🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 889
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 885
Хайде пак благотворителност, нуждаеща се била! Веднъж вече взе по тази линия 100 хиляди.
Благотворителността по веднъж ли трябва да е ? 😁 Незнаех. С нейния старт в живота 100 бона са капка в морето.
Ама предаването благотворително ли е?
Какво общо има това ?  Ама, като се замислим ,може и да е.😁 То тези пари за смс- чета приличат на DMS. Наградата от къде ли идва ? 🤔 😁

# 886
Звезди на Иван много начетена и хубава .
Е как па разбра, че е начетена? 🤔

# 887
Звезди на Иван много начетена и хубава .
Е как па разбра, че е начетена? 🤔
По звездите на деколтето - по 1 за всяка прочетена книга.

# 888
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нещо друго освен цепене на ритловица и пясъчния аквариум на кошмарите ще има ли
на този финал? Стига с тези брадви, тотално скучни игри като за финал.

# 889
  • Другата България
Разбирам, че Веси е последна? Жалко.
Много е притеснена явно.

А Янко се е изложил ли? Ха, ти да видиш, това и за мен е изненада.

# 890
Сега си върнах. Веселка първа нарежда думата, но не намира римските цифри, разваля и започва наново с друго име.
В един от кадрите се вижда, че Камелия е сложила римските цифри.

# 891
Изключително нервни са, затова постоянно кривят пирони. А могат иначе да коват много по-бързо и без да кривят изобщо.

# 892
Веси взима 10 точки тук. Черно (зелено било) кенче падна когато Андрей каза край в анонс преди рекламите.

# 893
  • на село
Иии най- после, сега и вота за Веселка и край.

# 894
  • Варна
Е,значи си го изписа името правилно.
Важното е, че изгуби 🤣🤣

# 895
Все ми се струва, че на прашките много се целят и залагат на оптиката (кое око, подравняване и тн) - обаче реално постоянно прецакват точността при самото пускане. Ако двата пръста не пуснат едновременно, ластикът дърпа неравномерно и камъчето лети настрани. Ако не беше така, те в повечето случаи щяха да уцелват от първи-втори път, защото самото целене иначе е елементарно.

# 896
Олеее, Альона кажете за кой чалга канал кандидатства... 😄
Направо косата и е....много в тон със синьото екипче.

# 897
  • Велико Търново
За тези, които този път съвсем погрешно набедиха продукцията, ето таблото на Камелия:

А от таблото на Валерия се вижда, че явно "II" (две римско) е изписано от две по "I" (едно римско), вероятно затова Веселка не е успяла да го открие.

esstela, да, правилно е изписано.
Погрешка си изтрих поста със скрийншота и се получи, че твоят някак "увисна".

# 898
Дано Веселка да спечели и вота на зрителите, тук води повече от убедително….макар че с тези агитации за Яни, според мен той ще излезе първи! Нищо, важното е, че Мис Америка вече е под нулата за шансовете 😂.

# 899
Кой беше казал нещо за чалга по адрес стила на Аксения - дали не беше Камелия? Защото днес пък самата Камелия как е облечена...

Общи условия

Активация на акаунт