🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 700
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 155
  • на село
Едно им признавам на продукцията,  ако не друго, финалът беше напрегнат.
Никога не съм гледала с такъв интерес.
Получи им се.
И браво, че не манипулираха вота и от нашата мини анкета, и от ФБ се виждаха нагласите.
До сега не съм забелязала да се бъркат в процентите от публиката, ама нали знаете, докато не стигнем края все те яде нещо и се съмняваш.

Още веднъж- Честито на Веселка!

В началото на сезона мислех, че никога няма да дадат парите на печелил участник,  но новите участниците- доста зле и така се разви играта, че в един момент и аз започнах да съм за Веси Grinning

# 1 156
Този път доста ми хареса финала. Студиото много красиво го бяха направили. Жалко че не направиха една битка гъбен алманах в него вместо да се чудят какво да приказват.
Играта с тунелите Чочо за трети път я играе , щеше да е странно да не я вземе. А Яни трябваше да играе без очила.
Видях един коментар че на Веселка И-то на обратно. Да беше само тя. На Яни  Ч -то, а Иван успя и И и Я да сложи грешно. Няколко пъти при това.
Камелия и маркера за мен е игра в която можеше Валерия да е победител ако Камелия беше спазила правилата. Щеше да загуби първоначалните удари и да сече в по неудобна поза. Така на върха след Веси щеше да е тя, а не Чочо.
Аз до последно мислех че гласят един от хлебарите за победител. С тая шапка с тестото в сайта им.
Мисля си че първият път Весито най вероятно не е успяла твърде разумно да я изхарчи. Така че на нея супер и идва наградата. Ако Валерия беше решила да копира поведението на Веселка вместо на Акси можеше на нея да се честити сега.
Чакам да видя дали ще направят ферма тип Един за друг с двойки или с комплекти като сестри, майка и дъщеря. Като са изключение във формата дразнят, но ако изцяло каста е такъв е друга бира.
Да направят ако трябва изцяло мъжка ферма, че за пореден сезон жените правят предаването.

# 1 157
Вал не я събори това ,че копира поведението на Аксения. Изгуби феновете си ( и мен в това число) защото е лигла с непрестанно тръшкане ,рев и сополи. То беше рев за Гечо,после рев за ратайството,после пак рев кой ще избере за дуел, 3 дни драми и рев щото беше наказана да стои изолирана.

# 1 158
Леона, напълно съм съгласна!
И отделно как смяташе и тя, и останалите, че Веси щом е печелила не може вече и им е длъжна на тях да им изкара ратайства, битки, победата. Надали си е оставила децата и работата заради мечтата на Валерия.
Веси даже не смееше да агитира за себе си от лоялност към Валерия най-вероятно, докато последната не спря с таз мечта. И аз имам мечта да летя в Космоса, ама никой не идва да ми я заработи. Лигла!!! Първият път завърши втора, ако не се лъжа, сега трета. Толкова за израстването ѝ!

# 1 159
Явно все пак победата на Веселка направи чудото и повечето хора са добре настроени към следващ сезон. В предния Живка беше много харесвана, но хората бяха изнервени от случващото се през сезона и бяха скептични за следващия сезон.
Ето какво се случва като не си гласиш победителя и дадеш равен старт на всички претенденти (с едно конкурентно предаване го сравнявам).

Аз не гледах много сезонът поради няколко причини:
1. Според мен не се бяха справили добре с кастинга на новите участници. Харесвах Моркова и Калин, но по принципа "като няма риба и ракът е риба". Никак не харесвах Камелия, Иван, Радо.
2. Нямах човек, за когото да "викам" от старите. Тук няма да го пиша вина на продукцията, защото ако Митко Караиванов беше вътре щях да имам, а както разбрахме, той не е влязъл поради контузия. В същото време бяха избрани хора, които ме караха да искам да превключа канала непрекъснато - Лили, Чавдар, Веселка.  
3. Според мен не беше даден равен старт на стари и нови. Мисля, че трябваше да смесят отборите на ранен етап и да се получат два отбора със стари и нови участници едновременно. Опитът си е опит.

...но все пак съм добре настроена към следващ с уговорката, че съм малко скептична за кастинга - вече Фермата не е единственото предаване в ефира и много добри кадри отиват на кастинги в Сървайвър и Игри на волята. Дори и да не ги изберат, те вече са обвързани с договори и не могат да се пробват за Ф, което е жалко за зрителите.

