Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
та исках да ви черпя по случай вчерашния ни именник

и нека усмивките са най-честата ви физиономия!

а също и да ви се оплача, че на ден сучем по безброй пъти. Иначе спим само веднъж денем, а пък си лягаме към 22, сутрин обаче спи до 9-9.30 като към 5 и 7 си поемаме порядъ4на доза кърма.

# 61
  • Варна
Gerylyn, Орхидейка, недейте така, дами! Дечицата на всички ни са чудесни. Който когато има време да слага, който когато има време да гледа. Моля ви!

Гадничко така със служебните банкети, ама си зависи от хората и организацията.

# 62
Здравейте!

Благодаря на всички за отговора на въпроса ми. Peace Видяло се е,ще отпадне втората закуска в 10,и ако няма протести така ще остане.Иначе и аз давам м/у храненията или когато замрънка бисквитка или солети.Особено при мрънкане много и помагат-вълшебни пръчици са това.. Mr. Green
DIVA_ORHIDEQ разглеждам снимките най-редовно-мотора на баткото много ми хареса, като истински Харлей! Simple Smile Ама и синчето с тази обица на ухото съвсем го докарва рокерски. Simple Smile
mishlentze много са хубави снимките,и качвай по-често,следващия път да не е чак за първия учебен ден.. Mr. Green

Наистина кой когато иска да слага снимки и да гледа,не се препирайте. Stop Да са ни живи и здрави дечицата,ще гледаме как растат и правят все нови неща.И на мен не ми харесва,че някои постинги са все едни и същи но какво да се прави,всеки си споделя това,което е важно за него,естествено! Peace

а също и да ви се оплача, че на ден сучем по безброй пъти.

Ама защо се оплакваш..?! Shocked Нали се радваше че се кърмите денонощно?

# 63
ПРИВЕТ МАМЕНЦА
НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ НА 5-КРАТНО ПАПАНЕ.КВИЧИМ КРЕЩИМ ПЛАЧЕМ НО ЗЪБКИ НЯМАМЕ.
КУПИХМЕ ПИАНОТО ПРОХОДИЛКАТА/УОЛКЪР/  ГЪСЕНИЦАТА КУКЛАТА НА ЧИКО НО ВСИЧКО Е САМО ЗА 5 МИН. ДНЕС БЕШЕ ТОЛКОВА КРИВА И ДИВА ЧЕ ЗАБРАВИХ ДА Я НАХРАНЯ В 15,30 Laughing
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА LΙΚΑ ОТ СЪРЦЕ ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ КОМПРОМИСЕН ВАРИАНТ НА КАЛЕНДАРА И ЗА НАС   bouquet

ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ ЯНУАРЧЕТА

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 21:38 от kukuruku1

# 64
Gerylyn, Орхидейка, недейте така, дами! Дечицата на всички ни са чудесни. Който когато има време да слага, който когато има време да гледа. Моля ви!
баш тъй де  Peace

БОДЛИВКА, аз съм доволна че намалихме нощните кърмения и съответно будувания. не мисля, че съм се радвала 4е се кърмим денонощно. А сега ми се ще и някакъв режим на дневните да има. А той като му доску4ее и хоп навира се навира в мен и су4е и то не на шега. В резултат пюретата и кашите не го блазнят хич.
И при нас солетите се хар4ат с подобна цел.

# 65
Здравейте мили майчета и сладки бебчета.Ние от много време не сме се включвали,та реших да се разпиша в новата темичка,че като гледам и 4-та страничка си заминава  Mr. Green

DIVA_ORHIDEQ аз гледам снимките редовно и ако не се лъжа сега за сефте показваш баткото ви,нали.А за мотора-нямам думи-Диди е адски щастлива май  Mr. Green

Gerylyn не така с лошо бе мила.Нищо лошо не виждам в думите на DIVA_ORHIDEQ ,за да реагираш по този начин  Naughty.Просто би могла да и подминеш мнението без коментар.

Лика,къде се губиш?Искам да те питам нещо-виждам в постинга на   kukuruku1   нова версия на календара-искам да знам-това ли ще получи всеки или в средата ще си е празно,както беше първоначално.Защото ако е така ще е доста нечестно  Crossing Arms

# 66
  • Madrid
Привет,милички!
Късничко се включвам аз,но мина време докато ви прочета,а и Самуил заспива в 11,30,12ч.И докато пооправя малко и хоп-станало 2ч. Mr. Green
Надявам се при Дейзи нещата да са се нормализирали! Praynig
Телма,малеее,аз обичам да има еуфория покрай мен,но това сигурно е,защото съм по цял ден сама,може би и аз ако работех като теб нямаше да ми е до коледния гъч! Rolling EyesДано се възстанови татето,че да не го мислиш и него! HugА за плодовете-тук има всичко постоянно,но не е натурално! WinkА са толкова вкусни,откакто живея тук ги хапвам повече от преди! Grinning
Мишленце,показвах на мъжа ми някои от снимките на малките мишки и му предложих да си представи какво е!Кефите ме!!! Party
Галита,ти си така внимателна при захранването,дано не се окаже алергия. Peace
Лалева,супер звучи разтоварването,аз чакам свекърва ми февруари и веднъж на една,две седмици ще поглезя все още непорасналото в мен! Mr. Green
Виличка,браво на вашия татко.Честити дрешки на Али! Flutter
А новото при Самуил е,че имаме още едно /7-мо/ зъбче,а тъкмо днес споделих с една позната,че от 2 месеца няма изгледи и по време на банята забелязах,че е избило!А какъв смях беше тази вечер,направо се смях със сълзи с него,заснехме го с камерката на телефона/нямаме голяма все още Close/,никога досега не се беше смял толкова искрено,чак почервеняваше от смях Joyи сега като го споделям с вас пак се смея...И така.
Ох,ще си лягам,че нали знаете,целувки на малките дупета,чао! Heart Eyes

