Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе! - тема 3

• 69 226
  • 707
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм с автомат и ме устройва идеално. С уговорката, че не съм пила класическите и не знам дали ще се разберем. Но дотук два вида, и двата са топ. Визирам Колумбия и Индия.

# 466
хаусбранд видях случайно в емаг преди време и ми се стори на доста ниска цена. може да съм хванала някакво промо. но пък и аз сравнявам с лаваца оро и еспресо млени и с разни за еспресо от виа тракиа.

# 467
На  Рема  кафе капсулите с лешник ми харесаха

# 468
  • При децата ми
Тези две кафета редувам сега и много ми допадат.

Не ми горчат и не ми киселеят. В пъти повече ми харесват от повечето кафета "Лаваца".

# 469
Въпрос на вкус е. Виждам, че са 8-ца. На мен ще ми дойдат силни.

# 470
Вкъщи в момента пием Или.

# 471
  • При децата ми
Така е, всичко е въпрос на вкус. На мен лично 9-ката и 10-ката са ми силни.

# 472
Ние у дома пием девятка, много ни харесва. Взех за проба шестица, но въобще не ни хареса, сега за да я пробутам ги смесвам.

# 473
Много харесвам Коста, в частност осмицата, но я няма при мен (не живея в България).

# 474
  • София
Вкъщи в момента пием Или.
За машина ли ?

# 475
Здравейте! Може ли да ми препоръчате машина за кафе на капсули?

# 476
Пием Costa, 8 или 9, много ни допада.
Понякога взимаме и мляко от едно малко магазинче в съседен квартал.

# 477
  • Банско
Взимам си насипни кафета от един сайт. Харесвам да са с определени вкусове. Има шоколад, портокал, лешник. Най-интересните са: шам фъстък, карамел и люта чушка.

# 478
Вече няколко години купувам Лаваца на зърна, меля вкъщи и проготвям в италианска мока. Купувам черната Лаваца или куалита оро, златната. Пакетите са от 1 кг.
Имаме и кафемашина Лаваца блу, с капсули. От тях харесвам кафявата и лилава капсули, такива и купувам.

Обичам само Арабика, всякакви смески с робуста не обичам и никога не пия.

# 479
Здравейте! Може ли да ми препоръчате машина за кафе на капсули?
Ориентирайте се към кафе на падове, защото въпрос на време е Нестле/разбирайте Долче густо, най-разпространената марка/ да прекрати производството на капсули, заради директива на ЕС, ограничаваща използването на пластмаса. препоръчвам Неспресо-страхотно кафе правят.

Общи условия

Активация на акаунт