🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 713
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 260
Значи тези кокошки са влезли във Фермата само за да си рекламират кой каквото там предлага.
И още ли се питате защо обикновените хора гласуваха за Веселка.

# 1 261
  • earth
Превърнете реклами, които ви дразнят в антиреклами - съзнателно отбягвайте продуктите. Аз така правя. Ако имаше повече хора като мен, светът щеше да е по-добро място за живеене Simple Smile

# 1 262
Аксения не ме дразнеше във формата, но на финала и видях злобното лице. Играла си е роля, за да спечели популярност.  И това само за да продава някакви боклучки.

# 1 263
Аксения влезе във Фермата като кифла. Благодарение на стария отбор успя да се превърне в нормална млада жена. Дори си помислих, че наистина престоят и е бил положителен. И като излезе от Фермата какво стана - пак кифла. Че и по-голяма даже.
Затова Весито печели вота на хората и чека накрая.

# 1 264
  • Вестерос
Тя Нина беше си казала в началото, че влиза, за да си рекламира продукта, ама така и не го направи 😁

Симона съм я пропуснала, че изключих след като обявиха победителя.

# 1 265
Нина си проспа времето вътре. Пък явни реклами не са позволени, така че си уби времето.

# 1 266
Аксения си каза, че е влязла да се гримирВа, забавлява и за други приятни неща, пък те какво я караха да прави. 😀
Сигурно затова беше това тръшкане в началото, после видя, че трябва да обърне листа...

# 1 267
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aма как така не забелязахте Симончето?
Тя толкова се напъваше да влиза в кадър и така да не я отразите?!

Аксения е злобна и по-зле от Камелия дори,това отдавна ми е ясно,ама вие Камелия та Камелия. Камелия поне не се крие и е откровена.Тоест знаеш какво да очакваш от нея.
Въобще не искам да се сблъсквам с Аксении в живота - уж приятелки,уж много съм й мила и драга,а зад гърба ..кой знае на какви мизерии е способна.
Уж Веселка приятелка,уж най-близка..не знам си какво..а лице изписано с яд и тъга,че Веси спечели Ф8.

# 1 268
Оф, Боже - някакви кифльоци, въобразили си, че са селебритита, след като са поревали малко във фермата. И тези хора някой ги следи в социалките и се интересува от тях Scream … Ми освен и аз да се пиша стара и тва е. Тук - там някой свестен човек. Обикновено различен от масово харесваните. Много добре изглеждат Влад и приятелката му, да ти е кеф да ги гледаш.

# 1 269
ММ изобщо не отрази Симона, но като видя ботушките на Камелия, очите му блеснаха 😆. Чак ме попита дали не искам и аз такива лъскави обуща 🤣
Не ми се мисли, ако беше видял перцата на Симона. Сигурно щях вече да съм накичена като коледна елха.
И за да не ми е тотално празно мнението, само Радо е качил снимка с Веси като победител, Влад също има, но не става ясно от кога е. Големите приятелки в постовете си, просто са честитили победата на Веселка. Нямам идея дали не са добавили честитките в последствие, като са видяли народната любов.
Много моля господа продуцентите да сменят концепцията и хората, които правят кастингите.

# 1 270
Интересно ми е какво ще измислят за следващия сезон Simple Smile
Mari An, според мен Валерия вече има хиалурон в устните, може да е малко и незабележимо, но според мен има.
Тя си помисли, че като гимнастичките са в нейната агитка и ще спечели, но зрителя не е глупав и помни всичко!

