🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 919
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 795
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Бре този Чавдар, напрво да му се ненадяваш.
Най-възрастния от тримата, последен започна,
сякаш се и туткаше и въпреки всичко ги сложи в малкия си джоб.
Тази вечер изненада, след изненада.
Иван и Камелия им тръгнА на нули нещо.

# 796
  • Другата България
Мачът започва момичета, страхотна компания сте, но ви оставям поне аз, ще надничам, а утре следобяд ще гледам на запис. И дано Веселка спечели!

# 797
Мария ножа е в агитката на Камелия.

# 798
Много сте писали, не Ви изчетох.
Оле как се вълнувах на битките.
Голям кеф безнадеждните са на дъното.
Камелия си е махнала брекетите 😂
Весето много е отслабнала.

# 799
  • ВАРНА
Успях да зърна ботушките на Камелия, много фешън 😁 Сега съм в драма, че не видях с каква чантичка е съчетана 🤔

# 800
Мария ножа е в агитката на Камелия.
Ами да, къде иначе да е JoyJoy

# 801
Успях да зърна ботушките на Камелия, много фешън 😁 Сега съм в драма, че не видях с каква чантичка е съчетана 🤔
Много е фешън, хич не е чалга, ама хич 😁
Чантата е същата като ботушките 😃

# 802
Момичетаааа, някоя от вас има ли проблем със сайта на Фермата? Много искам да го гледам на 360°, нооо независимо от браузъра (или телефона) , линка за живото излъчване Не тръгва Sad

# 803
Камелия си носи праха за пране в чантичката

# 804
Тя има собствена школа, каза си, че там ще вложи парите, че иска да се развива като треньор.
Чудесно, но това й е бизнес на Валерия един вид. Може да тренира безплатно бедни деца. Чавдар пък. може да каже, че ще раздава безплатно хляб на бедните. И така. Всеки може да обяви някаква кауза.

# 805
Камелия, вярна на себе си, съска и хвърля отрова, с коментара й след загубата.

# 806
Миналия сезон не се ли включваше и вота на миналите ферми?

Силен старт има този финал, харесва ми. Само не разбирам защо баш на последните битки решиха да е един водещият при положение, че точно сега трябва най-стриктно да се следи.

# 807
  • Другата България
Тя има собствена школа, каза си, че там ще вложи парите, че иска да се развива като треньор.
Чудесно, но това й е бизнес на Валерия един вид. Може да тренира безплатно бедни деца. Чавдар пък. може да каже, че ще раздава безплатно хляб на бедните. И така. Всеки може да обяви някаква кауза.
Питаш -отговорих това, което съм чула.
А по принцип да, може. Камелия например може безплатно да фризира кученца, само Янко и Ванко не знам какво биха предложили, ама ще им измислим нещичко и на тях.

# 808
Ваня изглежда така сякаш всеки момент ще запее "Бял мерцедес ме преследва в живота" 🤣🤣

# 809
Голем си г@з!🤣 Жената е окрилена от любов и се чувства, и изглежда като Дисни принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт