Специалист Уролог/Инфекционис

• 596
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,

Приятелката ми има проблем с бактериални инфекции на пикочния мехур, вече няколко пъти ходи на лекар, изписват ѝ антибиотик, който има временен ефект, но след това се появяват пак симптомите.

Ще съм благодарен ако можете да препоръчате специалист, уролог, yрогинеколог или инфекционист, с опит в подобен тип по-упорити случаи.

Tъй като тя не говори български, би било добре ако докторът говори английски, но не е задължително.

Благодаря предварително

# 1
Уроинфекциите поначало са много упорити. Със стерилна урина правят и антибиограма, и от там всеки уролог дава лечение, няма значение името на уролога. Пациентите, които не говорят български, взимат и преводачи....Та няма проблем дали лекарят говори английски...

# 2
Антибиотиците след изследване на стерилна урина ли са предписани или на обикновена?

# 3
Щом получава инфекции ще продължава да прави. Освен АБ да мине и на билкови чайове, да пита уролога какви точно, те доста помагат. Като се излекува да си прави почивки от чайовете  и пак да ги пие профилактично. Но пак няма гаранция, че бактериите няма да се върнат, те са изключително упорити.

# 4
Ако бактерията е Ешерихия, на мен ми помогна това. По 2 на ден.
https://366.bg/product/natures-way-chervena-borovinka-plod-465-mg-h100-v-kapsuli
Изпих всички възможни АБ, без резултат.

# 5
Ако бактерията е Ешерихия, на мен ми помогна това. По 2 на ден.
https://366.bg/product/natures-way-chervena-borovinka-plod-465-mg-h100-v-kapsuli
Изпих всички възможни АБ, без резултат.
Странно е, че Ешерихия мина от такова безобидно лечение... Хората пият какви ли не е антибиотици и пак я има в изследванията на урина.

# 6
Както вече казах, аз също съм изпила всички възможни по антибиограмата. Цели 2 години. Накрая самите уролози се съгласиха, че няма смисъл. А тази боровинка я препоръча едно момиче в темата за цистита и реших да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт