🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 933
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 765
  • Другата България
Лошо ми стана, не мога да гледам.
Брутална битка, противна, гадна.
Трябва да я забранят. Нямам клаустрофобия, но направо се задуших като ги гледам.
За никакви пари не бих се подложила на нещо подобно.

# 766
След тая битка, вече съм сигурна, че искам да ме кремират като пукна.

Иначе силен момент след края на играта между Валерия и Веска. Валерия напомни защо бе толкова харесвана в един момент. Искрено окуражаваше Веселка, въпреки че реално тя й е по-големият конкурент във вота.

# 767
И аз като Мери Ан нямам проблем с тесни пространства, но всеки път като играят тази битка ме стягат гърдите

# 768
Браво на Иван и Андрей! Джуджета такива! Отново не бяхте обезопасили арената!Тази тежка греда,с тази камбана....Андрей бил спасил живота на Валерия! Боже!!!!!! Отвратителна игра!

# 769
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Отвратителна е тази битка, брутално гадна.
И трите момичета са герои. Накрая милите бяха
като обрулени връбчета попаднали насред торнадо.
Мъжки се бориха и трите, очаквах Веска да победи, но браво на Валерия, пребори се момичето.

# 770
След тая битка, вече съм сигурна, че искам да ме кремират като пукна.
🤣🤣🤣🤣🤣👌🔝

# 771
  • earth
Брей, не се научиха тези хора как да я играят тази игра с тунела!

# 772
  • Другата България

По програма тоя финал е до 23:30!!!

# 773
  • София
Винаги се задушавам като я гледам тази игра, отвратителна е просто! На мен щеше да ми се пръсне сърцето, пък на момичетата там не знам. Докато гледах се оказа, че съм за Веселка. Simple Smile
Все се чудя защо към края не влизат с краката напред и просто да избутат останата пръст навън. Краката са по-силни от ръцете, пък и главите им ще са на по-широкото в началната част на тунела и ще могат да дишат по-спокойно.

# 774
Мале мале, Камелия явно е имала притеснения, че няма да я забележим, та е решила да се направи на клоун...

# 775
Мале мале, Камелия явно е имала притеснения, че няма да я забележим, та е решила да се направи на клоун...
Боже,тя решила,да не дава газ за тая битка! Изморена била.

# 776
  • У Диспансера ...♥♥♥
Камито, тая чанта да питам за какво и е 😄
Да видим, че е в тон с лъскавия ботуш.

# 777
  • Другата България
Още един “пирон в ковчега“ на Веси.
Валерия с каузата ѝ.

# 778
Страшно съм доволна, че тази, която "е взела пет скалпа", завърши трета! Ама много ми е кеф!
Много е хубава Веселка в студиото. Дано спечели.

# 779
Тая Камелия да не би да спойлна, че печели другите две битки с голямата си уста и оправдания за загубата в първата битка? Или аз прекалено се вглъбих в нещата.

Общи условия

Активация на акаунт