🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 666
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 60
Калин и на мен не ми беше от любимците в началото, но откакто защити Хепито, ми се издигна в очите. На фона на Иван и Евгени, направо е симпатичен. От друга страна Финци и Чавдар имат нужда от ПР-консултант, който да им обясни как се говори пред голяма аудитория. Единият има какво да каже, но не знае как, а другият обича да слуша гласа си, но дрънка пълни безсмислици. Не мисля. че мястото им е на финала, най-малкото, защото обиждат интелигентността на зрителите.

# 61
  • София
В неговия сезон, Яни беше един ухажван мъж. Simple Smile Имаше някаква заигравка с Виолета тогава, а когато човек се носи на крилете на любовта - колкото и тя да изглежда невъзможна, и колкото и да не й се отдава - усещането е друго. Беше по-жив, по-усмихнат, по-приказлив.

Тази година е един .... обикновен бачкатор. Работи, работи, реве, пак работи.... и толкова. Не пуска лафове (за газовете - не е ясно, поне не излъчват), не е в центъра на събитията, както преди. Един такъв - никакъв е.
На полу-дуела с Радо каза, че едното от нещата, които си беше закачил за късмет, му е дадено от много скъп (или някаква такава дума беше) човек. Дано пък да има някоя жена, която да го чака отвън. Ама толкова пък да се пази вътре заради нея..... незнамнезнам.
Не помня да е ревал толкова в неговия сезон. Тазгодишното му участие ще го запомня с това.

# 62
  • Велико Търново
ма ко, ако стигне до финал, и Иван ще се присъедини към Камелия по пътя към дъното. Тя сигурно ще го "изпревари" обаче, защото напоследък и той започна да се усеща и да играе за публиката.

В интервюто на Аксения най - интересното беше, че на въпроса, кой трябва да спечели, тя не посочи никого, а каза нещо от сорта, че тя е спечелила най - много, което ми се стори доста странно.
Мен отговорът ѝ също ме учуди, но някак останах с впечатлението, че не чу правилно въпроса. Макар пък че те него го задават на всеки един отпаднал.

Аз съм една от малкото, май, която все още харесва предаването. Не харесвам миналия сезон, по-точно Ивайло и Кирил. Има всичко - и добри, и лоши хора , и лесна работа, и не толкова лесна. Като в живота навън.
Ааа, присъединявам се и аз Grinning

# 63
И на мен ми направи впечатление и мисля, че Аксения много добре чу въпроса, но съвсем нарочно не отговори на него и избегна да посочи име, а нещо съвсем общо.

# 64
  • София
Дяволче, благодаря за новата тема, винаги прекрасна и изчерпателна - от първата до последната!
Малко ми е неудобно да си призная, но нямам фаворит този сезон. Това никога не е било, никога! Гласувах за Веселка в анкетата, но не успях да я харесам напълно, въпреки че осезаемо е израснала в сравнение с предишното си участие. Да, работи много, не се скатава и не мрънка, но и тя като Яни извън това не показа нищо повече от себе си. Яни е страшно стерилен този сезон - обран, мълчалив, не смее да каже или направи нещо извън работните задачи. Той си знае защо е решил да играе така, но през повечето от времето забравях, че е там.
Финци също работи много, веселяк е и ако не бяха пространните монолози, замислени като мъдрост, но будещи единствено смях, може би той щеше да ми е фаворит.
Калин също не успях да харесам напълно, не успях да му повярвам, че не играе единствено за пред камерите. Защото в началото показа едно друго лице, което не харесах и не мога да забравя. Не зная дали да приема, че и той като Аксения, претърпя някакво развитие, така или иначе и на нея не повярвах съвсем.
Останалите са ми съвсем извън всяка класация.

# 65
  • Вестерос
Мерси за темата !

Стигнахме края 😁

# 66
  • при късмета
ма ко, ако стигне до финал, и Иван ще се присъедини към Камелия по пътя към дъното. Тя сигурно ще го "изпревари" обаче, защото напоследък и той започна да се усеща и да играе за публиката.
Пък аз него, не знам защо, изобщо не го слагам в сметките JoyJoy Чавдар или Финци ми се струват с повече шансове от него. Чавдар особено, със сигурност ще му се опре, ако има дуел м/у тях, а и на Финци шансовете не са малки, та го нямам за кой знае какъв претендент

# 67
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тази Нина ако може директно да се телепортира на финала,
даже и направо победата да и дадат. То бива, бива, но още малко
ще грабне приза за най-неприятен участник.

# 68
Направо зяпнах от наглостта на тази невзрачна, хилава женичка! 😵

# 69
Каква ирония обаче - Яни в неговия сезон отново беше част от първия извънреден дуел в последната седмица, отново с един от най-силните мъже през сезона - и сега, 5 години по-късно - същото! 😅

# 70
Нина наистина има голям филм в главата. Явно изобщо не осъзнава щастливата случайност, която я доведе до последната седмица.

# 71
Нинчето е ж е с т о к а. И да има дуел и да няма дуел все е недоволна и избора й е "невъзможно" труден. Grinning

# 72
Най- накрая Яни на дуел, откога го чакам.😁 А Нина не можах да разбера защо цивреше. Тя да не би да си мисли , че ако случайно стигне на финал ще спечели.🤣🤣🤣 Един от вицовете на сезона- Нина победител.😁

# 73
Нина тотално е извън  реалността. Милата няма шансове срещу нито една от останалите жени, но продължава да си пише някакви нейни филми Joy
Но пък ми е забавна с това колко е абсурдна и дори леееко ми е жал както би ми било жал за "селския идиот" .

# 74
Нина искаше да се падне женски дуел, тя да избере Веселка и да я отстрани...пълен смях.

Общи условия

Активация на акаунт