🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 675
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 290
Мислиш, че Радо е такъв схемаджия, че да се опитва да се реабилитира Joy

Колебая се между Радо и Влад за този един глас.

Смятай какъв пародокс ще е, ако единственният глас,  който получи Веселка е от някой от новите надежди Astonished

# 1 291
Да я питам "моята Вал", ако беше спечелила и лисицата Аксения щеше да е тази, която ще ѝ намести парите, дали щяха след това да са такива голеееми приятелки?! Щото Валерия е май-по-голямата, ама на акъл е на 16, пък Аксения се държи като жена с доста опит и е такава хитруша, че щеше да се възползва така, все едно тя е спечелила.

# 1 292
Всички там бяха малко или повече изненадани, да не казвам шокирани от финала и много, много адекватни реакции след него нямаше, освен непринудената радост на агитката на Веси, нейната реакция и на дечицата и.
Когато обявиха процентите на Веси, нейната агитка започна да се радва и да вика, но тя ги спря. Според мен им каза да не бързат още, защото не беше ясно дали ще й стигнат за финала докато не ги прибавят към другите точки. От там дойде суматохата, почнаха да викат, спряха, след това обявиха крайните точки и победителя. В интерес на истината големия зрителски вот можеше и да не стигне на Веси, ако например Чочо беше взел фермерския вот, или беше победил и в третата битка! Но все пак браво на Веселка, тя беше и моят избор за победител във Фермата 8, дано да успее да използва наградата максимално добре!
P.S мисля, че гласът на Радо е отишъл за Веселка, Влад държеше на отбора на Новите надежди!

# 1 293
Благодаря на Мари, изгледах и средната част на финала, която пропуснах и края отново с последните моменти. Жалко за БТВ, толкова недалновидно решение, а финала е прекрасен, с игрите, разкашното студио, стари и по-стари участници, популярни личности, Иван и Андрей водеха перфектно, заслужаваше си неделна тричасова вечер!
След обявяването на победата на Веселка, се затичва Нина и после всички от нейната агитка. Аксения веднага също се опитва да я доближи, но е някакво стълпотворение, вижда се, че на трети опит посяга да я прегърне и май успява, но сменят камерата. Но определено я е поздравила.
Няма никаква изненада във вота, хората са гласували чисто и просто по популярност на персонажите, а с някои от действията си тези хора са досъбрали фенове. Валерия нищо не губи, защото само в мечтите си е била победител или претендент, никой трезвомислещ зрител и без случката с Гечо не я броеше, та тя беше невидима(това съм го писала) и много нереалистична представа от нейна страна и двете ѝ фермерски дружки - Аксения и Нина, че има шанс за вота на публиката.
Лили е гласувала за Яни, изобщо никой не би я обработил, последните снимки в инстаграма ѝ са във възхвала на Яни.
Това което ми направи впечатление е, че след вота на Чавдар, когато останаха двата образа, Чавдар прегърна и подкрепяше Яни. Валерия вече бе наясно, че е загубила, тук можеше да прояви солидарност и подкрепа към Веси, а тя се правеше на разсеяна, огорчена и обърнала гръб говореше с агитката си.
Място за сърдене няма. За мен Аксения е спокойката между всички момичета, защото тя е харесваната, тя е търсената, тя е мотора на евентуалното им бъдещо приятелство. Даже Камелия се тръшкаше, че не е спечелила приятелството ѝ. Веселка и Валерия не биха се сближили, нито Нина би имала нещо с Веси, та тя разкара семплото момиче Лили. Да са живи и здрави, пари се изкарват.

# 1 294
Финци е в бтв при Сашо Кадиев в момента.

# 1 295
И си викам, лелее а дали няма да е Чочи (веднага се сещам и за интрото на сезона и как някой хлебар меси...), ааааа светнат ли 26% значи печели именно той, обаче бам 29% и веднага някакви писъци и възгласи в агитката на Веси

Интересно е, че толкова си се чудил "колко ще светне", математика си важи дори за такъв космически формат като Фермата, при известни проценти на пет от шест участника и великото познание, че процентите общо са сто, не би следвало да е голяма загадка колко ще "светне" за Веселка, колкото и опосумите да бавят показването му. Simple Smile Но пък ти смяташ, че поморийката е била искрена, така че... Simple Smile

Дяволо, преди време ме забавляваше твоята наивност, ама вече ме дразни и ти се ядосвам, че не се променяш в това отношение.

