🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 652
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 75
Обаче мишката иска като не може да победи (с което е напълно наясно, нищо че се прави на гламава), да изтощи максимално Веселка с още един дуел, щото е печелила вече, да не вземе да спечели втори път, че Нинчето няма да го понесе! И всичките им "приятелски" уговорки и бяха важни само докато тя зависеше от тях!

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам Камелия, ама това Нинче е мега противно и нагло. Как се дотътри до тука направо се изумявам 🤦🏻♀
Ни ратай, ни дуелист, евалата….

# 77
Голямо впечатление ми направи стълбата на Калин.🤣 Направо си е за табелка " образцова стълба ".🤣🤣🤣

# 78
Чочко току-що "да те бия на момиче" ли каза? На този човек изобщо не му се печелят пари 'начи. 😂

# 79
Нина толкова дребна душичка е. Бях сигурна, че няма да иска да се изправи срещу Камелия, след като последната има четири победи. До оня ден направи всичко, за да няма шанс Акси да я дръпне, приятелства ала бала, приказки за Камелия. Сега ведната врътна г.за и обърна палачинката. При първа възможност, когато трябваше да покаже лоялност почнаха колебанията. И колебанията й не са от морално естество, а защото не иска да се покаже в лоша светлина пред публиката, ако избере някой който нарича приятел.
Изключително егоцентрично същество. Грам не я е.е за "приятелките"й. Тя няма приятелки, отдръпна се от Облачето, за да се присламчи към по-силните жени. Сега се чуди как да дръпне Веска без това да й донесе щети в очите на зрителите.
Иска ми се да се изправи срещу Весито и последната да я мята, като маче в дерек, точка да не вземе.
То, че ще падне от всяка жена срещу, която се изправи е ясно, но искам да е повече от категорично.
Точно тя и дребните й сметки са причината Дидо да е вън от играта.
Не вярвах да го кажа, но ако Нина е на дуел срещу Камелия съм за последната. Нина ми е най-долу в класацията от мъжете и жените във Фермата. Абсолютен егоцентрик и фалшив човек. Всичко се върти около собствената й невзрачна особа и би пожертвала всеки и всичко заради личното си оцеляване.

п.п. И като казвам, какво дребно същество е Нинката, не мога да не кажа евала на Яни. Достойни два избора на опонент. Най-силните мъже, грам не скъта, грам не си направи сметки с кой ще му е по-лесно  и сигурно.
Голям! Простих му сълзите, защото има топки. Така се прави, така е мъжко по стръмната пътека, а не лекия път.

Акси много хубаво видео. Интелигетно момиче. Тя спечели най-ценното, намери две добри душички, с които са на една вълна. Мисля, че ще запазят приятелството си, защото и трите бяха искрени една с друга. Да се пазят от онова пето колело Нина, използвачка и интересчийка, фалшив човек и неискрен приятел.  Апропо явно се е самопоканила в Приморско на море семейно на аванта. Така подразбрах от думите на Акси.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 23:58 от sineva 1

# 80
На Калин му се сбъдна мечтата с Яни да играе, че нали Яни не беше нищо особено. Е сега ще го видим! 😎😁

Кметицата как се подсмихва на трона...

# 81
Вадете кърпичките, пак ще се рИве

Оф, като почнат с това " накрая доброто побеждава" ме изнервят на макс. Какво Калин е злото ли ? А и кой беше ти, та  да определяш такива неща 😀

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 22:28 от me_for_president

# 82
  • София
Яни на магия я спечели играта с цепенето, така се мотаеше. Три минути цепи, 4 минути не успя да прекара дървата през дупката и да ги сложи на кантара. По две, по три парчета носеше само, много хаотично, много неорганизирано. Без мисъл, без идея.
Нина е дребно човече - говори едно днес, утре друго... Как набързо загърби и забрави голямото приятелство. Не знам дали действително вярва, че има някакъв шанс на финала, та чак такива драми, сълзи и дилеми. Общо взето абсолютно излишно присъствие във формата, всеки един от другите щеше да е по-смислен и интересен от нея, дори и Лили. Огромно, огромно разочарование е тази жена!

