Да се изкажа и аз! 7оf9 наистина това не ни е първото пререкание,но аз съм такъв човек,че не мога да мълча..Може би в общуването лице в лице по-рядко се усеща тази моя черта,но и там съгласи се,изразните средства са повече и е някак си по-лесно.Нямам никакви комплекси по отношение живота в БГ и извън нея,но след като прочетох преди време мнения на майки за социалните условия и помолени да направят паралел се видяха такива мнения,че чак ме е срам да кажа че тези жени са ми сънароднички.
Дет се вика"кога станаха циганки,кога им почерне г..зо"! Да кажа и на Rosita,да не се прави на обидена и съкрушена,защото сме общували и навън и добре знае,че съм доронамерен и приветлив вовек,до момента в който някой се опита да ме "настъпи" макар и с прикрита ирония.Просто няма как да се случи и затова не се получава..
Върнах се в предната тема,с постинга и за зъбите-ми същия ироничен тон-"с кое точно карате подред".. И пак БОДЛИВКА не е разбрала нещо естествено,то нали за нея беше обяснението,ама щом някой друг е разбрал и той - браво!Разбрах обаче, че вече не се притеснявате да казвате какво ви дразни,и това е чудесно.Но ако евентуално при второ бебе пак се засечем в една тема,нЕма да мога да ви изтрая,а сигурна съм-и вие мен!

Вярно,утре е игнажден! Ще мина да ви наобиколя..

.

.Нека носят името си с много гордост!!!
Последни фойерверки преди нечестата краткост. 

А пък като бях бременна,ами аз май я проспах! 

Нал си взех шофьорските изпити лятото и любимият го поръчал още тогази. Ами то лошо няма, ама гараж нямам друг
, че от всичката подмяна на техника новия цифров апарат няма да е лично наш избор, дет са вика да го барним и да го платим ний. Ами искали колегите му да му правят подарък и ...
не мислиш ли?
Ама точно пък на теб ли тръгнах да обяснявам що е то пъчене и има ли почва у съфорумки разни
Ти го владееш отлично, че и с елементи на перчене
Еле gerylyn мисля беше (щото gerylin никога не съм я познавала) и то в отчетната за гледане на деца да споделя тревоги около кърмене. мии не му е тук мястото, то се знаело от някои
. Не е истина просто за какви неща може само да се пъчи човек?