🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 682
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Според мен бяха сигурни в победата на Валерия, явно са знаели, че има 20 точки от игрите и че ще получи достатъчно зрителска подкрепа. Много тежка подкрепа за Вал със златните ни момичета. Аз като видях гимнастичките (и то всички) в агитката на Валерия си казах, лелеее, веднага ще и скочат резултатите поне с няколко процента, което дори може и да стигне за победата. Топ звездно присъствие беше това, а и баш по темата, защото тя е бивша гимнастичка и тренира деца сега. А пък при Яни, друго златно момиче, Ивет Горанова. Е, не е много честно, хехе. Тежки удари под кръста, ама народа си бе избрал вече Веси... 😊

Вота бе размит да, факт, иначе Веси щеше да спечели повече проценти, поне според мен...
Но така стана по-интересно и се акцентира повече върху игрите и фермерския вот.

Вижте масовия шок, реакциите (пак гледах финала) когато Вал се оказа зад Чавдар. Някакво затишие стана и някакви възклицанция. Вал стоеше като гръмната и не знаеше какво се случва. Аз също докато гледах първия път, хаха. После Яни и нов ШОК, чак четвърти?! И си викам, лелее а дали няма да е Чочи (веднага се сещам и за интрото на сезона и как някой хлебар меси...), ааааа светнат ли 26% значи печели именно той, обаче бам 29% и веднага някакви писъци и възгласи в агитката на Веси, а тя самата не знам дали вече знаеше, защото сякаш бе в неведение и шокирана и после бам-бам, фанфарите и всичко стана ясно, ама се разви за секунди.

Всички там бяха малко или повече изненадани, да не казвам шокирани от финала и много, много адекватни реакции след него нямаше, освен непринудената радост на агитката на Веси, нейната реакция и на дечицата и. Андрей също ми се видя много щастлив от резултата и много сърдечно я прегърна.
Вижда се веднага още в първите моменти, че Аксения на два пъти поздрави Веселка, опита се и да я прегърне, но просто не успя, беше изтласкана от тълпата, хаха. Весито я награбиха и Акси се отказа. Вижда се и как Дидо я поздрави и това беше. Не се видя други да я поздравяват. А да, Симона и тя се навря там. Вал също поздрави Веси ама вече към края малко преди края на предаването, но я поздрави и леко прегърна.

Има го всичко запечатано. А това кой как тълкува неща вече си е индивидуално.
Освен да викнем едни криминални психолози, които да ни изтълкуват по реакциите на телата кой какво си мисли? Simple Smile

# 1 276
  • при късмета
Аз не прочетох някой да окачествява Аксения като злобна. Не е злобна, но е манипулатор на дребно (щом изначало ѝ прозират манипулациите, съвсем отделен въпрос е, че и тези които се подвеждат нямат капацитет) и нагаждач, а това противоречи и на искрена. Ето пример с Финци. В началото, като отиде при старите се залепи първо за Чавдар и Финци. То бяха ласкателства, то бяха хвалби колко можела да вземе от тях, как ги уважавала, колко стойностни хора били и всякакви такива. Финци си остана резервиран и на избора му за дуелист си пролича, че Аксения е и злопаметна. Чавдар обаче, без да се поддава на нейната манипулация, изманипулира нея. Това не говори за някакъв капацитет, а само за претенции, дори за манипулатор. Злобна не е, просто олицетворение на кифлла, с всички кусури на определението
Альона няма да се учудя да е "предала" собствения си отбор. От нея е напълно очаквано.
Това ме подсеща, за съмненията, че Иван е циганин. Ако са били съмнения през сезона, то Райно го изясни напълно. И ако Веселка е скрила произхода си в първото ѝ участие, то Иван прави същото и да не забравяме, че и Ивайло го направи миналия сезон. А при всичките кусури на последния, това мина незабелязано. То не, че нямаше за какво друго да е критикуван де, не можеш да смогнеш с негативите

# 1 277
Мен това звездно присътвие, изобщо не може да ме впечетли, еле пък да ме накара да подкрепя някой, който изначало не съм. И ако това влияе на хората, съм в потрес честно!

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 13:54 от Nona M.

# 1 278
Много интересни снимки сте споделили.

Влад и приятелката му наистина са доста симпатични.

Ванчето от предната Ферма ми изглежда бременна, не е дебела, но има промяна в излъчването ѝ, отделно съвсем леко е подбрана роклята да ѝ е една идея по-широка, дали скоро няма да обяви тази новина? Нали е щастливо влюбена, та няма да се изненадам.

Аксения според мен НЕ се зарадва за победата на Веселка и поне малко са им хладни отношенията спрямо преди. Но определено до голяма степен това се държи на факта, че се надяваше Валерия да победи, тъй като не е печелила.

Много ме е яд за Чавдар вече, най-старият беше, подобри си стратегията спрямо миналата година, най-добри резултати на дуелите, добре си изигра картите по време на сезона. Дори хора, които го мразеха, после му признаха, че са си променили мнението. Щеше да е супер да спечели той и да има изненада. Но очаквах да няма популярност и съответно достатъчно SMS, няма харизмата на Яни, за жалост.

