Аз бих се радвала ако Чавдар спечели, харесвам го още от неговия сезон.

# 979
Тия ме ядосаха ,че само един глас има за Веселка и пуснах 3 смс. Никога за никое реалити не съм пускала смс-и ама този път се ядосах наистина

# 980
Маняка такива добри очички изкарал днес, все едно мама ще го води за сладолед. Къде беше този поглед цял сезон?

# 981
Дада, пуснете и няколко мармота с руло станиол...

# 982
Маняка печели 😎

# 983
Скрит текст:
Цвети седнала  в агитката на Камелия.
Учудва ли те...

Искам Валерия да спечели.
Веселка е супер, работлива, земна, но не искам неграмотността да печели. Неграмотност в общия смисъл.
Кога видяхме, че Валерия е грамотна? Докато чичаше по поляните може би? 😁

Не е родила на 19 две деца на пиян мъж. Това е грамотност, макар и сексуална. 😉  
Не говоря за писане и правопис.

И Вие, ако живеехте на село, щяхте да го ударите на секс. Какво друго да правят младите, освен да се влюбват

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 23:25 от LadyCharming

# 984
Цитат на: Mysterious_Former link=topic=1504791.msg45712165#msg45712165 date=1670704851[spoiler
]
Цвети седнала  в агитката на Камелия.
Учудва ли те...

Искам Валерия да спечели.
Веселка е супер, работлива, земна, но не искам неграмотността да печели. Неграмотност в общия смисъл.
Кога видяхме, че Валерия е грамотна? Докато чичаше по поляните може би? 😁
[/spoiler]

Не е родила на 19 две деца на пиян мъж. Това е грамотност, макар и сексуална. 😉 
Не говоря за писане и правопис.

И Вие, ако живеехте на село, щяхте да го ударите на секс. Какво друго да правят младите, освен да се влюбват

Яни също живее на село, пък..?
Има избор във всичко.

# 985
  • София
И аз така си го обяснявам. Предполагам всички напуснали нови надежди са имали поне малко мозък да се усетят,че Камелия няма шанс и затова са гласували за Иван
Със сигурност. То и Камелия не завърза много приятелства, с никого не се сближи реално. Една Симона викаше на арената за нея по-дръзновено, но явно и тя се е сетила, че няма да го бъде. Само че аз не искам и Иван да печели в никакъв случай. Дрази ме как се прави, че е над нещата и че не е за парите. Но иначе звънял на Райно и този-онзи да агитират за него. Joy

# 986
На Яни майка му влиза да му завива кръста нощем (в кръга на шегата, разбира се).

# 987
  • на село
Ако не друго, разбрахме, че ще има Фермата 9.
Хайде да се свършва вече.

# 988
На Яни майка му влиза да му завива кръста нощем (в кръга на шегата, разбира се).

😄😄

# 989
Според мен екипът имаше нужда от творческа почивка..Но явно ще се напъват още един сезон поне. Дано измислят нещо. Този сезон беше много скучен.

Общи условия

Активация на акаунт