# 1 160
А на мен лош привкус ми остави обръщението на Райно ( когото уважавах безкрайно) и мястото му сред агитката на Иван.Дори и не си го и помислям,че точно Иван му се е обадил за да застане зад него.И начина по който говореше,като че ли всичко беше наизустено.Такъв отруден ,семпъл и благ човек да харесва Иван.......Не ми се вярва.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 13:26 от pgineva

# 1 161
Как ще се развият нещата между Веси, Вал и Аксения, зависи от това, дали Веси ще позволи отново да я използват. Надявам се да не им даде една стотинка и да не финансира съмнителните им бизнес планове.
Камелия ме плашеше снощи с фалшивата си щастлива усмивка, която си беше залепила.
Процентите бяха близки, може би защото финалистите бяха 6-ма. Видя си, че по този начин битките имат много по-голяма тежест от преди, когато вотът решаваше всичко.
Аз не виждам тази снимка на Радо с Веси в IG му, защо ли така ?

# 1 162
Много се радвам, че Веси спечели отново! Гласувах за нея и бях почти сигурна, че ще спечели тя. Радвам се също, че част от участниците от сезон 5 бяха за нея. Те наистина са и приятели, сравнение с Аксения, Валерия и Нина.
Чочо много ме изненада, сложи младите в малкия си джоб! Щях да се радвам също, ако и той беше спечелил!

# 1 163
Преди малко разбрах, че Чавдар е брат на Иван Христанов, бившия зам. министър на Земеделието и настоящ депутат от ПП (Който стана по-известен с разкриването на далаверите на Капитан Андреево, и който още ходи с охрана).  Никога не го в споменавал.

Наистина си приличат.

Мисля, че Андрей беше казал в една от дискусиите по наболелите въпроси, че братът на Чочо е депутат. Чочо не съм го виждал да говори по въпроса.

# 1 164
Сезонът не беше пълен провал, но и не беше нещо уау. Обединението между старите и новите се случи прекалено късно. Беше ми смешно как гласът зад кадар с разочарование казваше как били в края на играта, но още имало разделение. Ми, много ясно като ги събраха само за последните 10-15 дни. Какво няма да ся разделени?

Другият фактор за това, че сезонът не беше кой знае какво бяха страхливите мъже. Толкова загатнати потенциални сблъсъци и на арената, и като характери, които така и не се случиха, защото магически мъжете си промениха мнението един за друг, когато имаха шанс да се конфронтират. Нито видяхме кулминация на отношенията между Чавдар и Финци, нито на Иван и Ивгени приказките за Чавдар и Яни стигнаха донякъде, нито дуелът между Калин и Яни беше особено интригуващ. За капак и не видяхме как Радо може да бъде победен на арената.

# 1 165
  • София
Радвам се за Веселка. Много приятно момиче е.  Валерия се зарадва на победата и на дуела.  Чак да са били с гробни физиономии при победата и не ми се видя.
Благодаря за темата, беше ми приятно в нея.
Яни е много зле на исторически теми. Не знам, защо се тиражиране, че е историк, мисля че е завършил начална педагогика.
Камелия наистина беше неприятна.

# 1 166
Честито на Веси, много съм доволна от резултата! Браво и на Чочо, скри им шапката.
Много съм разочарована как реагират на победата на Веси ... Сега гледах стори на Аксения, заедно с Вал и Нина са.

# 1 167
Гледах Веселка в тази сутрин по БТВ.
На въпроса как се чувства след победата , отговори , че е със смесени чувства.
Дали ще останат приятелствата , които създадоха вътре, отговори , че това засиви само от тях.
Парите ще инвестира най - вече в развитието на децата си.
Иначе сподели, че има къща за гости и кафене.
На финал Петя Дикова спомена, че на финала е бил и новият приятел на Веселка и им пожела всичко най - хубаво 🙂

# 1 168
Честито на Веска.Здравейте и от мен ! Изгледах Д.Линк за което Благодаря за сетен път на МЕРИ! Всичко сте изсписали,анализирали,че не остана ,какво да допълна-освен ,че много ме разочарова един коментар,че Веси била циганка и родила ,като такава три деца.....алууууууу ДЕЦАТА са злато,но и на Чавдар жена му е родила много деца та тя ,каква е в твоите очи....ПИТАМ:Циганите в БЪЛГАРИЯ не се ли тълкуват БЪЛГАРИ с българско гражданство или са чужденци? Райно изора нивата на Иван с неговата подкрепа.Камелия цял сезон плюеше чалгата,но в агитката и все чалга кокони виждах имаше една със жълт клин оооо божеееее и всички с това мьеко говорене ,абе и 8% и са много на тази /никога не ми е харесвала и не ме грабна с нищо/...Браво пак на Веси и вярвам,че парите ще отидат на точното място....

# 1 169
Камелия трябваше да е на дъното на класацията!

Общи условия

Активация на акаунт