# 1 271
  • при късмета
Да си дам и аз петте стотинки
Честито на Веселка, от финалистите ми беше фаворит! Напълно си заслужи победата, че даже си я изработи, за разлика от останалите финалисти, с изключение на Яни.
Изненада ме второто място на Чавдар. Но каквото и да си говорим, беше по-приемлив от предишното участие. А и за издънката му тогава имаше заслуга и цигането. Сексистките му проповеди не са ме впечатлявали особено, та не са ѝ чак такъв проблем. Ако беше станал победител, щеше да е заслужено, имаше достатъчно вот и си взе битките. Все пак моя втори избор беше Яни, мястото му в крайното класиране също ме изненада. Трябваше по-рано да стане отново себе си, в предишния сезон ми беше по-забавен.
Валерия и на финала се изложи. Опита все пак да се сдържи, но не успя. Не, това не е пораснала жена, според самата нея, това е опит за заблуда на останалите, че е пораснала.
Не очаквах Иван и Камелия да си разменят последните места за вота, очаквах само да са последни.
Добър финал беше, доста оспорван. Обаче ВЪРНЕТЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ФЕРМЕРСКИЯ ВОТ ПЕРСОНАЛНО. Това един глас за Веселка беше обида и, ако беше излъчено щеше да се персонализира излагацията или поне при старите. Подозирам, че Аксения има пръст в тази работа, защото е способна да обработи дребни душици като Нина и Лили, а покрай тях и други. Поне има справедливост и Веселка е компенсирана за слугуването на този отбор от начало до край, във всякакъв смисъл.
Аксения така и не я харесах още вътре. Нейното е "дай на селянина власт и му гледай сеира". Остава си кичозна селянка в същността си и това се вижда най-добре винаги след края. С Камелия много си приличат в това отношение и двете разчитат на корекции за изразяване на така добрата им душевност, ама всеки си знае, че са корекции, а истинското е друго.
Като цяло ми хареса сезона. Не е уау, но е по-добре от последните два.
Каста, каста драги продуценти прецизирайте. Защото иначе драгия зрител ще е много разочарован, трета година сте тотален провал в това отношение. И ако претендирате да се вслушвате в зрителите, да сте самокритични и градивни, само с това ще си оправдаете претенциите.

# 1 272
  • София
Альона с Дидо. Дидо много стилен. А я вижте кой се подава зад тях. Кирилчо. Значи и той е бил там. Това е единствената симка от всички които видях (а те са стотици) в която влиза в кадър. Сякаш този човек изчезна от планетата Земя... Продължавам да смятам, че това щеше да е най-убедителния и силен шампион в историята на Фермата, а той буквално се самоунищожи пред цяла България. Кирил е нагледния пример за едно от най-използваните верни клишета в историята: ''Каквото си направиш сам...''

Четирите приятелки или добрата страна на ''Сезона е наш'' 😀
Аз не споделям масовото мнение, че Аксения е била злобна или не се е радвала за Веси. Просто тъжеше много за своята Вал. Тя е естествена Аксито, каквото си мисли това и е на лицето. Много искрен човек, много пъстър и жив и добре, че беше тя, че да видим нещо по-интересно в сезона...

Вал 😘

И Альонка е била за Ванката явно

Влад и приятелката му много хубави
Вече е пусната от 'Президента' ама така или иначе си я бях подготвил заедно с тези, които пускам
Зад тях се вижда как Яни помага на някакво момченце да си смени фланелката, че явно се е изпотило...

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 09:05 от Diavolo

# 1 273
И аз мисля, че е време да отпаднат някои профили, които се търсят и вкарват във фермата.
Профилът на кифлата, която ще доказва на света, че не е кифла, вече се изтърка. Такива освен да ги мъкнат като куфари до финала, друго не показват.

# 1 274
И аз не мисля, че това, което видяхме в края, е било злоба от страна новите дружки на Веси. Не знам защо хората все си мислят, че ако някой е правил нещо веднъж (говоря за преживявания), то по-добре да отстъпи мястото си на другите, за да го изпитат и те. Но всекиму според заслугите. Щом Валерия толкова е искала победата, да беше се представила подобаващо през сезона - на фона на цялата шлака, която беше там, нямаше да е трудно да изпъкне. Не става само с ядене, трябва и акъл.

Общи условия

Активация на акаунт