Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Привет
Съжалявам че реших да благодаря на Лика по този начин-да разберете че е едно добро сърчице!!!!!
Не се притеснявайте няма да получите календара с дъщеря ми Матея-както писах това е компромисен вариант за мен -искам да имам малките сладки януарчета.Споделяме радости и щастливи мигове с повечето мами още от зачеването на бебчетата ни!!!!!!!
Писах че ме оперираха на 30,11 и както сами ще се досетите бях в болница и нямаше как да пусна снимка за календара до 03,12.

ДЕС GERYLYN -БЛАГОДАРЯ  bouquet

Бъдете щастливи !!!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 12:56 от kukuruku1

# 76
kukuruku1   нищо лично и лошо не съм казала.Аз също искам да имам всички януарчета,включително и твоята Матея,макар да не съм тук от зачеването на бебоците,но както ти сама казваш- споделяме радости и щастливи мигове с повечето мами.Реагирах така,защото всяка от нас си е решила вече каква снимка да си сложи в центъра,а и всяко едно дете заслужава да стои в средата.
За доброто сърце на Лика всички знаем и много се радвам,че е направила компромисен вариант за теб.
Това е и съжалявам,че поведох крак за лошо настроение и безредици в темичката.

# 77
  • София
Мами, дайте съвет - ще сменяме ваничката на Вики, та се чудя дали пак да й купим вана (с равно дъно) или от тези съдове tube - като кофа дето са? newsm78 Кое ще ни е по-удобно  Thinking Тя и без това не иска много да седи, а само става във ваната, та затова се зачудих, дали в кофа ще ни е по-удобно...
И пак да продъжа с чашата със сламка - тези на Дисни и Нуби неразливащи ли са (изобщо има ли такива със сламки?)? Ще ми се да й вземем неразливаща.  Rolling Eyes
Хрумна ми едно заглавие за тема: Януарската дружинка вече става на годинка! . Предлагам да остане до края на януари (ако го одобрите и сте съгласни)
Аз предлагам, ако и другите мами са съгласни (и Gushanka даде авторските права  Wink ) това заглавие да го напишем и на общата торта, когато запразнуваме РД?  Sunglasses
Gushanka, и аз съм имала проблеми със синузита и знам колко е неприятно и болезнено. Дано се оправиш скоро!  Hug
До после, че отивам да посготвя нещо, че от 3 дни не съм влизала в кухнята  Embarassed

# 78
  • Madrid
Здравейте!И аз ще се разпиша преди да отеда на разходка!
Гушанка,заглявието е страхотно,подкрепям с две ръце! Grinning
Друг път имала ли синузит?Неприятно е,дано се възстановиш за празниците!А тези педиатри като почнат със съветите си за отбиване,направо са досадни Close,да не кажа в повече! #Cussing outТой и тук нашия педиатър ми предложе тази алтернатива,когато пих антибиотик.На последната консултация СТРАШНО учуден ме попита дали кърмя все още-нямало смисъл,пък и кърмата ми сигурно била недостатъчна! ShockedС мъжа ми се базикахме,че трябва да пробва! hahaha
Телма,ами той така си заспива откакто се е родил и става ва 12ч. на другия ден.Той си събужда в 10ч. за второто папане и аз си го взимам при мен и така откарваме до 12ч.,защото мен ме мързи да стана Mr. Green,само в България като бях лятото заспиваше  в 10,30ч. и се събуждаше в 8ч. Crazy,но нещо не ме устройваше този вариант.Гледам да го нагодя към моя режим,че да ми е по-лесно! Mr. GreenА за изненадата-звучи пикантно! LaughingИ аз съм в чуденка за подаръка newsm78,.
Хайде,отивам да ме сготвя пюрето  и после на разходка,довечера съм на линия! Grinning

# 79
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ей, момичета ..... ама какви дискусий сте заформили, а аз от работа не мога да влезна в темичката и да прочета какво става!
Даже не съм се и похвалила, че вече и ние си имаме, макар и все още много плахи и нестабилни, но все пак ХОДЕЩИ КРАЧЕТА !
Радвам се, че накрая е станало ясно! Кукуруку просто е споделила радостта си, че и за нея ще има календар, защото се опасяваше, че като не успя да прати навреме снимката, ще остане без нищо!
SeaWoman - благодаря ти, че си внесла яснота!

Благодаря за хубавите думи, мамчета!

Календарите се правят и ако всичко е наред, ще ги взема утре и се надявам в други ден /четвъртък/ да мога да ги пратя на всички, които не са от София, за да пристигнат до празниците. Преди малко звънях и това е прясно инфо! Пак ще пиша де!
По този повод моля - ВСИЧКИ, НА КОИТО КАЛЕНДАРИТЕ ЩЕ ГИ ПРАЩАМ, ДА МИ ПРАТЯТ АДРЕСИ НА ЛС, че аз мога да пропусна да пиша на някой!

Само някои от личните все още не са готови и вероятно ще се позабавят малко /в разумни срокове/, защото както се сещате сега е най-голямата офанзива за такива изделия, а има и такива за които получих снимките тия дни.

Целувам ви всичките - и малки, и големи, и съжалявам, че не мога да прочето всичко, и да пиша поименно! Дано всички сте добре!

Гушанка - заглавието е страхотно и подкрепям идеята да е написано на тортата![/b]

# 80
Какво всички сте заповтаряли, че е излишно да се спори.   Laughing
В същото време точно повтарящите го заформихте всеобщия спор. Е най-добронамерено, разбира се. Laughing

Аз пък не видях какъв е проблема с написаното от Gerylyn. И аз като прочетох се зачудих защо трябва да отбелязвам, че някой не е качвал снимка. Rolling Eyes Като Gerylyn предполагам, че всеки качва, когато се организира или когато има какво. Освен това аз гледам рядко папката. Обичам да се съберат повечко снимки да има какво да се гледа. Че понякога има доста повтарящи се.

Интересно как никой не отбеляза обаче странната бележка на БОДЛИВКА към Gerylyn. Явно се процедира избирателно... или Бодливка ви е взела страха. Laughing

БОДЛИВКА, не така. То направо,  злобничко прозвуча...може би защото не си имала проблемите, за това и го няма разбирането. Или пък дойде пак време да махнеш 'К'-то от  ник-а.  Wink

ilindi4ka, и Боре ляга късно, но оправянето аз поне го оставям за другия ден.  Flutter

Gushanka , и аз стискам палци да се оправиш с хомеопатичните.  Hug

lika, честито!  Grinning

Лични подаръци по повод не си правим от доста време. Ако имаме повод, просто  си правим подарък за къщата или нещо, което да ползваме и двамата. Та сме си решили проблема с чуденето отлично.

# 81
kukuruku1 и аз не съм искала да те засегна  Peace. Извини ме ако е така!
Не стана ясно от начало, че варианта е само за теб и явно за това се получи тази реакция.

lika честити ходещи крачета на Алекс! Смело да го водят напред в живота!

На последната консултация СТРАШНО учуден ме попита дали кърмя все още-нямало смисъл,пък и кърмата ми сигурно била недостатъчна! ShockedС мъжа ми се базикахме,че трябва да пробва! hahaha

е ако е навит да пробва добре, ама повечето се дърпат  Joy Joy hahaha

galita на Нуби чашката със сламка е неразливаща и я купих от Хиполенд.

# 82
  • Варна
Ама 7 of 9 и ти не така. Снимки, никове, избирателност-всеки да решава сам.  Нали сме тук, за да споделяме. Как и колко често пак всеки да решава за себе си. Само критиката е излишна. Съвсем добронамерено, мила!  Laughing

Честито прохождане и на адаша! С всеки ден все по-добър ще става!!!  Hug

# 83
7of9, аз не исках да се дообяснявам и изяснявам, щото става досадно наистина. но ти най-точно си разбрала(не само прочела) мисленето ми.

ilindi4ka, аз пък търся обратното. иска ми се да му върна режима и да заспива по-раншко като преди. Щерката през седмицата си ляга в 21 и Дани беше тъй, но сега той като не заспива и тя се ослушва. А така и нямаме време и с любимия да се видим за по-дълго насаме. ставането сутрин обаче не ми тежи. Даже днес вдигнах дреби в 8, та дано му помогна да се върне към стария си режим. не най-стария обаче  Laughing

подаръците и при нас от няколко години за Коледа са общи и избирани с много кеф.(то всъщност като се замисля едва ли има някой дето да не купува с кеф) Павелла написа писмо за "коте бяло бебенце-истинско", но най-вероятно ще е това
Даниел обаче като не е поръчвал  newsm78 още се чудя кое точно да нарека, че ще му е за  под Коледната елха.

Той вчера направи цяла една крачка сам и се хили, но не е посмял да я повтори. Днес пък ме хвърли в тъча, като се навира в ръцете ми пак за цокане и аз го питам закачливо "Какво да правим сега?", а той "ам-ам". Аз не го взех веднага и той пак се навира и аз пак същото питам, отговорът му беше пак "ам-ам". Странното е, че аз ам-ам ползвам само за пюрета и каши.

# 84
  Добър ден ,на всички newsm51

Галита,чашата на Дисни е неразливаща.   И нашата ваничка е за смяна , аз мисля да взема от"кофите"мисля че ще ми е по удобно.

Гушанка , newsm10за заглавието

На Алекс ,чистито ходещи крачета. newsm68

Приятен ден мамчета, на пук на гадното време Whistling Laughing

# 85
Здравейте, милички!

Хайде и аз да се включа в бурните страсти  Mr. Green

За снимките смятам, че всеки има право да гледа или не гледа , както и ако иска да коментира, ако не иска - да не го прави.Все пак колкото и да гледаме не може на всяка снимка по отделно всеки да пише коментар. Че то ще стане като едно време - "Преразказ по картина" хахахахахаха  Laughing

За календара - на Матея ще е най-хубав  Mr. Green (това в кръга на шегата, да не ме утрепате сега  Joy )

И аз искам да ви се похваля - Али вече свободно крачи по 5-6-7 крачки  Mr. Green Много е сладичка, защото като тръгне и ако не й стигне силата да крачи, се хвърля буквално към целта с подскок  Joy Не е много здравословно, но гледам все да съм до нея (ако не тича към мен разбира се) и да я хвана преди да си тресне кратунката някъде  Joy

А пък аз вчера ходих на една служебна прожекция в Арена, след това имаше и коктейл - видях се с всички колеги и клиенти и беше много приятно. Сега чакам да ме поканят на коледно фирмено парти и пак да поскитам  Joy Нащо тати съвсем ще го закъса с тая скитаща по купони жена  hahaha

Пожелавам на всички болнички мъничета бързичко да се оправят и да отварят здрави своите подаръци  Hug

На всички ходещи крачета - ЧЕСТИТО!!! Само напред и само към хубави неща да ги водят !   bouquet

Това е за сега от нас.Гушки на всички и весел ден.  Hug

# 86
Ааа за ваничката исках да пиша одеве. Та значи и Бояна вече иска да се къпе права  Mr. Green та реших да купя една от тези постелки за баня гумените и да я пусна там да става да ляга, каквото иска да прави пък аз ще я гоня с душа. И без това вече я къпя предимно с подвижния душ. Какво ще кажете? Тези постелки мисля, че държат топличко  newsm78

# 87
sea woman, коментара ти към мен е абсолютно необясним. Точно във връзка изказването ти, че всеки сам си решава.

Gerylyn, котката изглежда, като истинска на пръв поглед. Дано Павелла я хареса. А за Даниел... в Inter Toys има много симпатично нещо на Chicco. Виж  тук, на страница 52. За деца от 9месеца до 2.5 години е. Ние също мислим дали да не му го вземем, а също и една къща.

Vili4ka, честито и на вас!

Telma, добре си направила. То и за вас е добре, че може лесно да се подхлъзне човек.

Аз успях най-после да заведа Борко да го премерим. 11 290гр. и 79 см. Бил в перфектно съотношение кг/височина. Което си се вижда и с просто око. Flutter  Wink
Казаха ми да минем на 3 хранения. Закуска, обяд и вечеря, като между тях да давам плод, детска бисквитка или малко хляб. Върху това ще помислим с мъжа ми, но не вярвам да го направим. Просто сегашния режим работи отлично.
Също да сме го оставяли в 20 часа в леглото. Какво, че не искал...щял да поплаче, поплаче пък да заспи. Да бе, как пък не.

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 15:44 от 7of9

# 88
  • Варна
Не е нужно да си го обясняваш. Лично аз не държа. Просто, МОЛЯ ТЕ, спри да кастриш този или онзи.  Wink Не съм забелязала друг освен теб да го прави. Виж, с едно нещо съм съгласна, котката наистина е чудесна!  Peace

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 16:48 от sea woman

# 89
Mili,Mami
Molq da me zapi6ete kato Qnuarska mama na Mariqn!Roden na 26.01.2006g.3130kg.i 51sm.

Общи условия

Активация на акаунт