Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
didish , добре дошла и от мен!

Относно недоразуменията и неточното разбиране на нещата понякога -и аз бях доста засегната преди няколко дни, когато говорих за зъбките- просто реших да внеса уточнение, а то какво излезе, че "не ми се получавало" ... Трябвало да поправя някого,  а пък аз не съм поправила, а съм обяснявала с много думи  Mr. Green .... Беше ми много тъпо няколко дни и почти бях решила да не пиша повече тук ...

# 106
Лисана, честито и на теб.
Аз не виждам Боре скоро да проходи сам, много е предпазлив...като Вяра на Дес.
Тъкмо взех да се чудя къде зачезна, а то си си крила прическата.  Laughing Аз пък си мисля, че сигурно сега косата ти седи много добре. Просто човек, като свикне с много дълга и му е терсене, като я отреже.

Rosita, аз те разбрах тогава. Добре си направила, че не си приела нещата твърде навътре и не спираш да пишеш. Винаги има някой, с който си на едно мнение и обратното.
Във връзка с дългите обеснения...стигнах до един важен извод след писането тук. Дори, когато те питат не трябва много да обесняваш. Много решават, че им се налагаш ... и се стига до вечното "Всеки сам си решава". Ама нали все ми се иска да се изясня. Сега трябва просто да подходя - колкото и да се изясяваш все ще има някой, с който не си се разбрал.  Grinning

# 107
Здравейте момичета.Дълго се чудех дали изобщо си заслужава да се занимавам с личността на 7of9  и накрая реших,че би трябвало някой да го направи-реших това да съм аз,защото аз съм "виновна" за раздора в темичката,тъй като си изказах мнението за календара и направих забележка на Gerylin.Това не означава ,че съжалявам.-направила съм го,защото така мисля и не съм от тези като  7of9-да казват нещо,а после да нямат доблестта да си го признаят и да се мазнят на даден човек.
 7of9 когато имаш да казваш нещо-кажи го направо.Напиши ника на въпросния човек и давай-така,както правят повечето мами,а не да ми разправяш,че всички еди какво си.И относно това,кой е обърнал или не внимание на бележката на БОДЛИВКА -аз лично пиша за нещо,което ме интересува или мога да дам някакъв отговор,а не като теб да съм на всяко гърне похлупак и то със скрита ирония.А относно кой на кого е взел страха-не мисля,че която и да било от нас е тук,за да се прави на велика.Виж за теб може и така да е.Интересно ми е само,защо се заяждаш с всички-проблеми ли имаш или избиваш комплекси,ако е така-ок,никой няма да ти пречи-пиши си,но не ти прави чест да се държиш по този начин

# 108
niunia ако сте наблизо до търговския център може да се видим някой ден.ние имахме апартамент в 19 блок но го продадохме наскоро и сега живеем на 15 минути от Монтевидео/близо сме до парка/.
Пожелавам ви да имате най-веселия празник за 1-вия рожден ден на Мария Simple Smile  newsm18 Tada

# 109
Айдееее. Отиде... А аз тъкмо реших, че свадата е приключила. Thinking

В знак на протест - мълчалив ще си сменя името. Но да знаете, че пак съм си аз. bowuu
Майтапя се. Сменям го,но няма нищо общо със спора.

Хайде лека!

# 110
Четейки по-предходния постинг, искам да кажа че  ме дразни когато се пише как е трябвало да се държиш, а ти не си го направил ... по-точно ме разсмива.  Laughing
Предполагам, че това е рискът на писането, а не на общуването лице  в лице...

7of9, да, аз по същата причина не използвам дълги обяснения /освен когато съм на работа/. При общуването тук не правя това, което мен би ме подразнило ...А за спорния случай -  исках само да изясня, за да бъда разбрана ... Но както и да е, това е вече минало ... Важно е, че има хора, които разбират Peace

Моята Бояна не прави повече от 2-3 крачки сама и то ги прави,ако вижда пред себе си нещо, за което да се хване- за да се спре .... Обича да я разхождам, като я държа за ръка, но е адски изморително. Не иска вече да пълзи, а само да я водя за ръка. Когато сме навън не иска да стои в количката Simple Smile

# 111
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, момичета!
В нашата темичка не хвърчат искри направо огън гори!

Лика, Виличка , Лисана, честито ви ходещи крачета!Смело да крачат в живота! Hug

didish, добре дошла в нашия отбор!днес  малко прилича на з......к. Joy
Gushanka, и аз имах като ученичка синузит и още имам спомен , за това ти пожелевам бързо оздравяване! Praynig

Орхидейке , много е готин мотора на баткото- и аз за пръв път го виждам твоето момче!Със здраве да си го кара!

За календара - на Матея ще е най-хубав  Mr. Green (това в кръга на шегата, да не ме утрепате сега  Joy )
Хааа, понякога на майтап се казват доста истини! Joy

Лисана, честита прическа!

