Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Taйм-аут!  Stop Да се изкажа и аз! Mr. Green

7оf9 наистина това не ни е първото пререкание,но аз съм такъв човек,че не мога да мълча..Може би в общуването лице в лице по-рядко се усеща тази моя черта,но и там съгласи се,изразните средства са повече и е някак си по-лесно.Нямам никакви комплекси по отношение живота в БГ и извън нея,но след като прочетох преди време мнения на майки за социалните условия и помолени да направят паралел  се видяха такива мнения,че чак ме е срам да кажа че тези жени са ми сънароднички. ooooh! Дет се вика"кога станаха циганки,кога им почерне г..зо"!
 Да кажа и на Rosita,да не се прави на обидена и съкрушена,защото сме общували и навън и добре знае,че съм доронамерен и приветлив вовек,до момента в който някой се опита да ме "настъпи" макар и с прикрита ирония.Просто няма как да се случи и затова не се получава.. Simple Smile Върнах се в предната тема,с постинга и за зъбите-ми същия ироничен тон-"с кое точно карате подред".. И пак БОДЛИВКА не е разбрала нещо естествено,то нали за нея беше обяснението,ама щом някой друг е разбрал и той - браво!
Разбрах обаче, че вече не се притеснявате да казвате какво ви дразни,и това е чудесно.Но ако евентуално при второ бебе пак се засечем в една тема,нЕма да мога да ви изтрая,а сигурна съм-и вие мен! hahaha Joy

Вярно,утре е игнажден! Ще мина да ви наобиколя.. Mr. Green

# 121
Привет!

Успокойте страстите!

didish, welcome

Гушанка,эа синуэита -нишадър-по 2-3капки 3пъти на ден(от личен опит энам,че помага),но трябва да се капе около 2седмици.

эа нас опитваме се да пълзим,заспива по корем на колене и лакти-много смешно,эащото се едно е будна ама не!Ние сме на 4хранения.Това эа 3 хранения не энам как би станало,като следобяд дори и големи деца си хапват следобедна эакуска newsm78.

Бодливке,эаповядай!Ще се радвам да е млад човек,а не свекито,както се очертава!

# 122

Честит рожден ден на Мимка на niunia!!!Расти здраво,красиво и щастливо дете Hug

didish,добре дошла при нас мила  Hug ,надявам се ще ти е приятно тук.Пиши нещо повече за вас,когато имаш време.

Днес вече е Игнажден,така че честито на всички именници   bouquet .Нека носят името си с много гордост!!!

# 123
Добре,pepi Grinning
Аз съм обаче трогната от неподозираните качества, които си видяла в мен. За което    bouquet

БОДЛИВКА, и правилно. Никакво мълчане. Да се разберем. А не една на друга да си  приписваме неща, които не са така. Отгоре на всичко да се окаже, че сме на едно мнение. Конкретния случай: точно поради същата причина не влизам много-много в "чужбинския" форум. Там все ме сърбят ръцете да споря с някой по повод "розовата" чужбина и "пропадналата" България + това какви били българите...все едно те не са (били) българи.  Twisted Evil Даже и днес тръгнах да пиша в една тема ...и се отказах...
...Май и тук така ще я карам.  Tired Последни фойерверки преди нечестата краткост.  Laughing

И поне с мен няма да се срещаш в други отчетни теми.  Wink
Нито искам да съм бременна пак, нито да раждам, нито да ми тече мляко от гърдите, нито да преживявавам коликите пак, нито да се възстановявам след раждане. Не е това за мен.

liliq, ставаше въпрос за основни три хранения. Между тях можеш да даваш това-онова. Не, че им споделям мнението де.

# 124
  • Madrid

Цитат
...Май и тук така ще я карам.  Tired Последни фойерверки преди нечестата краткост.  Laughing

Жалко,на мен  ми допадат лаконичните ти постинги,дори и леко хапливи! Mr. Green

Според мен това,че има спорове е нормално,човек с човек не си прилича,свързват ги интереси,емоции...
Телма,подкрепям идеята ти и аз къпя Самуил в банята с подвижния душ като той седи в един голям и кръгъл леген! LaughingКато стане по-стабилен,направо правичък! Peace
Самуил хапва 3 пъти все още,между тях гризка коричка хляб,резенчета плодове.
Герилин,разбирам те за обратния режим,да.Много ми е трудно ставането на мен! CrazyА пък като бях бременна,ами аз май я проспах! Party
Здравей didish! Wink
Виличка,аз затова си чакам свекървата,за да запразнявам от време на време! Joy
Милите проходили януарчета Hugчестито на дечицата!При Самуил не се очертава прохождане поне месец още.