Валерия на темата, пет години по-късно, да използвам израза, бам - пак същото. Simple Smile

Да я питам "моята Вал", ако беше спечелила и лисицата Аксения щеше да е тази, която ще ѝ намести парите, дали щяха след това да са такива голеееми приятелки?! Щото Валерия е май-по-голямата, ама на акъл е на 16, пък Аксения се държи като жена с доста опит и е такава хитруша, че щеше да се възползва така, все едно тя е спечелила.

Според мен тук имаше повече от подкрепа, по-скоро някаква уговорка да се бутат един друг до финала и да има някаква подялба при успех на някоя от тях, дали Веселка е била канена да участва и това ли е проблемът, ще си остане загадка, но много навътре бяха взели финала някои и "изненадващата" победа на "неправилния" участник. Simple Smile

# 1 296
  • София
Да, баща и беше. А жената, която я мамосваше, майка и ли беше?
Защото някой по назад спомена , че май майка и била починала.
Не, това е кръстницата ѝ.

# 1 297
Явно и тая година ще има афтърпарти. Има доста какво да напиша, но нямам време.

Относно Финци - пропиля си шанса да каже, каквото мисли, а замота глупост и така си вкара сериозен автогол, ако беше стигнал на финала. Трябваше просто дакаже, че Камелия го смята за фаворит на публиката и се пробват да го отстрелят  преди финала. Това щеше да бъде точното попадение.

Аксения е измислен образ. Изкуствено създаден от продукцията и със слаба актьорска игра от патарока, който се мислеше за силен, а не беше такъв Grinning Taка каза яни. Камито я видяхме колко е силна - 2 от осноните 3 фермерски компоненти не ги владее отлично. Опита се да играе хибрид между живка в играта и Мартина за арената, но не и се получи.

Единствено хората на Иван ми направиха впечатление, че си изразиха мнението. Опосумите замълчаха Grinning

Честито на Веска. Аз продължавам, да имам съмнения, че повечето съфермери са се обърнали срещу нея в процеса на излъчване, смярайки че продукцията я е подпирала. За нея нямаше негативни неща. Колкото до "пряката намеса на продукцията в крайния резултат" - МС имат много по-голямо оръжие от пряка интервенция. И тя е свързана с монтажа и внушение на определени помисли в самия зрител. Защо да бъркаш в СМС, като можеш да подлъжеш хората с монтажа примерно !

По този въпрос смятам, че не са прави или поне не е толкова фрапантно, както беше през пети сезон.

# 1 298
Моралът няма общо с вкуса в случая.Тук говорим за липса на последното.Камелия беше потресаваща.😂

# 1 299
Моралът няма общо с вкуса в случая.Тук говорим за липса на последното.Камелия беше потресаваща.😂
Коментарът ми за моралът далеч не се отнася за облеклото Grinning
Да се коментира външен вид на хората е проява всъщност точно на  лош вкус.

# 1 300
  • Другата България
Коментира се вид на участници в ТВ предаване, които публично са се показали по ТВ.
Както това се прави с всички родни и не само риалити и не само звезди, а и “звезди“.
Коментирането на потребители на форума обаче е не само против правилата му, но и демонстрация на безсилие да защитиш теза с аргументи по темата.

# 1 301
Коментарът ми за моралът далеч не се отнася за облеклото Grinning
Да се коментира външен вид на хората е проява всъщност точно на  лош вкус.
А, добре,😄 но в случая говорим за лош
вкус и липса на естетика външно, не дали аз имам такъв и дали съм възпитана, защото разговорът не се върти покрай мен.
😀😀😀

# 1 302
"Коментарът за моралът..." звучиш точно като Камелия, да ти кажа! Laughing
Лош вкус е да окачествяваш всички като чалгари и накрая саматата ти, да се появиш облечена като турбо чалгарка...

# 1 303
СимонКа. Пак с перушина по ръкавите

# 1 304
СимонКа. Пак с перушина по ръкавите
Скрит текст:

Абе, Ивчо, какво правиш с фалшивия чичка и царицата на Светлината на една снимка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт