🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 736
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Другата България
Не става ясно, че “има шанс“ са хипотези.
Очевидно.

# 1 111
Според мен не е 1 гласът за Веселка.
Там точките са:
5
4
3
2
1
Което общо прави 15 точки, а фермерите всичките са 27. Без 6-та финалитси стават 21.

Тоест не е точка към даден глас 1: 1.
По-скоро мисля, че спрямо броя гласове са ги подредили и се разпределят точките отгоре-надолу. Та, може и повече от един глас да е за Веселка.
Иван имаше 8 гласа, Яни 6, Чочо мисля 2, Вал 3, а Веси и Кама по едни. За първите двама съм сигурна в броя гласове.

# 1 112
  • София
Бях чела интервю с Влад и той беше категоричен Веси да е победителят в тазгодишната ферма🥕🥕🥕Но беше наистина много лицемерно от страна на останалите - точно Веси с най-малко точки от там, но както се видя 1-1, но пак си спечели момичето!На мен ми е интересно кой пропускам в 3 точки за Вал - Аксения, Нина и....Лили?!

# 1 113
  • Другата България
Иван с 8 гласа, мен пък това ме изненада много.

# 1 114
Според мен не е 1 гласът за Веселка.
Там точките са:
5
4
3
2
1
Което общо прави 15 точки, а фермерите всичките са 27. Без 6-та финалитси стават 21.

Тоест не е точка към даден глас 1: 1.
По-скоро мисля, че спрямо броя гласове са ги подредили и се разпределят точките отгоре-надолу. Та, може и повече от един глас да е за Веселка.
Иван имаше 8 гласа, Яни 6, Чочо мисля 2, Вал 3, а Веси и Кама по едни. За първите двама съм сигурна в броя гласове.

А, явно не съм чула добре. Но иначе им даваха точки на база на гласовете от 1 до 5, та прави сте, само един е гласувал за Веселка явно.

# 1 115
Доколкото си спомням, Иван каза, че Веселка е получила 1 ГЛАС само, но може и да бъркам. Както и да е, Радо още повече ми се издигна в очите:

Откакто е излязъл от Фермата, все повече и повече започвам да го харесвам. Май ще излезе единственият читав от новите надежди. И като се замисля....хваща ме яд, че го изгониха, а тогава не ме бъркаше. ПЪРВИЯТ, който поздравява Веселка, всички други мълчат......Отново ще му кажа - ЕВАЛА !

# 1 116
  • София
Беше логично, почти всички от новите, но и аз очаквах Камелия да има около 3 гласа и съответно Иван 5. Сигурно само Ели или Симона е гласувала за Камелия.

# 1 117
  • Другата България
Беше логично, почти всички от новите, но и аз очаквах Камелия да има около 3 гласа и съответно Иван 5. Сигурно само Ели или Симона е гласувала за Камелия.
Ами много ми се видяха на мен. И не мисля, че са всички, Влад и Радо според мен не са гласували за Иван. Елена е за Камелия сигурно, Ванчето е за Валерия. Кои остават? Евгени, Калин, Мажена, Симона, Мирела? Пет човека. А до осем? Ако предположим, че гласът на Ангел е този за Камелия, прибавям и Елена при гласовете за Иван. И пак не ми излиза сметката.
Според мен дори почти сигурно е, че единствения глас за Камелия е на Ангел.
А третия за Валерия е на Ваня.
Едит. Забравих онзи човек, кмета, името ми бяга. От безнадеждните. До 7 ги докарах.

# 1 118
Мери, осмият глас най-вероятно е на оня, който отпадна от Иван първия ден. А Камелия може да е получила глас от учителката, която падна от нея на първия дуел за оставане.

За Веска е гласувал един от тримата - Влад, Радо или Лили.
Най-вероятно Влад, защото Радо и Яни са близки, а днес по бТВ Яни каза, че извън Фермата с Лили станали много близки приятели.

п.п. Трябва да се казва кой за кого е гласувал. Преди на живо гласуваха. Не разбирма защо ни го спестяват.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 02:11 от sineva 1

# 1 119
Сега наваксвам с пропуснатите игри. Камелия игра много нередно със сеченето във втората битка и Андрей вместо сто пъти да ѝ повтори да удря в маркера, трябваше да ѝ каже, че ако продължава, ще е дисквалифицирана.

Чавдар направо ги отвява, а много им знаеха човките на "новите" мъже кой какъв бил.

Винаги ще остане в мен чуденката как щеше да стои Радо на арената. Освен дуела с Дидо, друг не можахме да му изгледаме.

# 1 120
  • Другата България
Мери, осмият глас най-вероятно е на оня, който отпадна от Иван първия ден. А Камелия може да е получила глас от учителката, която падна от нея на първия дуел за оставане.
Тези дори не си ги спомням.

# 1 121
Аз пък друго уж ги преброих.😁 За Чавдар - предполагам Дидо и Георги от новите ( близка възраст и близки светоусещания за живота ). За Камелия - Симона. За Валерия - Акси, Нина и съмнения между Лили и Хепи.  За Безнадеждният Иван са почти всички нови надежди - Калин , Евгени , Мажена, Мирелка, Елена,геймъра и тук се двоумя Милена ( учителката) или Влад ( единият от двамата може и да е гласът за Веселка ).  Един глас ми се губи.😁 За Яни са ясни Гуспата, Финци , Гечо, предполагам Ачо, може би и Лили.  Най са ми чудни гласовете на Альона, Влад, Хепи, Лили и учителката Милена. Точно и затова ме е яд ,че не дадоха гласуването, което като точки си е много важно за крайният резултат. И според мен първите,
 не успялите да влезнат, нямат право на вот. То по тази логика всеки от кастингите може да гласува.😁

П. П. Някой е писал в по- горен коментар за приятелството между Радо и Яни, бях го забравила. 🙈 Ето от къде е единия глас за Яни, който ми се губеше.😁

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 02:45 от Joy 05

# 1 122
  • София
Радо не е дал глас за Иван, дал е за някой от старите. А Хепи си каза, че е за Валерия. Така че на Вал трите гласа са - Акси, Нина и Хепи.

За Камелия гласът може и да е от Ачо, бях го забравила него.

Моите предположения:
Вал - Акси, Нина и Хепи
Камелия - Ангел
Веси - Влад
Чавдар - Дидо и Милена
Иван - Калин, Мажена, Елена, Евгени, Мирела, Симона, Георги, геймъра
Яни - Финци, Гуспата, Гечо, Радо, Лили, Альона

Милена, Альона и геймърът са ми тотално на късмет сложени.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 03:02 от Niya-

# 1 123
Альона според мен е гласувала за Яни. Само него окуражаваше по време на битките.

# 1 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пуснах си финалните моменти с процентите и кой е победителя.
Изненадана съм от вота на зрителите за Яни,очаквах по-голямо число,но после се сетих,че цял сезон се скатаваше и не заемаше позиция,откъдето и наказан със слаб вот.
Камелия 8% - много добре на фона на 6 разхвърлени гласувания. Какво стана с "Камелия едва ли ще вземе и 1% вот?" лол
Очаквах повече вот за Иван и далеч по-малко за недораслата и неприятна Валерия?! Такава злоба лъхна от нея при процентите..

Доволна съм,че Веселка победи отново.Наистина парите отиват при човек,който има нужда и който ще ги ползва разумно.

А,Симонче,няма нужда да се навираш в камерите и да се дупиш. И един път беше достатъчен,за да те забележим.Евтино поведение,явно си закъсала на спонсори.

Общи условия

Активация на акаунт