# 1 279
Е, не са нужни чак криминални психолози, за да ни тълкуват езика на тялото. Достатъчно е само да си живял сред хора, за да усетиш разликите в поздравленията. Joy

# 1 280
Мен това звездно присътвие, изобщо не може да ме впечетли, еле пък да ме накара да подкрепя някой, който изначало не съм. И ако това влияе на хората, съм в потрес чесно!

Същото си мисля и аз.. Пет пари не давам, че гимнастичките ни са застанали зад Валерия. Това няма да промени факта, че е лигла, ревла и с акъл на 10 годишна... Наистина ли някой се впечатлява кой е в агитката на участниците? Че то по тази логика си беше ужас, че Ваня подкрепя  Чавдар Joy

# 1 281
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изобщо не се очудих от реакцията на “приятелките” . Още вътре като бяха, казах че използват Веселка, то си беше очебийно. Дано поне се е усетила вече и да им бие игнора. Почти всяка позната с момиченце, тренира детето художествена гимнастика, та кои деца ще вкарва Валерия в залите за мен остава загадка 🤔 За някой по затънтено градче бих се съгласила, ама за Бургас да ми ги вкарва в залата, айде по-полека. Тръгнала да играе по тая струна ама се наигра много хубаво. С приятелката ѝ да си рекламират сега студиото за красота, което ще западне до няколко месеца. По към Яни бях аз за победител, ама айде и Веселка е по-добрия избор от останалите.
Ама за едната точка от съфермерите и аз се ядосах, изнесе им ратайства и битки без да каже гък, и айде на ти тая точка дето се бъхти цял сезон.

# 1 282
  • София
Радвам се че познах за Веселка. Бях сигурен, че ще спечели въпреки сериозните съмнения в темата заради странчни фактори, а не че не е най-сериозния фаворит. Но опасенията бяха за Вал и Яни, не и за Чочо. Точно Чавдар беше големия ШОК според мен. Познах, че Валерия ще спечели най-много точки от игрите, но при мъжете мислех, че ще е Яни. Значи все пак онази добра форма, която Чочо демонстрираше (планковете, набиранията) не е била само да плаши гаргите (ама си ги уплаши, защото така и не посмяха да го дръпнат на дуел). Още тогава писах, че това е мега психологически удар по ''страшните мъже'' от Новите и че ще напълнят гащите, защото освен това знаят и за Алманаха...

Не е коментирано в темата, но обърнете внимание на следния неоспорим факт. Ще го болдна.
Едно първо свалено кенче от бира спечели 100 000 лв. или 90 000 лв. чисти.
Не знам дали някой няма да направи реклама от това. Кенче бира <=> 100 бона 😀😎
Защото АКО, Веселка не бе спечелила тази игра с прашката по кенчетата (а отиде трета там) сега крайния победител щеше да е Чавдар!

За мен този финал ще остане в историята и дори само с това да се запомни от сезона ще е достатъчно за добрата финална оценка, защото имаме и обратния момент. Велики сериали или риалити сезони, опропастени заради малоумен финал или такъв, който не се харесва на огромния процент фенове.

Изненадите за мен:

1) Чавдар печели 25 точки от игрите и е на 1 място по този показател от всички финалисти?!
2) Райно е в агитката на Иван. Мега ШОК за мен!
3) Златните ни момичета и тяхното присъствие на финала. За Ивет Горанова не бях изненадан, даже в някаква степен го очаквах. Те станаха доста близки с Гуспата в Максимал и даже ще участва в следващия му сезон.
4) Камелия не е последна на зрителския вот. Значи въпреки всичко, 'Гласът зад кадър' е бил много силен и не малко хора са се подвели по него... Жалко. Иван не заслужаваше да е последен на финала.
5) Иван печели фермерския вот. Очаквах да е за Яни. Шокирах се и че Веселка има само 1 глас, колкото и Камелия. Това за мен вече бе долно! Или ние не знаем за някои неща, както почти винаги? Едва ли... Поне тук според мен И/А не са скрили нищо, щеше да ни е подсказано отдавна в сторита или с намеци. Но как може само 1 глас, това е абсурдно просто. И кой е този голям човек??? Много искам да знам, държа да знам направо!
6) Високия зрителски процент за Чочо също не го очаквах. Тези 17% са много даже! Браво на тази не малка част от зрителите на Фермата, защото за Чочо нямаше никаква подкрепа от никого, освен от Ваня. Хм, а може и Ваня да е помогнала, мдам, защото Ваня има много верни и изпълнителни фенове, които я следват неотлъчно, като в секта са. Но все си мисля и се надявам Чочо да е получил подкрепа от реално гледащи и мислещи хора. Защото ако имаше един голям играч този сезон в истинския смсъл на тази дума - играч и стратег, то това бе именно Чавдар! И се радвам много, защото бях един от малкото, които го подкрепяха тук и писах тези неща за него далеч преди финала...
7) Вал и нейните 19% също леко ме изненадаха, но според мен са се вдигнали доста процентите заради златните ни момичета на финала, убеден съм. Те са много, много популярни и обичани от хората.
8 ) Яни и само 21% като за него си е малко, а и като сбор от игри/фермерски вот/публика да е чак на 4 място в крайното класиане за мен си бе нов шок, ново шест! Яни през по-голямата част от сезона бе спряган едва ли не за сигурен победител от мнозина... Аз обаче алармирах на няколко пъти, че тази пасивност, криене и клинчене ще му изядат главата и се оказах прав. В интерес на истината аз дори не го виждха финалист, но как мога да знам за фактора Радо...
9) И финалния шок беше, че в крайна сметка ТОП 3 са само в рамките на 5 точки, а топ 2 само в 2 точки.
Друг такъв финал на Фермата не е имало! 🙂

# 1 283
Честита победа на Веселка! Абсолютно заслужена, на фона на показаното през сезона. Пожелавам и да съумее и тези пари да използва разумно, както и предните. Децата и са страхотни сладури, обаче кой беше мургавият господин в агитката ѝ? Това ли е баща ѝ? В нейният сезон изтървах момента, в който са показали семействата им, а нито Веселка, нито децата приличат на ромчета.

# 1 284
Да, баща и беше. А жената, която я мамосваше, майка и ли беше?
Защото някой по назад спомена , че май майка и била починала.

# 1 285
Чавдар им скри шапката наистина на дуелите. Аз не го харесвам, но не мога да си кривя душата.. Впечатлих се и си заслужи мястото. Даже, ако беше спечелил, нямаше да ме е яд, нищо,  че не го харесвам! Що за лудост е това Grinning

Райно и Караньотов в агитката на Иван бяха... нелепо изпълнение, честно Joy

А за едини глас за Веселка.. и аз искам да знам кой е този човек! Мисля, че е Радо.

# 1 286
  • София
Между другото мисля си сега и друго. Яни и присъствието му на финала. Яни е много обичан, факт. Той си е нещо като Фермата... Но хората от толкова много изгледани формати вече станаха доста обиграни и не могат да гласуват за някого само защото го харесват. Да, Яни на пръстите на едната ръка са хората, които не го харесват, но чак да спечели сезона? Мхм, ами не направи достатъчно. За мен това че избра да е на спокойствие цял сезон, а жените (а от жените именно Веселка бе на преден план) на Старите да обърнат резултата му изяде главата. Само с една силна финална седмица няма как, макар че финала е много важен, все пак Фермата е 3 месеца маратон.

Но друго искам да споделя. Не защо Яни не успя да спечели. А неговото влияние върху вота. Именно факторът Яни на финал направи този финал толкова интересен, защото поне според мен (мога и да бъркам, но аз така мисля) именно той изяде много гласове, които иначе щяха да заминат в по-голямата си част за Веселка и в по-малка за Чавдар. Защото профила на средностатистическия зрител гласувал за Яни е такъв, че той би гласувал и за Веси и за Чочо, по вече за Веси. И от там много по-голям шанс за останалите на финала!
Ако Яни го нямаше или не бяха цели 6 човека на финал, то и процентите на Веси щяха да са по-високи и съответно на Камелия и Иван по-ниски.

# 1 287
Има го всичко запечатано. А това кой как тълкува неща вече си е индивидуално.
Дяволо, преди време ме забавляваше твоята наивност, ама вече ме дразни и ти се ядосвам, че не се променяш в това отношение. Ценя това, че си откровен в темата и огромния ти труд, но Веселка се е научила, време е и ти да пораснеш вече. Това не е позитивизма на Влад, за който твърдят, че дразни "българите" (което е малоумно обобщение), това е да си толкова наивен, че да не виждаш нищо друго, освен пеперудки и розови балони. Ако влезеш все някога във Фермата с този мироглед, ще си излезеш от първите... А толкова труд си струва поне да изкараш сезона вътре. Учи се, момче, не стой в своя мечтан приказен свят, излез от него и виж реалността, сигурна съм, че си малък на години. Не мога да разбера как за теб всички са добри, дори да е някъде където не е сигурно че който и да е може да надникне, за да го види. Хората не са добри, затова трябва да ценим единиците наистина добри и с чиста душа хора!

# 1 288
Мисля, че гласът на Веселка е от Влад.
Радо е гласувал за Яни по-скоро. Но според мен видя, че никой не ѝ честити и съзря възможност да се реабилитира в пространството като е от малцината, които го правят. И коментарите го доказват, хората са впечатлени от него Wink
А „моята Вал” след като видя, че е трета и няма как да спечели, да се беше зарадвала, че нейна близка поне спечели, ама Ц!

# 1 289
Мислиш, че Радо е такъв схемаджия, че да се опитва да се реабилитира Joy

Колебая се между Радо и Влад за този един глас.

Общи условия

Активация на акаунт