За протокола -аз съм другата мама , която си къпе детето в кофа!
А днес ми стана ясно кой има "страх "от БОДЛИВКА! Joy

Спокойна нощ ви желая!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 22:27 от VIVKA

# 112
Vivka, ама той Калоян, за това е такъв пич, защото го къпеш в кофа Heart Eyes

# 113
Здравейте момичета!
Много съм ядосана, защото съм болна и се разхойдам тук с една маска, че да не заразя малкия и гледам да не се навирам много в нега, ама като няма кой да помага през деня, а и скоро ми почват Очните, а там е гъмжило от вируси!Когато забременях така се разболях там!Вие как се опазвате от тия вируси?
Hei,BLAGODARQ na vsi4ki koito me pozdravihte za dobre doshla Grinning
Здравей didish  bouquet!Я кажи ти родом ли си от Свищов, защото аз уча там?

# 114
  • София
Я, колко интересен е станал форума ни!  Mr. Green Едвам си сдържах езика из тези постинги.  Wink
Мисля си, Бодливка, че ако ти сега кърмеше нямаше да напишеш това...

Ау, колко проходили дечица има! Представям си колко е вълнуващо за мамите! Честито! Мъжът ми все ми казва как виждал Вики, че правила по 2-3 крачки сама, е, днес и аз я видях   Heart Eyes
Виличка, много смешно ми стана като си представих как ходи малката.  Laughing  Забелязала съм,че децата с прохождането си и повчат да тичат и да забиват главата  Laughing
За кофата, ок, май и ние ще вземем, дано има в Хиполенд.
didish,  welcome
Мами утре е Игнажден !!!Дано имате късмет добър човек да прекрачи прага на дома ви-та да имате щастлива Млада година !!!Не давайте пари на заем и не изнасяйте  от дома!!!
Благодаря за напомнянето, кой ли ще ни дойде утре  Thinking

# 115
  • София
забравих да ви попитам - мислили ли сте за зимна почивка с мъниците, как ли ще им се отрази?   newsm78 Че нещо ми се мъдри в главата.  Thinking

# 116
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичетаааааа... я по-спокойно! Коледа идва! Какви са тия спорове и обяснения! Гледайте по-отгоре на нещата и успокойте страстите!

didish - добре дошла и дано ти е приятно тук! Днес нещо темичката ни не е особено в добрия тон, но всъщност сме си един чуден отбор!
Извини ме, че съм сменила една буква в ника ти - вече го оправих!

galita - ще ми се, но в момента ни е невъзможно!

Вили, Лиске, Галита - честити прохождащи крачета!

Дано по-късно имам време да повече!

# 117
lilli, никакво мърдане от PC-то тази вечер.  Wink

pepi , не се чуди как да отклониш вниманието от неадекватната ти реакция днес.  Laughing
Обръщам се към когото трябва и пиша за нещата които ме интересуват.

Ти си удачен пример за интересите. На теб рядко отговарям, защото домакинстването не ми е вълнуваща тема. Или поне нямам спомени да съм ти писала редовно.  Rolling Eyes ...или май даже само веднъж досега... Confused

За мазненето предполагам говориш за Бодливата. Ми не се мазня. Тя е личност, интересна ми е. Какво да направя!?  Crazy Същото се отнася за Лика, Гушанка, Джерилин, Клео, Лисана, Гаргамелчо, Деси, Бръмбарче, Галита, Касиопея, Пеперудка, Телма, Салай (може да пропускам някой, за което се извинявам). Но в момента темата не се въртеше около тях по този въпрос и нямаше нужда да бъдат споменати. Сега стана и ги споменавам.
И въобще за какво мазнене става въпрос (!?), когато това не ние първото пререкание с нея. Ама че логика имаш.Crazy И не само ти виждам по-надолу.  Mr. Green

Даже мнението ти за Джерилин  и календара не съм видяла. Сега се разчетох да видя каква гузна съвест те гони и какъв е този плам, който щях да забележа до сега и да оценя по достойнство. Laughing Просто рядко те чета. Добре, че писала ника ми, та сега ти прочетох мнението.  Embarassed

Пък и как да си обесня факта, че й мълчите на Бодливка за дръпнатите реплики. Та си помислих, че ви е взела акъла. В един или друг смисъл.  Grinning
Комплекси май нямам, та няма какво да избивам.  Rolling Eyes Малко съм разочарована, че една от моите любимки обаче има. На тема живот в България и извън нея. Sad

VIVKA, аз пък реших, че  вече нещо  се обърках с кофата.
А на почивка мисля да ходим през пролетта на някой от островите тук на север. Тогава предполагам и на него ще му е интересно.

# 118
lika  ,  ти пък. Нека се разберем, кой, какво и как. Да си направим изводите и след Нова Година да поемем на чисто. Поне аз така виждам нещата - разправия за оправия.

# 119
7of9 виж какво незнам на кого е неадекватна реакцията и гузна съвеста-не е моята  Naughty за всеки случай.Дали ти ми четеш постинга или не ми е все тая,има хора,които го четат.Също-за разлика от теб аз имам много интереси-да права си,но не са като твоите да правя интриги.Твоето мнение не ме вълнува и невиждам лошо да домакинстваш-всички го правят,но за теб може и така да е,ако не можеш да се справяш.
С това аз приключвам с отношението си към теб,защото не си заслужава да се занимавам с твоята особа.Каквото и да пишеш няма да ти отговоря,така че не си и прави труда да ми отговаряш.
Момичета,извинявам се още веднъж за лошото настроение в темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт