🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 902
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 870
Старите подкрепяха на тази битка и двамата си финалисти. Защо ли не го направиха и при дамите?! Подкрепяха само Валерия. Весето все едно не беше от този отбор.

# 871
  • София
Каква я мислехме, каква стана. Grinning Не очаквах Чавдар да вземе две битки, честно. Яни пренавит ли беше или изморен, обаче сечеше някак разпиляно, на голяма площ и май затова не успя.

# 872
Хайде пак благотворителност, нуждаеща се била! Веднъж вече взе по тази линия 100 хиляди.
Благотворителността по веднъж ли трябва да е ? 😁 Незнаех. С нейния старт в живота 100 бона са капка в морето.
Ама предаването благотворително ли е?

# 873
Хора, това е скандално с Иван Асен II ! Веселка много бързо написа името, но когато не намери II, изглежда е решила, че отговорът е грешен и започна отначало. Липсата на римски букви на практика я лиши от възможност да играе . Камелия не е изписала пълното име, защо са й позволили да продължи ?! Това вече е ужасяващ гаф и то на финала !

# 874
Ако бях на мястото на Яни не бих споделяла, че съм завършил история. Тотална липса на знания за пореден път на лесни въпроси. Чавдар дотук, очаквано, играе най-умно.
 Цял сезон се чудя защо всички определят Веселка като страшилището на битките, като ясно се видя срещу скромни съпернички как имаше затруднения..

# 875
  • Варна
Е ,верно ли й пуснаха аванта на тая злобарка???

# 876
Ангел имал в джоба на ризата си пръстен, ама щял да го предложи на Камелия само ако спечели. (от 360 стрийма)

# 877
Ангел имал в джоба на ризата си пръстен, ама щял да го предложи на Камелия само ако спечели. (от 360 стрийма)
Нейната реакция каква беше?

# 878
Ясно тези без деца да дъхат супата!
Няма нищо общо едното с другото. Едното е реалност ( нуждата от парични средства на самотен родител, за да отглежда деца), а другото мечта ( задоволяване на личните желания ).  И супата тук няма никаква работа. Който е по- харесван и по- добре представил се ще ги спечели. Но реално Веси по стечение на обстоятелствата е с по- голяма нужда от парите сравнение с останалите финалисти.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 00:43 от Joy 05

# 879
Ако бях на мястото на Яни не бих споделяла, че съм завършил история. Тотална липса на знания за пореден път на лесни въпроси. Чавдар дотук, очаквано, играе най-умно.
 Цял сезон се чудя защо всички определят Веселка като страшилището на битките, като ясно се видя срещу скромни съпернички как имаше затруднения..
Че кой е определял Веселка като страшилище на битките? Камелия се самоопределяше като такава през цялото време

# 880
На скрийншота ми изглежда, че римските цифри са в ъгъла и не се виждат от дясната преграда. Скандално би било, ако е допусната такава грешка и затова не мисля, но пак опираме до това, че един водещ на трима играчи не е ок. Ако Андрей беше там и казал примерно "готово, тръграй", нямаше да има повод са съмнение.

# 881
Звезди на Иван много начетена и хубава .

# 882
Цитат на: slastna link=topic=1504791.msg45711892#msg45711892 date=16
[/quote
Че кой е определял Веселка като страшилище на битките? Камелия се самоопределяше като такава през цялото време
Е, как кой? Голяма част от коментиращите тук.

# 883
Нейната реакция каква беше?
Тя не чу - беше в другия край на сцената с гръб, а те в паузите си приказват настрани разни неща и камерата се мести по-наблизо до съответните разговори.

Но поне на мен не ми се струва особено романтично.

# 884
  • Велико Търново
А де, ако е наистина, писна ми. И без това не я трая, силна жена била, глупости.
Не е истина, тук едната преграда скрива римското две. После като го дават от камерата отгоре, се вижда много добре, че е правилно изписано. В нито един момент не съм била за Камелия, но не търсете под вола теле, моля. Не се надъхвайте излишно за неща, които НЕ са се случили.

В онлайн 360-градусовия стрийм се вижда, че финалните битки също са снимани с 360-градусова камера. Така че всичко може да бъде проследено от редакторите, които в момента на снимките са пред мониторите. Не е казано, че цялата отговорност е само на Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт