🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 723
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Много размазана снимка се получи - това със зелените перушини по ръцете е Симона. В сторито на Цвети влиза в кадър няколко пъти.

# 1 246
  • Вестерос
омг! Мерси

# 1 247
  • София
Не знам какво й харесвате на Веселка. За мен има нещо прикрито при нея..не е искрена. Да не говорим, че вече е печелила и изобщо глупава идея за стари и нови участници. Първо,че не се получи никакъв мост между тях и второ явно се гласува за по-известните от предни сезони. С една дума, не ми хареса финала..едни и същи лица в ефира. Нещо като Евгения в ИВ, но както и да е.

# 1 248
# 1 249
Ужас! Толкова да ми е непозната тази, сякаш никога не е била във Фермата.
Каква е тази изкуствена трева по ръцете ѝ? Или е връзки копър това?

# 1 250
Сега са модерни перата, но на живо не изглеждаше
баш така, мернах я вчера в един кадър на финала Симона.Тук доста се е “филтрирала”.

# 1 251
Никой не следя из мрежите, та ви благодаря за снимките ! За тоалетите на дамите - и на мен само Ваня ми хареса донякъде. Вместо тоя широк панталон, трябваше една пола да сложи и да махне червеното палто, но пак добре. Веселка беше много семпло и скромно облечена, не перфектно, обаче и нея много я харесах, защото дрехите отговарят на личността й и нямаше опити да се представя за модерна и бляскава жена, така че 10 давам на Веси. За другите ужасии вече сте писали. Симона беше супер смешна как се навираше все да е пред камерите с котешка походка, нещо й хлопа дъската на тази девойка. Валерия също ми хареса, макар че можеше и да не е с поло.
Разрових се да открия и аз снимки, но от това което видях, установих, че повечето са били там да се щракат за фейсбука и IG и да се показват. Хепито е качила 20 снимки, но нито една с Веселка. Лилито и тя така, Влад също и само Радо видях с Веселка. Аксения и тя от немай къде има една снимка с нея. Голям резил са тия хора, нямам думи, толкова злоба не съм очаквала. Дайте да видим Камелия няма ли снимки или е обидена и не желае да ни се показва ? Joy
Косата на Ваня Павлова ме уби. Отива й така, но корените й са бяло русо, а екстеншъните - жълти Joy
Приятелката на Иван е красиво момиче, обаче ми се стори много надъхана и наперена, долових нещо, с което не ми стана приятна.
Мисията на Валерия вече писах, че е чист популизъм. На половината ми приятелки дечицата тренират худ. гимнастика, даже малки шампионки имаме. А тя го представя, че иска да "вкара децата в залата", което е доста нелепо, защото масово децата спортуват вече от много малки и не е като тя да се е сетила. Но определено й помогна тази "мисия" за крайния резултат.
За мен Веси, ако се поддържа повече и си обръща малко внимание, е най - хубава от всички. Има нежни, хубави черти и мило излъчване, естествена красота вътрешна и външна, излъчва топлота и добронамереност. Не се прави на нещо, което не е.

# 1 252
  • Другата България
Ужас! Толкова да ми е непозната тази, сякаш никога не е била във Фермата.
Каква е тази изкуствена трева по ръцете ѝ? Или е връзки копър това?

Аз ще си замълча, че сигурно вече звуча поне на 90......

# 1 253
Тифани, как не видя Симона. Че тя се дупи във всеки кадър накрая Joy А колко филтри е сложила на снимките си.. по тв изглеждаше подпухнала и поне с 5-6 кила отгоре... Ама сигурно е, щото камерата слага килограми Joy

Влад и приятелката му са много готини!

На Иван приятелката е много красива, но наистина прекалено нахъсана беше. Но пък не очаквам някое скромно момиче да го хареса и търпи.

Добавям на Кама ботушките.

И явно след финала, Камелия и Ангел в една компания..

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 23:59 от Ели-Мели

# 1 254
  • Другата България
Перата наистина били модерни, но това поне е стилно.
Цвети, понеже по едно време се мяркаше тук, много критики от мен си отнесла, но снощи беше за мен заедно с Ванчехепи една от най-добре изглеждащите жени. И Лора ми харесва.

# 1 255
Не знам какво й харесвате на Веселка. За мен има нещо прикрито при нея..не е искрена. Да не говорим, че вече е печелила и изобщо глупава идея за стари и нови участници. Първо,че не се получи никакъв мост между тях и второ явно се гласува за по-известните от предни сезони. С една дума, не ми хареса финала..едни и същи лица в ефира. Нещо като Евгения в ИВ, но както и да е.
Обяснили сме много подпобно защо харесваме Веселка.

# 1 256
Аксения 🗿

# 1 257
  • При семейството си
Последните снимки…фермерка до фермерка,..от тези, които купуват био, еко, посещават фермерски базари, но…миризливата краеа или кокошка им е едно от най-неприятните неща.

# 1 258
Аз надникнах в профила на Аксения в ИГ.
Реклама след реклама, на клипчета, на снимки, на сторита, с препратки, линкове....майкооооооу! На това ли му казват инфлуенстърство? То моливчета, червилца, роклички, маратонки, екипи, дори бебешки шампоанчета....последвай този, онзи, пети и десети, тагни още двама или трима, виж ме тук и там...само дето не прочетох “пипни ме тук, и тук, навсякъде ме пипай....“
Ами какво да кажа, много с@кс излъчва това момиче, жена, и то някак провокативно, на моменти дори пошло. Не знам Валерия докъде ще я докара с това приятелство между тях, но на прима виста очаквам от нея да си сложи силикон и в устните, и в.....

Противна работа! А може и аз да съм дърта,но не ми е ок.

# 1 259
А въпросната марка детски продукти, които Аксения рекламира, е на Нина. 😳

Общи условия

Активация на акаунт