# 125
  • Madrid

Честит рожден ден,Мария!Много подаръци,щастие и усмивки да има на нежното личице!!!

# 126
Честит Рожден Ден на Мария!
Нека расте здрава и умна!

galita, подведена от твойто питане,  днес поразгледах чашките със сламка на Nuby. Единствената причина поради, която не мислех да вземам подобни е почистването на самата сламка. Поне на Пави чашата за туй бързо я изключих от употреба. Но голям кеф, сега има и почистваща четчица, и резервна сламка гледам май. Та мога само да съм доволна, че подхвана темата  Heart Eyes

# 127
Не’ам думи, да се хваля ли, да негодувам  ли  33uu

Тръгвам аз днес на разходка и Дани за пръв път слушка толкоз много в количката и по магазините и аз доволна и предоволна наситила се на магазини  Party  Връщам се и пред къщи до едното возило спряло още едно ново и ми намига Ама то щото било мойто се оказа, че и любимото ми пежо. Как не паднах незнам. Толкоз мои роднини зная при такъв подарък умиргът, шъ знайте  Sick Нал си взех шофьорските изпити лятото и любимият го поръчал още тогази. Ами то лошо няма, ама гараж нямам друг  Tired Tired Tired  Уж голяма 3етажна къща, с по 3 стаи на етаж и само за Дани няма тоалетна, дет се вика. И градината градина, басейн, тревичка, но нямам 2ри гараж. А тези дни чакаме и 2 нови лаптопа, тях пък къде да ги сгъчим незнам хич. И най-много ме  е яд  newsm77, че от всичката подмяна на техника новия цифров апарат няма да е лично наш избор, дет са вика да го барним и да го платим ний. Ами искали колегите му да му правят подарък и ...

Ех, че се отплеснах и азе. Ама то като няма нощно кърмене и ми е такова волно на душата и време бол. Пък и след подобни подаръци от страна на любимия спи ли се?

Бодливка, ако за теб кърмене=пъчене, то за мен е основния начин за хранене на детето ми.  Та понеже ти попита на колко кратно хранене са децата ни и аз се пооплаках. Ами пуста му работа мойте кърмения немога да ги преброя, но и не мога да ги елиминирам, да ти кажа честно. Другата храна съвсем не му е основна.

Та тъй като моето дете се храни с кърма през гърдата ми по N пъти на ден, то като става въпрос за хранене аз отговарям с кърмене. По-лесно е bowuu не мислиш ли?

А пъчене е този бълкоч в началото на постинга ми. Той като съдържание е абсолютна истина, още повече с честен труд и само лично наш винаги сме си задоволявали потребностите. Но толкова пък ми се повръща от подобни постинги, че няма и да опиша всичко от тази му страна, и снимки няма да има. Не защото нямам фото(както вече се изпъчих), не защото не мога да ги качвам (имам и още за пъчене, но не ми е туй целта)...
За мен други са важните неща от живота. Сгаджорихме се само по блясъка в очите и нямахме нищо освен любовта Ей на този блясък в живота ми не мога да устоя и го обожавам, още повече, че сега е и в троен размер.

И друг път съм ти го писала, едно е да се хвали човек с постиженията на децата и себе си, друго е зад хвалбата да стоят и финикийски знаци.

doh Ама точно пък на теб ли тръгнах да обяснявам що е то пъчене и има ли почва у съфорумки разни  Thinking Ти го владееш отлично, че и с елементи на перчене

Само ще помоля да ме извинят, тези които са прочели началото на постинга ми, но кат шъ съ пъча да е както се изисква, а не с някакво си хранене (дето за мен пък е кърмене)  Crazy  Crazy  Crazy

И от где   newsm78 я избълвахте таз злоба, бре хора? Първо календара. Права е Виличка, че на kukuruku1 е най-хубав  Mr. Green Уж вчера някои на мен обясняваха за сдържан тон, а днес гледам съскат, та се нетрае. За мен лошо няма, само екранът ми се опушил от огън и жупел, че бях оставила страницата отворена. Ама пък утре или най-късно вдруги ден ще си имаме нал ви казах... та съскайте, не ми пречите.

# 128
А видяхте ли новата версия на Windows-Vista. Аз имах възможността да я пипна (тъй да се каже) и вече я чакам с нетърпение да излезе и да я купя. Ние тук и легален софтуер си купуваме, освен био-тата.
И за един Касперски съм в чуденка? Ами не е за изтърване –в американския магазин е на добра цена, също като памперсите. Нали за очакваната доставка аз ще се погрижа, че от всичко най-обичам системни настройки да правя и софтуер разни количества да инсталирам на чистак нови компита. Сърбят ме пръстите в туй отношение. Мишките и cooler-и ги уредих, рутера също, ама място в къщата си нямам, мястооо...

А вие тук за някакво си кърмене сте взели да се повтаряте   Naughty  Еле gerylyn мисля беше (щото gerylin никога не съм я познавала) и то в отчетната за гледане на деца да споделя тревоги около кърмене. мии не му е тук мястото, то се знаело от някои  #Crazy . Не е истина просто за какви неща може само да се пъчи човек?  Crazy  Crazy  Crazy

Срам ме е само от написаното с по-ситен шрифт в предния ми постинг, но пък се напъчих за години напред.

Не ми е обаче за пръв път да казвам каквото мисля и така го правя. Обичайно ми е.

# 129
Eй,големи писания,голямо нещо! Ми трябваше някой да те събуди,че беше взела по инерция да пишеш,пък доскучава някак си.. Tired

Бодливка, ако за теб кърмене=пъчене, то за мен е основния начин за хранене на детето ми.  Та понеже ти попита на колко кратно хранене са децата ни и аз се пооплаках.

Ето за това говоря-попитах кога децата преминават на 4-кратно хранене?! И е повече от ясно,че НЕ питам за кърмените бебета.И ми е чудно ка'т си толкоз схватлива откъм софтуери как тъй се заблуди,та отговори? Ми разбира се- това е още един начин да изпъчиш едни гърди напред,че и да се оплачеш колко усилия ти коства това! Може би пред половинката би свършило работа,но тук едва ли..  Stop
И какво значи "ние с честен труд"?! Аз никого не съм измамила,и се радвам на това,което имам защото с честен труд в БГ е много трудно да съградиш и съхраниш нещо,да не кажа невъзможно!Трябва ли да се чувствам виновна за това,което имам или нещастна за това което нямам?!
И за каква злоба говориш?Конкретно за календара на kukuruku1 казах,че ако това е окончателния вариянт,няма да е честно(т.е. подкрепих мнението на pepi).

Въобще много смешен постинг Gerylin,или Gerylyn беше, не помня...

# 130

Честита първа годинка на Мими! Да расте здравичко и лъчезарно дете!

# 131
  • Варна

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ! ДА БЪДЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!

# 132
  • Варна
Нека се разберем, кой, какво и как. Да си направим изводите и след Нова Година да поемем на чисто. Поне аз така виждам нещата - разправия за оправия. 

Да се разберем?! Да кажеш на някой "ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА!" не е най-удачния начин. Ако наистина ще си казваме нещата в очите, няма да скрия, че ме заболя и ми стана много обидно. Смея да твърдя, че в този форум не съм нагрубила никой, камо ли по този най-грозен начин. Очаквах същото.  Confused

Радвам се, че открих и такива хора, които искам и мога да нарека дори приятели.  Simple Smile

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОООГО ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ!!!

# 134

Честит 1-ви Рожден Ден на прекрасната малка госпожица Мария!Пожелаваме и от сърце цялото здраве на земята,всички усмивки на света и да бъде голяяяяяяяяяма късметлийка!

niunia,радвай се на порастаналото си момиченце и нека тя те  прави много много щастилва!Весел празник в семейството!

Честит празник на всички които празнуват на Игнажден!

Общи условия

Активация на акаунт