🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 409
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 660
Отивам да пускам за Иван 😎
Ти пък намери за кого. Ваньо с половин дуел от първия ден плюс една подарена от Продукцията победа е финалист та дрънка!
Каже, че се шегувкаш!

Ами то и Чавдар е с един измъчен дуел,  Веселка с два срещу Симона, която бе тотално зле, и срещу баба си. А Валерия и тя победи един "силен" съперник 😀 Така че , ако гледаме дуелитето излиза че " болярката с руски корени и американско гражданство (lol), трЕбе да спечели

# 661
Искам Иван или Камелия да спечелят сезона,но се съмнявам.
Финци на изпроводяк се изложи и се радвам,че oтпадна.Ужасно много килограми е свалил,браво!
Чочо "Миме,ти си целият ми свят,ама аз съм повече от теб и ти ще си винаги по-долу от мен".
Не мога да го харесам този човек,макар да виждам и положителните му качества.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 03:36 от Adoralova

# 662
Наистина модерен свят...жените бутат 500 килограмова гума на дуела, мъжете носят с кобилица вода...

# 663
Камелия по-рано днес е избухнала със сторита (отговаряла е на въпроси), кое от кое по-комични, но ще се опитам да синтезирам основните линии:

- при въпрос дали общува с Аксения обясни, че поддържа малко контакт с останалите, тъй като живее далеч от всички, но се чува с Елена, Иван, Ангел и "Симонка"; планира да се свърже с всички обаче, защото това било преживяване един път в живота и го е споделила с всички;
- запитана как е издържала Радо, посъветва хората да видят какво било Стокхолмски синдром;
- относно критиките на зрителите към нея коментарът беше, че явно българското общество не било готово да приеме силни хора и в частност силни жени;
- не съжалява за нищо, което е казала и направила, даже близки и приятели били казали, че е била обрана и въздържана вътре;
- този сезон трябвало да бъде спечелен от истински човек, а не от хора, напълнили язовир Диканя със сълзите си или играли за Оскар;
- домашните любимци във фермата били винаги покрай нея и Иван - кучето спяло под неговото легло, а котката върху гърдите ѝ и хората трябвало да вземат това предвид; животните не лъжат, те усещат добрите хора;
- ако хората имали малко разсъдък, нямало да коментират в социалните мрежи, това тя не го разбирала (бел. ред.: не знам задаването на въпроси в Инстаграм за какво се брои);
- видяла Аксения още на кастингите и ѝ направила впечатление, нямала търпение да се запознае с нея; след влизането е била разочарована от нея и бойкота ѝ; самата тя била влязла с идеята, че отива в Сървайвър, а не да си носи токчетата и гримчетата; дисциплиниран човек, спортист, с военна подготовка, влязла, за да работи;

Оставям всеки да си прави изводите сам.

Два скрийншота прилагам (в първия се виждат част от фермерите, които явно са били на вечеря днес):

Скрит текст:

# 664
  • earth
И пак душевни излияния, сълзи, високапарни речи. Чудя се каква е таргет аудиторията на продуценитите.

Има ли поне един пишещ тук, на когото му харесва да гледа такива неща??

# 665
Не понасям тези ревове и драми, от дъното на съцето и стомаха ми се придрайфа от снощния епизод Joy Както каза Иван, аз съм ампутирана от такива емоции. Особено много ме развесели Чавдар с посланието си към жена му Joy Не звучеше като човек, който смята, че жена му е под него... Другите ревльовци не ми се коментират. Само Камелия беше стабилна, евала за това. Също се радвам, че Финци се разкара. Фалшив, фалшив, та чак нагарча. Не знам дали има намеса в полза на Иван, но то и Гуспата си тръгна след опорочен дуел, та.. животът продължава.

Ще ме прощават продуцентите, но днес аз ще гледам мача Англия-Франция Grinning

Стискам палци за Веселка, после за Яни. После за Камелия, после за Иван. От всички Чавдар е най-недостоен според мен. Няма как да подкрепя някой, който ме смята за втора ръка човек, само защото не съм от мъжки пол!

# 666
Аз пък съм склонна да повярвам на Чавдар, защото от близо съм наблюдавала подобни патриархални отношения при мои роднини. Мъжът считаше,че той командва,жена му не трябвало да се обажда и пред хора се правеше на много тежък,но вкъщи пред свои само дето не целуваше земята където стъпва жена му. Така ,че има всякакви семейства и ако са щастливи заедно, не е наша работа да съдим кой как се държи с половинката си.

# 667
И аз имаХ в обкръжението си приятелска двойка, дето мъжа е мега патриархален. Обиждаше я при всеки удобен момент пред всички, дори когато тя е там, а у дома имаше и шамари. Та няма как да симпатизирам на такъв тип. А кой както иска да живее и каквото иска да търпи, не е моя работа.

# 668
Естествено, че има всякакви случаи. Мисълта ми беше,че това как се държи един мъж пред хората не е сигурен показател какъв е вкъщи със семейството си. Щото има и насилници ,които пред хора обясняват колко обичат жена си, след което о се прибират и я съдират от бой. На Чавдар жена му изобщо не изглежда като тормозена жена,от там и съм склонна и да му повярвам ,че я боготвори,както сам казва

# 669
Камелия по-рано днес е избухнала със сторита (отговаряла е на въпроси), кое от кое по-комични, но ще се опитам да синтезирам основните линии:

- при въпрос дали общува с Аксения обясни, че поддържа малко контакт с останалите, тъй като живее далеч от всички, но се чува с Елена, Иван, Ангел и "Симонка"; планира да се свърже с всички обаче, защото това било преживяване един път в живота и го е споделила с всички;
- запитана как е издържала Радо, посъветва хората да видят какво било Стокхолмски синдром;
- относно критиките на зрителите към нея коментарът беше, че явно българското общество не било готово да приеме силни хора и в частност силни жени;
- не съжалява за нищо, което е казала и направила, даже близки и приятели били казали, че е била обрана и въздържана вътре;
- този сезон трябвало да бъде спечелен от истински човек, а не от хора, напълнили язовир Диканя със сълзите си или играли за Оскар;
- домашните любимци във фермата били винаги покрай нея и Иван - кучето спяло под неговото легло, а котката върху гърдите ѝ и хората трябвало да вземат това предвид; животните не лъжат, те усещат добрите хора;
- ако хората имали малко разсъдък, нямало да коментират в социалните мрежи, това тя не го разбирала (бел. ред.: не знам задаването на въпроси в Инстаграм за какво се брои);
- видяла Аксения още на кастингите и ѝ направила впечатление, нямала търпение да се запознае с нея; след влизането е била разочарована от нея и бойкота ѝ; самата тя била влязла с идеята, че отива в Сървайвър, а не да си носи токчетата и гримчетата; дисциплиниран човек, спортист, с военна подготовка, влязла, за да работи;

Оставям всеки да си прави изводите сам.

Два скрийншота прилагам (в първия се виждат част от фермерите, които явно са били на вечеря днес):

Скрит текст:

Тази лицемерка не спря да коментира Аксения, че изглеждала като фолкаджийка заради бюста, а тя и бюст и джуки. Явно и за нея външният вид е важен, но медицината е безсилна. Веждите и са като от карикатура, да не глворим зс противните брекети. Ами на Аксения и отива с тези корекции, при Камчето не се е получило просто.

# 670
Тя постоянно обясняваше, че ревнува, но истинската дума е завижда. Спуква се от завист, горката и не може да го скрие...

# 671
Гуспата и приятелката му ще имат бебе:

# 672
Гласувах за Веска, просто защото тя е единствената от старите, която успя да подобри моето мнение за себе си сравнено с предишното си участие. Не мога да кажа, че ме е впечатлила с нещо чак толкова изключително, но позитивно участие в моите очи. Само ми се иска да не оставя толкова много да я вербуват.

Колкото до останалите:

Яни никога не ме е впечатлявал особено, но беше приемлив победител в неговия сезон. Сега пак горе долу би се водил за приемлив, но нищо конкретно не показва този човек. Дори свитата Веселка има повече излъчване и лична позиция от него.

Чавдар - не го харесвах през неговия сезон и блестеше в очите на зрителите, само защото директно бе сравняван с циганина и алкохолика. Сега само затвърди негативната ми позиция. Псевдо моралист и сексист, въпреки че е носител на всички негативни стереотни женски черти - мрънкало, чете конско, размахва пръст, порицава хората.

Валерия - не ме подразни историята с Гечо, защото Гечо е нищо повече от един недодялан простак с жалки социални умения, та не е това причината да не й симпатизирам на финала. Просто е прекалено глуповата. Като говори малко, ти създава илюзията, че е скромно и интелигентно момиче, което предпочита да наблюдава...но в последните седмици колкото пъти са я давали да казва повече от две думи, толкова пъти съм чувствала нуждата да се плесна по челото. Все пак не ми е толкова черна. Изигра ролята си през този сезон.

Камелия - тя не ми е толкова непоносима, колкото на повечето съфорумци, но все пак я намирам с прекалено високо самочувствие, чак до самозаблуда и глупост. Ако имаше малко по-реалистична себеоценка, можеше да е нещо като Живка от миналия сезон. За съжаление случаят не е такъв и изплиска легена прекалено много пъти.

Иван - отново не ми е толкова черен, но не виждам какво толкова показа във формата. Типичен мъжки екземпляр, който предпочиташе да се конфронтира директно само с жени. Много говореше за Яни и Чавдар, но когато най-сетне получи шанс да им каже какво мисли за тях и изведнъж рязко си промени оценката за двамата. Колко удобно. Не излизаше и много пъти на арената, ратайството също му се разминаваше повечето пъти. Нищо впечатляващо като участие.

# 673
Ако Чавдар беше 80-90 годишен дядо от по-малък град, бих разбрала отношението му към жените. Но той е работил като мениджър в голяма фирма в София (простете, ако не съм точна), покрай работата му като музикант се е срещал с много и различни хора. Ами, не разбирам това тесногръдие.

Камелия без брекетите и с нормалните си джуки изглежда добре. Ако си оправи и веждите ще е хубавка, както се казва. Вида може да промени, но не знам дали ще се научи да си прехапва езика. Трябва продължителна терапия по въпроса.
Преди време писах, че тя не е опасна за съпругите на участниците, които се събират с нея, не заради вида ѝ. Мъжете, опознаха характера ѝ, а както знаем, те се ужасяват от зли жени и бягат от тях.

# 674
  • Вестерос
Гласувах все пак за Яни, но и за Веселка съм ок. Като гледам тя ще е май победителят, не само в нашата анкета, но и във фб. Обаче да не забравяме, че Яни като победи беше втори по вот след Балан, но от игрите беше насъбрал хубаво точки.

Общи условия

Активация на акаунт