# 83
Ето сега пак - като е 4:3, последните две игри са 3 и 5 точки - играта за 3 точки е без абсолютно никакво значение. Може изобщо да не се играе. Който и да я спечели, това не му дава никакво предимство, освен морално. Единствено има значение играта за 5 точки накрая.

Тези ситуации възникват всеки път при разпределение на игрите по точки: 4, ... 2,1 (или 1,2) ... 3, 5. Дуел се печели с 8 точки, накрая винаги са двете игри за 3+5=8. Така обикновено поне една от игрите за 1,2,3 точки се оказва без никакво значение и биха могли изобщо да не я играят и пак нищо да не се промени.

Общо взето възникват два основни сценария: Вариант А) Единият повежда толкова, че за последните две игри коя да е ще му е достатъчна, а противникът трябва да спечели и двете, за да обърне; Вариант Б) Резултатът е до такава степен изравнен, че играта за 3 точки не стига на никого да победи в дуела и става безсмислена, а всичко зависи от последната игра за 5 точки.

Тази подредба на игрите, при която редовно (общо взето гарантирано) се случват ситуации с битки без значение, не е случайна. Целта е да се играят повече игри - повече екранно време и шоу. Това го одобрявам, защото и на мен ми се гледат повече битки. Просто всеки път като видя разпределение с безсмислена игра ми става малко странно.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 22:46 от nmuron

# 84
Ами как иначе ще запълнят два часа Joy

# 85
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 80 (05.12.2022)

# 86
Пусках повторно епизода, че уж се наредих да гледам внимателно, пък половин час някъде ми се губи и вярно, проспала съм реденето на точките.
Нина е уникално смешна, даже вече ми се иска да отиде на финал, там другите ще я оставят на нула. За пореден път се показва като дребно, злобно човече. Как щяла Камелия да стигне финал - ами, как, с четири дуела ще стигне. Когато е трябвало, е ходила на арената и си е взела битките, докато Нина чепка вълна и се чуди как да изклинчи от дуел. Евала на старите за реакцията им, Камелия наистина си заслужи мястото на финала.

Въпреки загубата в първата битка, добро представяне на Яни. Ако съдя по монтажа, шансовете на Калин според мен са 60:40. Но в последната битка смятам, че Яни има предимство, стига да е концентриран - той е по-бърз, лек и пъргав, Калин е по-тромав, както се видя на играта с моста. Алманахът на Яни не му е много сигурен, но и Синият етикет не е фаворит.

Неприятно съм изненадана от сричането на Нина. Един учител най-малкото трябва да умее да чете гладко.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 20:29 от Дидичка

# 87
  • Варна
Направо зяпнах от наглостта на тази невзрачна, хилава женичка! 😵

И аз така. Няма да кажа как я нареждам.

# 88
  • Велико Търново
Ни ратай, ни дуелист, евалата….
Беше ратай веднъж. Ама я достраша да излезе на дуел и вместо нея нейният отбор изпратиха Радо, той пък "дръпна" Дидо.

Нинчето е ж е с т о к а. И да има дуел и да няма дуел все е недоволна и избора й е "невъзможно" труден. Grinning
На нея ѝ е най-трудно сега! Жива да я ожали човек... На момичетата, дето ходиха на по два и по 4 дуела им е широко около вратовете. Кхххх...
Много добре ѝ го рекнаха бившите ѝ съотборници. Браво, че погледнаха трезво върху победите на Камелия и ѝ признаха качествата.

# 89
Чочко току-що "да те бия на момиче" ли каза? На този човек изобщо не му се печелят пари 'начи. 😂

Еми точно така се казваше едно време в махалата. На Чочо подобно изказване няма как да му е минус, защото точно хора на неговите години ще гласуват за него. Хора изживяли същото. Да натъртя и че това са и основните зрители на ТВ. А не младите, които се възмущават от подобни изрази - те гледат тик ток и едвам знаят къде е "апликацията" за смс, че да гласуват Wink

Общи условия

Активация на акаунт