🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 806
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 215
Не мисля, че Аксения беше облечена така снощи. Имам спомен, че точно при погребалната физионимия беше с пусната коса на път.

Бешее, беше. На финалните надписи се вижда тоалета на Аксения.

# 1 216
  • Другата България
Много ти благодаря. Heart
Присъединявам се към всеобщото мнение.

# 1 217
Никога не съм вярвала в приятелството между тричките феи. Така използваха Веси, че само кьорав (или глупав) човек нямаше да го види. И Вал, и Аксения са толкова далече от Веси, че в живия живот никога не биха имали допирна точка. “Променената” Аксения беше един голям и много добър театър. Ролята на “жертвата” се изигра от Вал. Така и не ги харесах, за мен не бяха кой знае колко по-различни от Камелия. Просто знаеха кога да си затварят устите и как да хитруват.

Надявам се следващия сезон мъжете да покажат повече и да са малко по-смели.

# 1 218
Дребничкото на снимката Лора ли е?
Какво е това ансамбълче изсулено?

# 1 219
Така беше облечена Аксения

Ето я Ваня

# 1 220
Ох, сетих се на кой ми напомня Ваня Павлова...На ена кукувица от семейния Биг Брадър, Корнелия май.Същата се е докарала.

# 1 221
Извинявам се, не съм догледала явно. Тематична баладжийска вечер откъм тоалети значи. Даже и Чавдар така изглеждаше - все едно е облякъл ризата и панталона от собствения си бал.

Стайлингът на Веси много ми хареса снощи. Днес при онова недоразумение Пипи също изглеждаше добре - с рокля и кецове.

# 1 222
Може ли някой да ме светне, тези грозни прически , като Лукчо, дето и Валерия и Аксения си правят са модерни в БГ , или в Бургаско?
При Аксения иди-дойди, но при Валерия подчертава монголоидните й черти.

# 1 223
Ох, сетих се на кой ми напомня Ваня Павлова...На ена кукувица от семейния Биг Брадър, Корнелия май.Същата се е докарала.

Вярно, съща Корнелия е 😄😄😄

# 1 224
  • Другата България
Разплетох си единия чорап заради Ваня и пуснах сълза. Как ще преживея това, че няма да гледа повече “Фермата“, не знам. И то заради Чочката.....предлагам на Аво, а и на “брат му“ да го поканят за трето участие, хем да спечели най-сетне, хем Ванчето да е дзен, че нова любоФФ има, да не стане фал и пак да наблегне на семинарите.

Хепи Ванче май наистина е най-подходящо облечена за целта, Цветелина също, дано откакто е омъжена жена вече се е кротнала с тоалетите на фолкаджийка. Не видях Мартина, ама аз и гледах отчасти, а днес така и не ми остана време да връщам, там ли беше?

# 1 225
  • софия
Понеже по-рано сте коментирали паричната награда, реално Веси си е ползвала спечелените пари: преместили са се в града, опитала е някакви неща да прави. Днес в интервюто каза, че си е отворила кафе.
Надявам се на по-добър каст за следващия сезон, защото в последните 2 нивото пада.

# 1 226
  • earth
Това с шестте финалисти и разделяне на игрите на мъжки и женски беше сполучливо. Дано го запазят.

# 1 227
  • При семейството си
Честита победа на Веселка, заслужена.
Веселка има 3 деца, също както Чавдар. При това ги е раждала, възпитава и отглежда, като майка, а не бащата, който е намерил жена за тази цел.
Веселка има т.нар. чисто фермерски умения, точно както Яни, Чавдар, тези, които се търсят и от наставниците. Веселка има отношение към животните, ама не домашните любимци в апартамент, да ги гушкаме, разхождаме и фризираме, или да си пием бирата с тях.
Веселка има повече спечелени битки и повече победи от Валерия, дъщеричката на мама и тати, която на 30-+ е предприела голямата крачка да се премести на 200 километра и да се издържа сама.
Веселка не е инвестирала в силикон, джуки, брекети и т.н., но пък има някаква естествена красота.
Веселка не е завършила бакалавър, магистратура, не е била мениджър на голяма фирма, може би даже не е напускала границите на БГ (за разлика от Камелия, Нина, Яни, Аксения, Ванчето, явно и други), но пък има една завидна природна интелигентност.
Веселка истински беше огорчена и се чувства предадена, когато в нейното фермерство приятелките и’ пийваха джинче и се плацикаха в СПА Диканя.
Веселка може и най-вероятно е направила истинска “къща за гости”, защото има нещо истински “селско” в нея…нещо,  от което много настървено бягат Камелия, Акси, Вал, Нина..,всички останали.
Някакво раздалечение се усещаше между “приятелките” още преди финала…явно разликата между игра и действителност/реалност е била твърде осезаема.

# 1 228
  • Другата България
Поведението на Валерия след финала ме кара само да се радвам, че не сбърках в преценката си за нея.
За Нина дори не си заслужава да се замислям, защото толкова безличен участник не помня да е имало, до степен такава, че наистина да нямам никакво мнение за нея.
Та, беж от такива “приятелки“.

# 1 229
  • earth
Веселка има 3 деца, също както Чавдар. При това ги е раждала, възпитава и отглежда, като майка, а не бащата, който е намерил жена за тази цел.
Е, хайде сега. Това че е намерил жена, с която да отглеждат и възпитават децата си заедно, не е ли плюс за него?

Общи условия

Активация на акаунт