# 67

.. нова версия на календара-искам да знам-това ли ще получи всеки или в средата ще си е празно,както беше първоначално.Защото ако е така ще е доста нечестно  Crossing Arms

Аз съм на същото мнение!!! Naughty

# 68
  • Варна
Момичета, понеже и аз не знаех, попитах Лика. Това е личния вариант на кукуруку. Общите вече се правят в стария вариант. Просто кукуруку трябваше да уточни тази малка, но съществена подробност.

Отивам да си направя кафе, че то обед стана.

Гушки на всички!

# 69
Хелоу мамета!
Предколедно съм малко по-свободна в работата та пак се отбивам  Mr. Green

За календара и аз съм на вашето мнение Бодливке и Пепи, макра че и така ми харесва. Във всеки случей ще си имам за спомен всичките сладури, а на Бояна като искам ще направя отделен календар. Знам, че не е там въпроса де...

ilindi4ka много късно заспива Самуил...малее добре, че Бояна заспива в 20.30, че незнам иначе как щях да гледам аз.
Едва ли е от работата - аз предпочитам да ми е спокойно, без допълнителен гъч винаги. По-скоро вече е от ЕГН-то  hahaha
Честито ви ново зъбче!

mishlentze много са хубави снимките и аз си помечтах малко да са две  Crazy
galita да кажеш след косулта за пъпките. Бързо да минават!

При нас май нищо ново - освен, че вече много се отпуска да ходи! Прекосява цялата стая и умира от щастие, че го е направила. Въобще изумително е как бързо научават новите неща. Имам чувството, че с всеки изминал ден ме разбира все повече като и говоря и ми отговаря по неин си начин  Heart Eyes

# 70
Лика,къде се губиш?Искам да те питам нещо-виждам в постинга на   kukuruku1   нова версия на календара-искам да знам-това ли ще получи всеки или в средата ще си е празно,както беше първоначално.Защото ако е така ще е доста нечестно  Crossing Arms
Не така с лошо , бе мила  Grinning Mr. Green Grinning

според мен kukuruku1 ясно е написала, че това е компромисен вариант за тях и незнам защо сте се усъмнили в лоялността на lika.

# 71
Gerylyn ,не си разбрала нещо  Mr. Green-никой не се съмнява в лоялността на Лика,защото всички я знаем колко е всеотдайна и иска да  угоди на всички .Та по таз причина предположих ,че тоз компромисен вариант,е не само за kukuruku1 ,защото ако е така,както се оказа де-тя kukuruku1 , би трябвало да поясни,а и най-малкото което е-не виждам смисъл да го изтипосва целия календар в постинга си newsm78 .

# 72
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

Гледам, че лошото време се отразява на настоението Confused. Тук е ужасно - мъгла и дъжд. Wear Umbrella

До къде стигнахте с подаръците? Аз още на никого не съм купила. А в това време кога ще изляза - хич не ми е ясно. newsm78 А като си представя в събота и неделя какво ще е по магазините....
Какво ще купувате на половинките? Аз не мога още да измисля... Thinking

Хрумна ми едно заглавие за тема: Януарската дружинка вече става на годинка! . Предлагам да остане до края на януари (ако го одобрите и сте съгласни)

Криско вече е добре, но мен ме тръшна един синузит -за пръв път... Казаха ми да отбивам, че трябвало да ми бият антибиотик. smile3537 После ми изписаха такъв, който е съвместим с кърменето - Аугментин. Криско го пи същия. Искаха и пункция да ми правят Shocked. Аз отказах. Сега съм на хомеопатични, много се надявам да помогнат. Не съм боледувала от 2 години поне.  А синузита се получи от неизлекувана хрема.

Какви вкусотии смятате да правите за Коледа?

# 73
Добър ден на всички!
Аз само да кажа, че спорът наистина е излишен,а кукуруку1 просто се е зарадвала, че са включили и нейната кукла при останалите и е показала календара Peace
А и така или както преди все е хубав и както Телма казва всеки може а си направи индивидуален Wink
Нека не си разваляме настроението преди Коледа моля ви Hug

Гушанка,много ми харесва заглавийцето Grinning Супер е!!!Аз купих вече на наш тати пуловер.То общо взето всичко ни е общо с него та много изненадата не се получава,но се радваме на новичките неща...(незнам дали се изразих ясно ама.... Wink)

Усмихвайте се повече днес и се гушкайте много Heart Eyes

# 74
Gushanka бързо оздравяване ти желая! Дано помогнат хомеопатичните.
И на мен ми е трудно да измисля подарък за половинката - вече всичко съм му подарявала, а и той все нищо не иска. А пък ми се иска да е изненада все пак - така, че май ще е нещо еротично, за освежаване на взаимоотношенията  Mr. Green
А вкусотийки - за меденките закъснях, но ще пробвам един от коледните сладкиши в готварския. Другите неща са стандартните - баници, питки, баклави... иска ми се много неща да направя, но май ще предпочета тази година да се боричкам с дъщеря си, а догодина може би ще имам помощничка вече  Wink

Общи условия

Активация на акаунт