🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 788
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 990
Айде да се свършва, че сънчото ми мина вече 😃

# 991
  • Вестерос
Паднах, че Иван е любимецът 🤣

Защо нямаше гласове на фермери от предишни сезони 🤔🤔🤔

# 992
И това студио... Как може тия хора да ги побият там прави повече от 3 часа!? Толко ли не можеше да са седнали някак!

# 993
И това студио... Как може тия хора да ги побият там прави повече от 3 часа!? Толко ли не можеше да са седнали някак!
Спокойно, качват сторита натам насам, докато дават битките, си правят каквото искат Sweat Smile

# 994
Записвам се за кастингите 🙈

# 995
Паднах, че Иван е любимецът 🤣

Защо нямаше гласове на фермери от предишни сезони 🤔🤔🤔
Нарочно, щото новите щяха да овиснат.

# 996
"Реването печели",каза ММ,дано не е прав! Харесвам и Яни,и Веселка като образи(това което виждам като ценности),но Веселка "износи" много повече от него. А ако някой от другите грабне наградата,процОцентитИ превъртяха играта.

# 997

Яни също живее на село, пък..?
Има избор във всичко.

Не, че не иска, но при мъжете не е същото, не става така искаш - дава ти се. Grinning

# 998
  • Другата България
Ай честито на Валерия, и със здраве да тренира момичетата, дано наистина ги вложи където трябва тези пари.
Реванш за нея, по-заслужен от този на Чавдар. Мъчно ми е за Веси, много достойно представяне, но никакъв шанс няма да се дадат парите на някой ВЕЧЕ печелил. Мдаааа, и да ни е честит новия сезон.

# 999
  • Вестерос
Дали нарочно няма да ги дадат на Яни и Веселка, за да е нов победител 🙄

# 1 000
Дали нарочно няма да ги дадат на Яни и Веселка, за да е нов победител 🙄
Ако всичко е менте - може. Нали се кълнат, че не е?! Виждаш нашата анкета...

# 1 001
  • на село
И не само нашата анкета и във ФБ е така.

# 1 002
Ако Валерия я назначат победител, ние в нашия дом  вече няма да ги гледаме. Не че на някой му пука, но ако сме много разочарованите , опосумите ще трябва да сменят дизайнерските пуловерчета с нещо доста по-семпло.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 23:32 от cardhu

# 1 003
  • Вестерос
Мерито тъй писа, а тя знае това онова 🤔 егати мислех, че е загубила сезона след случката с Гечо

# 1 004
Не честно ,ако Камелия или Валерия спечели , аз ще съм до тук. Точно ме "зарибиха", като зрител и ще ме откажат. Не ,че им дреме за моят зрителски интерес, ама на фона на конкуренцията ИВ, трябва да се замислят.😁

Общи условия

Активация на акаунт