Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Не е нужно да си го обясняваш. Лично аз не държа.

Морска жено, тогава си гледай работата.  Flutter

didish , привет!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 17:36 от 7of9

# 91
Shocked Close Shocked #Crazy
Е това просто ме разби Sick Уж сме възпитани хора.............. Thinking Никой никога досега не си е позволявал подобна гавра с която и да е била от нас,малко е срамно Embarassed Blush

Може би точно преди Коледа не биваше да разваляш настроението на поне 80% от нас ooooh!

# 92
Shocked Close Shocked #Crazy
Е това просто ме разби Sick Уж сме възпитани хора.............. Thinking Никой никога досега не си е позволявал подобна гавра с която и да е била от нас,малко е срамно Embarassed Blush

Може би точно преди Коледа не биваше да разваляш настроението на поне 80% от нас ooooh!
Дес, кое точно те притесни?
Това, че не ми се занимава повече с хора, които нямат желание да обеснят изказванията си към мен? При това същите тези хора избирателно карат със забележките, а за други си затварят очите и мигат на парцалили? Или нещо си засегната по линия лични симпатии и антипатии?
Каквото и да е моля да ме извиниш. Все пак постинга ми беше конкретно насочено към тези хора, не към теб. Да спрат да се обръщат към мен с необоснованите си коментари веднъж завинаги. Като не искат да говорят, въобще да не ме занимават с пристрастните си и половинчато изложени мисли.

# 93
Мацки, я споко!

Didish, добре дошла!

Вили, честито прохождане на сладката Али! Много ви се радвам. И от сърце се посмях на това:
като тръгне и ако не й стигне силата да крачи, се хвърля буквално към целта с подскок  Joy Не е много здравословно, но
Joy Joy Joy

Лика, честити проходили крачета  на готиния Алекс!

Мишленце, макар че обра овациите със снимките, и аз ще си кажа, че много им се изкефих. Страшни са мишоците!  Hug Hug

Гушанка, мила, много кофти нещо е синузитът Sad.Дано да помогне хомеопатията! Аз лично съм и се доверявала не веднъж и съм доволна. Стискам палци бързо да се оправиш.   А предложението за тема е супер. Май всички сме  единодушни по въпроса и с кеф ще пишем в нея.  bouquet

А, и аз да се похваля с нещичко. Оправих си зъбите най-накрая след дълго отлагане по обясними причини.  Близо два месеца ходих на зъболекар,е не всеки ден де. В устата ми направо погром беше настъпил, но вече всичко е приведено в ред. Много съм доволна Laughing. А колко пари хвърлих... Но да не се оплаквам, че можеше и по-зле да е. Винаги може и по зле да е.

Хайде  Hug на всички и моля да не изпадаме в спорове по маловажни поводи! Praynig

# 94
  • Варна
 newsm62 Хеееееее, имах по-високо и изискано мнение за теб!  newsm62 Погледнато реално правя именно това, гледам си работата и то перфектно!

Това, че не ми се занимава повече с хора, които нямат желание да обеснят изказванията си към мен?
Няма какво да обяснявам. Четеш и разбираш. Ако не разбираш е друг въпрос.

Би могла да използваш една стрелкичка, която се намира на клавиатурата ти и да "прескачаш" написаното от мен!

Didish, надявам се да ти бъде приятно тук.
lilli, чудесно е, че си оправила проблема със зъбите!  Peace
Гушанка, синузита е сериозна работа. Аз имам такъв от 9-ти клас. Много е неприятно, но досега съм се оправяла съмо с антибиотици. Дано се излекуваш скоро!  Hug

# 95

Интересно как никой не отбеляза обаче странната бележка на БОДЛИВКА към Gerylyn. Явно се процедира избирателно... или Бодливка ви е взела страха. Laughing

БОДЛИВКА, не така. То направо,  злобничко прозвуча...може би защото не си имала проблемите, за това и го няма разбирането. Или пък дойде пак време да махнеш 'К'-то от  ник-а.  Wink

Tц.Явно не само на мен ми прави впечатление,че във всеки постинг на Gerylin се чете как се кърмят безброй пъти.Е, разбрахме!Виж,Gerylin хубаво е че все още имаш кърма,и детенце си суче и наддава,но мисля че това постоянно пъчене ми идва в повече!
И други януарски мами продължават да кърмят,че и на работа ходят някои,което е похвално и всички ги знаем кои са!
И 7of9 според мен не си права да казваш,че има пристрастни в забележките.Ти пък как веднъж не опонира на накоя мама извън Бг?Някаква супер случайност ли е,или просто винаги си добронамерена и сърдечна,а другата страна не поддава. И по-различен ли става разговорът за децата ако се коментират кофите за къпане и био-зеленчуците..? Айде стига,бъдете по-естествени и непретенциозни.
Ако пък си говорим за проблеми, мисля че имах достатъчно по време на бремеността а и дълго след нея,та за мен е по-важно че семеиството ми оцеля и най-вече дъщеря ми!Аз лично не познавам в обкръжението си човек с подобна психика,който щеше да се пребори в такава ситуация!

Ха сега ми дайте медала "Майка на годината" и да не се разправяме повече..! Mr. Green  hahaha

# 96
БОДЛИВКА , заставам винаги зад този, който считам, че е прав. Не съм забелязала да деля майките на 'не в България и в България'. Ако така е станало, случайно е.
Аз също те имам за силна личност и определено си ми симпатична. Даже мислех, че го знаеш. Индиректните комплименти за лидерските ти способности явно не си ги забелязала, но са си там...в един от последните ми постинги. Даже бях убедена, че няма да ти убегнат от око. Но явно хората виждат само това, което искат.

И по-различен ли става разговорът за децата ако се коментират кофите за къпане и био-зеленчуците..? Айде стига,бъдете по-естествени и непретенциозни.
Е, браво, аз само това ли коментирам. Кофите и био-зеленчуците!? Crazy  Аз пък да кажа, че който ме е питал и тук и на лични съм гледала да му отговоря  възможно най-подробно според ситуацията.

Tц.Явно не само на мен ми прави впечатление,че във всеки постинг на Gerylin се чете как се кърмят безброй пъти.Е, разбрахме!Виж,Gerylin хубаво е че все още имаш кърма,и детенце си суче и наддава,но мисля че това постоянно пъчене ми идва в повече!
Къде са сега тези дето призоваваха да не се критикува, да сме разбиращи към споделящите. Сега само мълчание. Rolling Eyes Пък аз съм тръгнала за пристрастност да говоря - не ме е срам. Laughing

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 20:51 от 7of9

# 97
Хайде сега заровете томахавките, че не мога да се отлепя от форума, докато не се успокоят страстите и не се възцари мир и любов! Моля!

# 98
Хайде сега заровете томахавките, че не мога да се отлепя от форума, докато не се успокоят страстите и не се възцари мир и любов! Моля!

Моля ви, пуснете lilli да си изкъпе дететооооо  Joy

# 99
# 100
Аз се чудя от къде таз пушилка покрай компа,то от нашата темичка било:mrgreen:.
Не съм усетила Gerylyn да се натрапва с кърменето.Всички кърмещи мами го казват това,че кърмят децата си по N пъти на нощ.Освен ако не приемем ,че всички досаждат Laughing.
Спирам до до тук,не искам да подклаждам излишно огъня Peace.
Gushanka аз също имам синузит и са ми правили пункция в Бг,знам за какво говориш.Първата година като дойдох тук,пак имах проблеми,но докторката ми каза да пробвам с лук дали ще пробие и чак тогава пункция.Да не чуе дявол,от тогава нямам проблеми.
Ако искаш ,мога да ти кажа как точно се прави.

За нас какво да ви кажа-Дарис има още едно зъбче,направи няколко крачки на бегом Laughing,но от тогава нищо.
Аз съм с нова прическа Flutter .Тази смотана фризиорка ми тряза две педи от косата ooooh!,но ще порасте.Както казваше баба ми-коса расте,акъл не идва Laughing

# 101
Мами утре е Игнажден !!!Дано имате късмет добър човек да прекрачи прага на дома ви-та да имате щастлива Млада година !!!Не давайте пари на заем и не изнасяйте  от дома!!!
Пожелавам на всички щастлив и радостен ден-много здраве и берекет да има в домовете ви през Новата Млада година !!!

# 102
Hei,BLAGODARQ na vsi4ki koito me pozdravihte za dobre doshla Grinning

# 103
iskam da se izvenq na redaktorite,no ako moje da me pishete didish,a ne dudish (na Mariqn 26.01.2006g.)
BLAGODARQ za razbiraneto

# 104
  • София/Овча купел 2
Мами утре е Игнажден !!!Дано имате късмет добър човек да прекрачи прага на дома ви-та да имате щастлива Млада година !!!Не давайте пари на заем и не изнасяйте  от дома!!!
Пожелавам на всички щастлив и радостен ден-много здраве и берекет да има в домовете ви през Новата Млада година !!!

Ми в къщи сигурно свеки и девер ми първи ще влязат Sad,нали имаме РД.Как ми се ще да е някой друг Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт